تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 16 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 151

نام تاپيک: مثل معتادها شدم چه کار کنم؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این نوع دردی را که ذکر میکنید بیشتر شبیه درد جدار قفسه سینه می باشد که بعلت التهاب عضلات اسخوانها غضروف دنده ای و یا جدار ریه می باشد البته با توجه به اینکه با لمس ناحیه درد تشدید می شه به احتمال زیاد درد از این نوع می باشد که با داروهای ضد التهاب و مسکن بهتر میشه . البته درصورت بیشتر شدن شدت درد یک بررسی کوچک شامل یک معاینه معمولی و سمع ریه و شاید یک گرافی از ریه کمک کننده باشه .
    یکی دیگه از تشخیصهای مطرح دردهای عصبی می باشد که اگر خفیف باشند درمانی جز اطمینان بخشی و کاهش استرس ندارند.

2. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه toose2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

به پزشک متخصص داخلی مراجعه کنید دوست عزیز

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام. ممنون از توجهتون. حالا راجع به موارد ذکر شده توضیح می دم:
    1-آنژین یا درد قلبی رو نمی دونم ولی 15 اسفند پارسال بود که دکترم تشخیص آسم رو دادند. به ایشون گفتم که پشت قلبم(که در حدود یک دایره کوچک بود) درد می کنه(چون زیاد سرفه کرده بودم) ایشون گفتند که مربوط به قلب نیست چون هنوز به سن بیماری قلبی نرسیدی. بعد از مدتی، درد این ناحیه از بین رفت و به سمت راست و پایین قفسه سینه منتقل شد. حالا این درد در تقطه مقابل و در سمت چپ و پایین قفسه سینه است.
    2-درد جدار قفسه سینه: به ناحیه دردناک که دست می زنم درد می گیره.
    3-اسپاسم مری: نه
    4-بیماری برگشت محتویات معده به مری: نه
    5-حمله قلبی: نه
    6-سینه پهلو: نه
    7-آمبولی ریوی: وقتی نفس نسبتاً عمیقی می کشم، قسمت پایین، سمت چپ پشت قفسه سینه درد می کنه ولی اتفاق دیگری نمی افته.
    8-شکستگی دنده: مثل مورد 7 می مونه. وقتی سرفه ها شروع شدند اینجوری شد و قبل از بحث سرفه و آسم این مسائل مطرح نبود.

شما فرمودید، دکتر عمومی. اگر داخلی باشه اشکالی نداره.

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

سلام. آخرین بار 12 اردیبهشت برای این کار رفتم که همه چیز نرمال بود. البته یه آزمایش هم اواخر فروردین دادم که سدیم و فسفر و کلسیم و ... هم خوب بود.
    اینکه گفتم به پزشک عمومی مراجعه کنید به خاطر هزینه بود چون در معاینه ی رو در رو بهتر میشه نظر داد که چه تخصصی این بیماری رو درمان میکنه.

موفق باشی عزیز.

5. این کاربر از eMer@lD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

محیط بیمارستان سرشار از میکروب ها و ویروسهای متعدد می باشد
    خوب اينجوري كه مريض بدترهم ميشه

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. من هم متوجه نشدم منظور دکتر morsadr چی هست ولی بیمارستان میلاد دارای سه بخش مجزا است که شامل بخش بستری، درمانگاه ها و اورژانس می شه. من فقط توی بخش درمانگاه ها بودم. چون خیلی طول کشید و خیلی منتظر موندم(انتظار هم بدترین چیزه) و از طرفی هم توی یکی از درمانگاه هاش شلوغ بود و هوای نسبتاً مطلوبی نداشت(به خاطر تراکم و ازدحام بیماران) حال و روزم به این وضع افتاد. از طرفی، شب قبلش هم خوابم نمی بُرد دیگه بدتر اندر بدتر.
    سمع ریه و شاید یک گرافی از ریه کمک کننده باشه
    دکتر morsadr عزیز، منظور شما از گراف ریه چیه؟ همون رادیولوژی هست یا MIR و یا ....؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

رتوی یکی از درمانگاه هاش شلوغ بود و هوای نسبتاً مطلوبی نداشت(به خاطر تراکم و ازدحام بیماران)
    خوب اینی که عرض کردم هم بهمین علته دیگه . کلا بیماریهای عفونی مسری در اثر تراکم جمعیت در محیط های بسته بیشتر منتقل می شوند . حال اگر این جمعیت متراکم هر کدام به نوعی بیماری داشته باشند خوب این احتمال بیشتر هم می شود

منظور شما از گراف ریه چیه؟
    گرافی ریه یا همان رادیوگرافی ریه یا عکی ساده ریه می باشد .

9. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    1-الان سه روزی هست که حالم خیلی بهتر از قبل شده. آیا باز هم احتمال ویروس قوی هست؟
    2-چون شما دو عزیز (morsadr و eMer@lD) فرمودید برم دکتر عمومی، به همین متخصص مراجعه می کنم. اگر توصیه برای رفتن به ارتوپد دارید می تونم ارتوپد هم وقت بگیرم. به محض اینکه رفتم، نتایجش رو خدمتون عرض می کنم.

در آغاز فعالیت titir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من هم علاقمند به اين بحث شدم
    محيط كاري من هم همينطوري هست

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    ای وای! ای امان از دست این نوبت تلفنی!!!! آقا! مریض بیچاره از بس باید پشت این خطها بمونه خودش مریض می شه!!!
    خوب بریم سر اصل مطلب. زنگ زدم بیمارستان معیری برای دکتر عمومی، بعد از کلی اشغالی بالاخره یک نفر گوشی رو برداشت و گفت که دردت چیه؟ گفتم پشت قفسه سینه ام درد می کنه و برای دکتر عمومی وقت می خوام. ایشون گفتند که به دکتر داخلی مربوط می شه و نوبت ندادند. گفتند که دکتر عمومی به سردرد، پا درد و کمر درد مربوط می شه. خلاصه افتاد به شنبه. بالاخره نمی دونم تا کی باید این درد رو تحمل کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من هم علاقمند به اين بحث شدم
    محيط كاري من هم همينطوري هست
    سلام. دوست عزیز، اگر امکان داره، در محیط کاری تون پنجره ها رو باز کنید تا هوا مرتباً عوض بشه. توی بیمارستان یا مکان های عمومی که ازدحام زیاد هست نمی شه از این جور درخواست ها کرد. مثلاً در بیمارستان میلاد، شاید به خاطر خطر پرتاب شدن کسی از پنجره، مجبور هستن پنجره ها رو قفل کنند ولی شما می تونید پنجره ها رو در محل کارتون باز کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •