شرمنده من میگم اینکارای دوستامونو بکن بعد یه میل اعتراضی به خود سامسونگ هم بزن لااقل اعصابت روبه راه شه زیر اب زده باشی از این دزدای ....
شرمنده من میگم اینکارای دوستامونو بکن بعد یه میل اعتراضی به خود سامسونگ هم بزن لااقل اعصابت روبه راه شه زیر اب زده باشی از این دزدای ....
به نظر من شما با بخش خدمات سام سرويس تماس بگير و مشكلت رو بگو من يك لپ تاپ Lenovo با گارانتي سازگار ارقام گرفتم تاريخ گارانتي 3 ماه گذشته بود با خدمات تماس گرفتم بعد برام درستش كردند
تو اين مواقع كاري از فروشنده بر نمياد پس به حرفش كه نوشته گارانتي ميكنم اصلا توجه نكن
صبح بعد از 4 بار تماس و با هر زحمتي بود با مدير بخش خدمات سام سرويس صحبت كردم
اون گفت نمايندگي ما بايد جنس رو از شما پس ميگرفت و گفت شماره سريالشو بده تا ببينيم كي از انبار خارج شده
حالا منم عصري ميرم اگه پس نگرفت با داد و بيداد ابروش ميبرم تا پسش بگيره
دوست دارم حسابي ادب بشه!
باید به حال نمایندگی قطعات سخت افزاری در ایران گریست.
Last edited by HardWare Professor; 21-10-2010 at 15:03.
به این دوستم نمیشه چیزی گفت!
میگه تقصیر منه همه این قضایا.!
بلاخره رفتیم با كلي سر و صدا و ابروريزي پسش دادیم
شنبه يه نو میگیره
تنها راهش همين بود
Last edited by HardWare Professor; 21-10-2010 at 15:05.
جای تاسف داره که آخرش باید اینطوری تموم بشه
کار شما کار درستی بوده چون حق با شما بوده ولی چرا حقوقخریدار رعایت نمیشه داستانیه که ادامه داره.....
وظیفه شونه که به حقوق من و شما احترام بزارن ولی چی؟ وقتی پای منفعت میاد وسط همشون عقب میکشن
من چون تو زمینه های دیگه تجربشو دارم میگم
موفق باشی
این قضیه عدم رعایت حقوق مشتری خیلی وقته که تو ایران عادی شده
اینا که چیزی نیست از این بدتراشم تو اینجا رخ میده و کسی هم جرات نداره حرفی بزنه
خیلی از همین مانیتورهای سامسونگ که به عنوان نو فروخته میشن و چسب مخصوص رو کارتون میزنن در حقیقت حداقل چند باری استفاده شدن البته نه بی اجازه ی سام سرویس بلکه با اجازش !!!
یه نمونش مجلات سخت افزار هستن که برای تست کارایی و البته تبلیغ مانیتوری رو از شرکت مورد نظر دریافت میکنن و بعد از تست دوباره تحویل همون شرکت میدن حالا با چه وضعی معلوم نیست (کریستال لب پر شده و انواع خطوط مختلف روی کریستال و جاهای دیگه) !!!!!
جالب اینکه همه ی موارد ذکر شده که شامل خرابی فیزیکی و ظاهری میشه که حتی توی مونتاز خود کارخونه هم رخ میده مشمول گارانتی نمیشه !!!
دوستم هم بسیار و خودمم متاسفم
اين مغازه هيچ طوري به طور قانوني و يا حرف قبول نميكرد
ما هم با سر و صدا باعث شدیم مردم دور مغازه جمع شن
از ترس ابرو ريزي پسش گرفت
حتي گفت ميزنم 110 گفتم بزنید چون كار ما قانوني بود ترسي نداشتیم
ولي خوشمون اومد حسابي ادب شد
Last edited by HardWare Professor; 21-10-2010 at 15:06.
مردم باید هوشیار باشن
هیچ کس دلش نمیخواد از اروپا-امریکا یا کشورهای دیگه برای رعایت حق تو این زمینه ها تقلید کنه
حرف من اینه:
اینجا که همیشه تا پیچ تلویزیون و رادیو رو باز میکنی حرف از فرهنگ چند هزار ساله ست و فلان و بصار... (خودتون همشو میدونید...) تا حرف از رعایت حق مشتری میشه سرت میریزن که بلللللله ما همیشه حق همه رو حتی مورچه ها رو هم رعایت میکنیم...
اینجاست که باید حق مداری معلوم شه که رعایت میشه یانه...
تا وقتی که افراد خودشونو فراتر از قانون میدونند وضع بهتر نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)