تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 82

نام تاپيک: افسرده و داغونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alyssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

شاید یه مسافرت و عوض کردن حال و هوا خوب باشه .... ولی همه چی بازم به نظر خودتون بر می گرده ... شمایید که باید تغییر کنید و این تغییر لازمش خواستن خودتونه ... نگرش شما از محیط تون بهترین ایده ها را می تونه بده ....

2. 3 کاربر از Alyssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

دیگه شما اینجا پست نزنید
    دوست عزيز مطمعني كه فقط مشكلتون افسردگي هست؟من حس ميكنم يه خورده افكار پارنويدي و اختلال دو قطبي كهنه و درمان نشده هم ازارتون ميده
    Last edited by Old_Chater; 04-07-2010 at 22:38.

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

عزيزم اين روشا كه دوستان معرفي كردن البته خيلي خوبن اما انجام دادنشون واسه شخصي مث شما كه افسرده هست خيلي خيلي مشكله به نظر من بهتره دكتر روانپزشك برين و تحت درمان با دارو قرار بگيرين خيلي بهتر جواب ميده
    عزیز شما هرجا پست میدی تاکید داری رو دارو ...
    بابا ول کنین این دارو رو ،من کیس های زیادی دیدم که روان درمانی خیلی بیشتر از روان پزشکی روشون جواب داده
    دارو ها اکثرا فرد رو به خودشون وابسته میکنن،تا موقعی که استفاده میشن همه چی خوبه،اما وقتی قطع میشه دیگه ....
    به نظرم روانشناس خیلی خوب میتونه به این دوستمون کمک کنه

5. 4 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

عزیز شما هرجا پست میدی تاکید داری رو دارو ...
    بابا ول کنین این دارو رو ،من کیس های زیادی دیدم که روان درمانی خیلی بیشتر از روان پزشکی روشون جواب داده
    دارو ها اکثرا فرد رو به خودشون وابسته میکنن،تا موقعی که استفاده میشن همه چی خوبه،اما وقتی قطع میشه دیگه ...
    عزيزم قصد ما فقط كمك هست و هيچگونه اجباري در پذريفتن نظرمون توسط ديگران نداريم
    هر چي دوست دارين اگه با روان درماني خوب ميشن انجام بدين
    اگه با دارو درماني خوب ميشين بازم انجام بدين
    شما افسرده باشين يا شاد و سرحال به حال من هيچ فرقي نميكنه من فقط چون خودم دوره اي از افسردگي مزمن رو گذروندم و اكثر روشهاي روان درماني رو انجام دادم فقط از دارو درماني نتيجه گرفتم حالا انتخاب باش شماست كسي شما رو مجبور نميكنه حتما از دارو استفاده كنين هر جوري خودتون صلاح ميدونين

دیگه شما اینجا پست نزنید
    بعدش وقتي شخصي هنوز قوانين تاپيك زدن رو نميدونه من واقعا چي بگم؟؟؟
    بعد رد جواب به كسي كه داره كمكش ميكنه اينجوري جواب ميده خوب قبول كنين آدم دلسرد ميشه از كمك كردن ديگه

7. 3 کاربر از Old_Chater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

عاشق نواختن پيانو
    هستم ! هر وقت یه ‍‍piano میبینم دستام میلرزه !! اصلا ارضای روحی میشم !... آهنگسازی و تنظیم رو خیلی دوست دارم و میدونم خلاقیتش رو هم دارم ولی متاسفانه نمیتونم ‍یانو داشته باشم
    راستش بدلیل انتخاب رشته ای که دوستش نداشتم ( ریاض ) نمراتم افت کرد و همین باعث شد بدجوری ضربه بخورم .
    ای بابا...توهم که مثل منی!خواست برم موسیقی بخونم به جاش رفتم الکترونیک...منم افت داشتم وضربه خوردم ولی الان میخوام جبران کنم چون هدفم رو پیدا کردم!
    اگه نمیتونی پیانو بخری و اگه دوست داری(تاکید میکنم اگه دوست داری)برو یه سنتور بخر بعضی از کوکاش مثل پیانو میخونه!

9. 3 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بعدش وقتي شخصي هنوز قوانين تاپيك زدن رو نميدونه من واقعا چي بگم؟؟؟
    بعد رد جواب به كسي كه داره كمكش ميكنه اينجوري جواب ميده خوب قبول كنين آدم دلسرد ميشه از كمك كردن ديگه
    خیله خب حالا ، مشکلی نیست که...
    این ماجرای روان پزشکی حالا خیلی مونده جا بیوفته!
    ==============================
    به جای این بحثا یه سری راه حل های خوب بدیم تا هممون استفاده کنیم!

11. 2 کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من رو میبینی ؟ 2 ساله که خونه هستم فقط . و یک سال هم میخوام بمونم . مثل زنها نشستم خونه
    جدیدا به چیزی هم عادت کردی ؟ مثلا تو این مدت چه کارهایی انجا دادی و ندادی ؟
    منم مثل تو ام مرد
    قصد داری یه سال دیگه که موندی بعدش چیکار کنی؟

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز مطمعني كه فقط مشكلتون افسردگي هست؟من حس ميكنم يه خورده افكار پارنويدي و اختلال دو قطبي كهنه و درمان نشده هم ازارتون ميده
    دوست من ناراحت نشو .

متاسفانه شما فقط باعث نااميدي بيشتر مي شيد ! من بدون اين كه توضيح خيلي عمقي راجع به زندگي شخصيم داشته باشم منو يكراست به سمت اتاق يه روانپزشك هدايت ميكنيد .فكر نكنم معرفي به اتاق روانپزشك كار سختي براي شما و ديگر افراد باشه ! من هم مثل شما اصطلاحات و داروهاي پزشكي و همچنين اسامي خيلي از روانكاو ها رو بلدم . اما اين مهم نيست ! مهم اينه كه كجا از اين ابزار هامون استفاده صحيح كنيم . شما خيلي زود قضاوت ميكنيد .

از اين كه ناراحتتون كردم هم عذر ميخوام

14. 4 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ای بابا...توهم که مثل منی!خواست برم موسیقی بخونم به جاش رفتم الکترونیک...منم افت داشتم وضربه خوردم ولی الان میخوام جبران کنم چون هدفم رو پیدا کردم!
    اگه نمیتونی پیانو بخری و اگه دوست داری(تاکید میکنم اگه دوست داری)برو یه سنتور بخر بعضی از کوکاش مثل پیانو میخونه!
    ممنون از نظرت . راستش رو بخواي من هم به هواي اين كه سنتور جايگزين خوبي براي پيانو هست اين ساز رو تهيه كردم و حدود 8 ماه سنتور كار كردم اما متاسفانه موسيقي سنتي براي من قابل هضم يعني چيزي نبود كه كشش داشته باشه و چون سبك مورد علاقم از ابتدا كلاسيك بود پس از مدتي نسبت بهش بي علاقه شدم .

آرزوي موفقيت دارم برات

16. این کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شاید یه مسافرت و عوض کردن حال و هوا خوب باشه .... ولی همه چی بازم به نظر خودتون بر می گرده ... شمایید که باید تغییر کنید و این تغییر لازمش خواستن خودتونه ... نگرش شما از محیط تون بهترین ایده ها را می تونه بده ....
    از نظرت ممنونم دوست من
    راستش مسافرت براي من شده مثل يه سم . يه سفر سرد و خشك با دو نفر ديگه يعني پدر و مادرم و ديگر هيچ !

بيشترين لطمه ي من از اين بود كه نتونستم لحظاتم رو با كسي ديگر تقسيم كنم بطوريكه از اين لحظات لذت ببرم ! و

هيچوقت ارضاي روحي نشدم متاسفانه البته محبت منظورم نيست چون محبت فقط بخشي از اين مقوله هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •