ممنون tanhayam عزیز...
منم بین 3 گزینه موندمb8000 سامسونگ و ex700 46 و nx700 40
با توضیحات بالا در مورد محافظ صفحه شیشه ای آیا همین باعث شده کیفیت تصویر nx بره بالاتر؟ و این بالاتر رفتن چقدره؟!
b8000 از این صفحه محافظا نداره؟ چه مدل های خوب دیگه ای هستن که این صفحه رو دارن؟
من از ex700 البته از مشخصاتش خیلی خوشم میاد ولی از ظاهر پنلش نه...خیلی خیلی ساده هستش
از طرفی تا چند روز پیش قصد داشتم فقط و فقط B8000 بگیرم...هم ظاهرش خیلی زیباست هم 200 هرتزه و ...
چون فیلم زیاد می بینم سینما هم باید بخرم با این وضع 2500 می می تونم هزینه کنم.سامسونگ تو بانه گرون شده ظاهرا 2.5 شده ex700 46 هم همینه تقریبا و nx700 40 هم تو همین رنج هستن.
قبلا هم از شما مشاوره گرفته بودم ولی خوب دیگه اینا تقریبا نهایی شده هستن !
شما انتخاب سامسونگ رو چطور می دونید؟ تنها دلیلی که برای خریدش منو به شک انداخته اینه که خیلی ها چه تو فرومای مختلف چه کسایی که آشناهامون هستن گفتن که سامسونگ زود به زود خراب میشه و باید همش ببری تعمیر کنی و باتوجه به اینکه من بدون گارانتی می خوام بخرم منو نا امید کرده...اگر این طوره که من از لیست خط بزنم اگر نه چون از همه چیش خوشم میاد دیگه سراغه اون دو مدل نخواهم رفت چون ex ظاهر زشتی داره (نظر شخصی) و nx هم با بودجه من 40 میشه خرید که کوچیکه...
شما و دوستان دیگه این گفته رو تایید می کنید؟
اگر درسته که مجبورم از دو گزینه دیگه انتخاب کنم.کنار اومدن با زشتی یا کنار اومدن با سایز کوچک تر(که هر دوش نا امید کننده هستش !)
ممنونم دوست عزیز.