تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: خرید ال سی دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون tanhayam عزیز...
    منم بین 3 گزینه موندمb8000 سامسونگ و ex700 46 و nx700 40
    با توضیحات بالا در مورد محافظ صفحه شیشه ای آیا همین باعث شده کیفیت تصویر nx بره بالاتر؟ و این بالاتر رفتن چقدره؟!
    b8000 از این صفحه محافظا نداره؟ چه مدل های خوب دیگه ای هستن که این صفحه رو دارن؟
    من از ex700 البته از مشخصاتش خیلی خوشم میاد ولی از ظاهر پنلش نه...خیلی خیلی ساده هستش
    از طرفی تا چند روز پیش قصد داشتم فقط و فقط B8000 بگیرم...هم ظاهرش خیلی زیباست هم 200 هرتزه و ...
    چون فیلم زیاد می بینم سینما هم باید بخرم با این وضع 2500 می می تونم هزینه کنم.سامسونگ تو بانه گرون شده ظاهرا 2.5 شده ex700 46 هم همینه تقریبا و nx700 40 هم تو همین رنج هستن.
    قبلا هم از شما مشاوره گرفته بودم ولی خوب دیگه اینا تقریبا نهایی شده هستن !
    شما انتخاب سامسونگ رو چطور می دونید؟ تنها دلیلی که برای خریدش منو به شک انداخته اینه که خیلی ها چه تو فرومای مختلف چه کسایی که آشناهامون هستن گفتن که سامسونگ زود به زود خراب میشه و باید همش ببری تعمیر کنی و باتوجه به اینکه من بدون گارانتی می خوام بخرم منو نا امید کرده...اگر این طوره که من از لیست خط بزنم اگر نه چون از همه چیش خوشم میاد دیگه سراغه اون دو مدل نخواهم رفت چون ex ظاهر زشتی داره (نظر شخصی) و nx هم با بودجه من 40 میشه خرید که کوچیکه...
    شما و دوستان دیگه این گفته رو تایید می کنید؟
    اگر درسته که مجبورم از دو گزینه دیگه انتخاب کنم.کنار اومدن با زشتی یا کنار اومدن با سایز کوچک تر(که هر دوش نا امید کننده هستش !)
    ممنونم دوست عزیز.
    Last edited by ehsan-inventor; 29-06-2010 at 11:47.

2. این کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون tanhayam عزیز...
    منم بین 3 گزینه موندمb8000 سامسونگ و ex700 46 و nx700 40
    با توضیحات بالا در مورد محافظ صفحه شیشه ای آیا همین باعث شده کیفیت تصویر nx بره بالاتر؟ و این بالاتر رفتن چقدره؟!
    b8000 از این صفحه محافظا نداره؟ چه مدل های خوب دیگه ای هستن که این صفحه رو دارن؟
    من از ex700 البته از مشخصاتش خیلی خوشم میاد ولی از ظاهر پنلش نه...خیلی خیلی ساده هستش
    از طرفی تا چند روز پیش قصد داشتم فقط و فقط B8000 بگیرم...هم ظاهرش خیلی زیباست هم 200 هرتزه و ...
    چون فیلم زیاد می بینم سینما هم باید بخرم با این وضع 2500 می می تونم هزینه کنم.سامسونگ تو بانه گرون شده ظاهرا 2.5 شده ex700 46 هم همینه تقریبا و nx700 40 هم تو همین رنج هستن.
    قبلا هم از شما مشاوره گرفته بودم ولی خوب دیگه اینا تقریبا نهایی شده هستن !
    شما انتخاب سامسونگ رو چطور می دونید؟ تنها دلیلی که برای خریدش منو به شک انداخته اینه که خیلی ها چه تو فرومای مختلف چه کسایی که آشناهامون هستن گفتن که سامسونگ زود به زود خراب میشه و باید همش ببری تعمیر کنی و باتوجه به اینکه من بدون گارانتی می خوام بخرم منو نا امید کرده...اگر این طوره که من از لیست خط بزنم اگر نه چون از همه چیش خوشم میاد دیگه سراغه اون دو مدل نخواهم رفت چون ex ظاهر زشتی داره (نظر شخصی) و nx هم با بودجه من 40 میشه خرید که کوچیکه...
    شما و دوستان دیگه این گفته رو تایید می کنید؟
    اگر درسته که مجبورم از دو گزینه دیگه انتخاب کنم.کنار اومدن با زشتی یا کنار اومدن با سایز کوچک تر(که هر دوش نا امید کننده هستش !)
    ممنونم دوست عزیز.
    سلام اقا احسان گل
    b8000 هم مثل nx هست همون صفحه براق رو داره بيشتر مدلهاي سام مثل b650 .c659 b7000 b800 c6900...اين صفحه رو دارند
    در مورد اينكه عده اي اظهار ميكنند سام زود خراب ميشه والا ما كه داشتيم وخريديم براي دوستان شكر خدا طوري نشده تا به امروز ديگه نميدونم شايد واسه ما شانسي خوب در اومده
    بي انصافيه هميشه اگه برندي خوشمون نياد در موردش حرف بزنيم
    Nx هم گزينه خوبيه ولي فكر ميكنم تا حدودي پول بخاطر ماركش ميدين
    من همچنان نظر شخصيم روي همون b8000 خيلي ساده است ولي خيلي شيكه تصوير خوب وقابل قبولي هم داره
    باز هم خودتون تصميم بگيريد

4. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •