منتظر جواب جناب ultra black هستیم
منتظر جواب جناب ultra black هستیم
مبارکتون باشهبالاخره با کمک شما دوستان سیستم زیر را درروز پنج شنبه خریداری کردم
cpu i7 920=263
mother board p6tse=243
ram super talent 8g=246
vga leadtech quadro fx 560=137
hdd i tb western digital 64 mb=82
power 530=57
lcd tv22=268
case=40
key mouse=30
all=1361 t
خوبهسوال اول:به نظر شما سیستم چطوراست
تست خاصی نیاز نیست ولی از صفحات CPU-Z شات بزارین بهترهسوال دوم:اگر دوستان تست خاصی می خواهند من روی سیستم انجام بدم بفرمایند
نصب ویندوز به سرعت سیستم بستگی ندارهسوال سوم:درنصب ویستای 64بیتی تقریبا 30 دقیقه طول کشید ویندوز نصب بشود به نظر شما زیاد نیست
هاردتون کدوم مدل WD هست؟(برچسبش چه رنگیه؟)
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
بله فقط ویندوزهای 64 بیتی میتونن بالای 4 گیگ رو آدرس دهی کنندسوال چهارم:به نظر شما ویندوز 7 یا ویستا کدام را نصب کنم ودرضمن اینکه حتما دیگه باید ورژن 64 بیتی نصب کنم که بتواند 8 گیگابایت را ادرس دهی کند
چرا به چیدمان قطعات خیلی بستگی دارهنصب ویندوز به سرعت سیستم بستگی نداره
هاردتون کدوم مدل WD هست؟(برچسبش چه رنگیه؟)
برچسب هارد سبزاست 64 مگابافراست
دردفترچه مادربرد طریقه چیدمان رم رابه این صورت گفته که اول خانه های a1,b1,c1 را پرکنیم یعنی حالت triple chanel بعد اگررم اضافی داشتیم درخانه a2 قرار دهیم یعنی نمی توان 4تا2 گیگا بایت dual chanel داشت
درضمن نگفتید که ویندوز7 بهتراست یا ویستا
WD Caviar Green هست که سرعت نسبتا پایینی داره و سرعت سیستمتون رو پایین میاره!برچسب هارد سبزاست 64 مگابافراست
بله نمیشه!دردفترچه مادربرد طریقه چیدمان رم رابه این صورت گفته که اول خانه های a1,b1,c1 را پرکنیم یعنی حالت triple chanel بعد اگررم اضافی داشتیم درخانه a2 قرار دهیم یعنی نمی توان 4تا2 گیگا بایت dual chanel داشت
7 رو ترجیح میدم!درضمن نگفتید که ویندوز7 بهتراست یا ویستا
ویستا رو به 7 به خاطر بهینه شدن برای شیرینگ رم به گرافیک ترجیح میدمدرضمن نگفتید که ویندوز7 بهتراست یا ویستا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)