شاید یه مسافرت و عوض کردن حال و هوا خوب باشه .... ولی همه چی بازم به نظر خودتون بر می گرده ... شمایید که باید تغییر کنید و این تغییر لازمش خواستن خودتونه ... نگرش شما از محیط تون بهترین ایده ها را می تونه بده ....
شاید یه مسافرت و عوض کردن حال و هوا خوب باشه .... ولی همه چی بازم به نظر خودتون بر می گرده ... شمایید که باید تغییر کنید و این تغییر لازمش خواستن خودتونه ... نگرش شما از محیط تون بهترین ایده ها را می تونه بده ....
دوست عزيز مطمعني كه فقط مشكلتون افسردگي هست؟من حس ميكنم يه خورده افكار پارنويدي و اختلال دو قطبي كهنه و درمان نشده هم ازارتون ميده
دیگه شما اینجا پست نزنید
Last edited by Old_Chater; 04-07-2010 at 22:38.
عزیز شما هرجا پست میدی تاکید داری رو دارو ...
بابا ول کنین این دارو رو ،من کیس های زیادی دیدم که روان درمانی خیلی بیشتر از روان پزشکی روشون جواب داده
دارو ها اکثرا فرد رو به خودشون وابسته میکنن،تا موقعی که استفاده میشن همه چی خوبه،اما وقتی قطع میشه دیگه ....
به نظرم روانشناس خیلی خوب میتونه به این دوستمون کمک کنه
عزيزم قصد ما فقط كمك هست و هيچگونه اجباري در پذريفتن نظرمون توسط ديگران نداريم
عزیز شما هرجا پست میدی تاکید داری رو دارو ...
بابا ول کنین این دارو رو ،من کیس های زیادی دیدم که روان درمانی خیلی بیشتر از روان پزشکی روشون جواب داده
دارو ها اکثرا فرد رو به خودشون وابسته میکنن،تا موقعی که استفاده میشن همه چی خوبه،اما وقتی قطع میشه دیگه ...
هر چي دوست دارين اگه با روان درماني خوب ميشن انجام بدين
اگه با دارو درماني خوب ميشين بازم انجام بدين
شما افسرده باشين يا شاد و سرحال به حال من هيچ فرقي نميكنه من فقط چون خودم دوره اي از افسردگي مزمن رو گذروندم و اكثر روشهاي روان درماني رو انجام دادم فقط از دارو درماني نتيجه گرفتم حالا انتخاب باش شماست كسي شما رو مجبور نميكنه حتما از دارو استفاده كنين هر جوري خودتون صلاح ميدونين
بعدش وقتي شخصي هنوز قوانين تاپيك زدن رو نميدونه من واقعا چي بگم؟؟؟دیگه شما اینجا پست نزنید
بعد رد جواب به كسي كه داره كمكش ميكنه اينجوري جواب ميده خوب قبول كنين آدم دلسرد ميشه از كمك كردن ديگه
ای بابا...توهم که مثل منی!خواست برم موسیقی بخونمبه جاش رفتم الکترونیک...منم افت داشتم وضربه خوردم ولی الان میخوام جبران کنم چون هدفم رو پیدا کردم!
اگه نمیتونی پیانو بخری و اگه دوست داری(تاکید میکنم اگه دوست داری)برو یه سنتور بخر بعضی از کوکاش مثل پیانو میخونه!
خیله خب حالا ، مشکلی نیست که...
این ماجرای روان پزشکی حالا خیلی مونده جا بیوفته!
==============================
به جای این بحثا یه سری راه حل های خوب بدیم تا هممون استفاده کنیم!
منم مثل تو ام مرد
قصد داری یه سال دیگه که موندی بعدش چیکار کنی؟
دوست من ناراحت نشو .
متاسفانه شما فقط باعث نااميدي بيشتر مي شيد ! من بدون اين كه توضيح خيلي عمقي راجع به زندگي شخصيم داشته باشم منو يكراست به سمت اتاق يه روانپزشك هدايت ميكنيد .فكر نكنم معرفي به اتاق روانپزشك كار سختي براي شما و ديگر افراد باشه ! من هم مثل شما اصطلاحات و داروهاي پزشكي و همچنين اسامي خيلي از روانكاو ها رو بلدم . اما اين مهم نيست ! مهم اينه كه كجا از اين ابزار هامون استفاده صحيح كنيم . شما خيلي زود قضاوت ميكنيد .
از اين كه ناراحتتون كردم هم عذر ميخوام![]()
ممنون از نظرت . راستش رو بخواي من هم به هواي اين كه سنتور جايگزين خوبي براي پيانو هست اين ساز رو تهيه كردم و حدود 8 ماه سنتور كار كردم اما متاسفانه موسيقي سنتي براي من قابل هضم يعني چيزي نبود كه كشش داشته باشه و چون سبك مورد علاقم از ابتدا كلاسيك بود پس از مدتي نسبت بهش بي علاقه شدم .
آرزوي موفقيت دارم برات![]()
از نظرت ممنونم دوست من
راستش مسافرت براي من شده مثل يه سم . يه سفر سرد و خشك با دو نفر ديگه يعني پدر و مادرم و ديگر هيچ !
بيشترين لطمه ي من از اين بود كه نتونستم لحظاتم رو با كسي ديگر تقسيم كنم بطوريكه از اين لحظات لذت ببرم ! و
هيچوقت ارضاي روحي نشدم متاسفانه البته محبت منظورم نيست چون محبت فقط بخشي از اين مقوله هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)