وقتی میگن مثلا 5لینک رو باهم میزارن واسه دانلود میگن سرعت در مجموع به 60-70 میرسه یعنی چی؟
یعنی سرعت دانلود هر لینک 60-70 تاست؟
وقتی میگن مثلا 5لینک رو باهم میزارن واسه دانلود میگن سرعت در مجموع به 60-70 میرسه یعنی چی؟
یعنی سرعت دانلود هر لینک 60-70 تاست؟
خیر خودتون می فرمایید میانگین مجموع لینکها . مثلا سرعت هر لینک اگر میانگینش 10 باشه میانگین کل 6 اینک میشه 60 .
آیا برای کاهش پینگ هم روش یا نرم افزاری میتونید معرفی کنید؟
ممنون میشم.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
من الان 64 شاتل دارم.آیا ممکنه اگه 128 بگیرم پینگم بهتر بشه یا فرقی نمیکنه همه سرویسها پینگشون یکیه؟
خیر راهی وجود ندارد.
مگه پینگتون از shatel.ir چقدره؟
سرویس 64 بدرد بازی نمیخوره چون پهنای باند تقریبا پر میشه واسه همین پینگ میره بالاتر بهتره 128 استفاده کنید.
پینگ از shatel.ir دور و بر 80 هست.
آفرین دقیقا همین نکته ای که گفتی دیشب بهش برخوردم.پینگ تو wow خیلی خوب بود ولی وقتی رفتم یه جای شلوغ از بازی که بازیکن خیلی زیاد بود دیدم چراغ دانلود مودم روشنه انگار با تمام پهنای باند داره دانلود میکنه و یهو دیسکانکت شدم.تقریبا هر موقع فضای بازی شلوغ میشه پینگ هم افتضاح میشه و دی سی میشه.
من فکر میکردم پینگ به پهنای باند ربطی نداره ولی ظاهرا ربط داره.
والا پینگ من هم با سرویس پارس آنلاین از شاتل بین 70 تا 80 هست. کلا زیر ساختها مشکل داره وگرنه باید بین 20 تا30 واسه سرورهای داخلی باشه. 1 ماه برای تست برید 128 بگیرید به احتمال مشکلتون حل بشه.
می دونم جاش اینجا نیست ولی با توجه به اینکه اینجا همه شاتلین لطف کنین جواب بدین:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط poiqwe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
دوست من شما مودم رو برای چه فضایی میخواین؟ متاسفانه شاتل از بعضی از مودم ها پشتیبانی نمیکنه البته این دلیل بر ای نیست که شما نتونین از اون مودم استفاده کنین فقط پشتیبان های آن اطلاعی در مورد این مودم ندارند که به شما راهنمایی جهت کانفیگ کردن بدن
من خودم از Linksys wag120n استفاده میکنم برای یکی از دوستامم که از شاتل سرویس گرفته همین رو خریدم که شاتل گفت پشتیبانی نداره ولی من تنظیمش کردم و الان داره استفاده میکنه
باید ببینی حدود قیمتی که میخوای بدی چقدر تا بتونیم راهنماییت کنیم برای بهترین انتخاب
من برای مصرف خونگی می خوام و وایرلسو برای لپتاپ (البته در آینده) و موبایل.
شاتل فقط زولتریکس پشتیبانی می کنه که بدون وایرلسو می ده 60000 تومن که واضحه به صرفه نیست. فکر نمی کنم تنظیمات مودم خیلی پیچیده باشه. درسته؟
حدود قیمت 50 تا 80 تومنو در نظر بگیرین. مثلاً am 604 asus فکر کنم تو این رنج باشه...
Last edited by poiqwe; 20-08-2010 at 15:19. دليل: لطفاً حذف شود.
دوستان با این روش اب باریکه سرعت به چند میرسه/؟؟الان ما روزانه 60 و شبانه 40 تا 60 داریم...اگه اون رو انجام بدم سرعتم چند میشه؟؟؟
ای کاش از اول به جای پارس آنلاین از شاتل گرفته بودم
دوستان لطفا تاپیک های مشابه تاپیک های مرجع بدون هماهنگی قبلی نزنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)