مبارک باشه. چند گرفتید؟
تو این یکی دو هفته من حداقل 40-50 تا فیلم MKV باهاش تست کردم و دیدم. ممکنه اونی که شما دارید شانسا از نوعی باشه که این تلوزیون نشونش نمیده. یه فیلم دیگه رو امتحان کنید.
مبارک باشه. چند گرفتید؟
تو این یکی دو هفته من حداقل 40-50 تا فیلم MKV باهاش تست کردم و دیدم. ممکنه اونی که شما دارید شانسا از نوعی باشه که این تلوزیون نشونش نمیده. یه فیلم دیگه رو امتحان کنید.
كاوه جان چند تا از دوستان با اين مشكل بر خوردن ببين قضيه چيه داداش در مورد C550 ?
اونهام با فرمتهايي مشكل داشتن ها
والا چه عرض کنم. به عنوان نمونه من هرچی فیلم HD از 720 گرفته تا 1080 که تو سایت bia2show . c o m معرفی کرده رو دانلود کردم. بجز دوتا شو ایرانی که گفتم صداشون در نمیومد الباقی رو کاملا بدون مشکل نگاه کردم.
بجز اون تو سایت رپید شیر اغلب دموهای 1080 و 720 مربوط به سامسونگ سونی و پاناسونیک رو دانلود کردم و همه رو به راحتی دیدم که بیشترشون تو B690 بدون صدا پخش میشدن.
دیگه نمیدونم چی رو باید تست کنم؟ اگه فیلمی رو C550 نشون نده مطئنا C650 هم نشون نمیده. اگه دفترچه این دوتا رو نگاه کنید جدول ساپورت فرمتها دقیقا مشابه همه.
Last edited by kaveh_d; 08-06-2010 at 08:27.
كاوه جان 850 خريدم از همون اقايي كه سايت بانه ال سي دي داره خيلي هم خوش برخورده .
با يه فيلم ديگه تست كردم نشون داد
در كل tv خوبيه. فقط اگه ميشه بهترين تنظيم تصوير رو بمن بگو
راستش من تنظیم خاصی مد نظر ندارم. این موضوع بیشتر سلیقه ایه.
من تو مد استاندارد، تن سیاهی رو معمولا رو تیره ترین میذارم. به نظرم تو این حالت صحنه های تاریک بهتر دیده میشه. رنگ رو هم معمولا رو 35 – 40 میذارم. چون وقتی کانالای ایرانی بی کیفیت ماهواره رو نگاه میکنی، رنگ زیاد تصویر رو قاطی تر نشون میده و نهایتا وضوح تصویر و نور زمینه رو نزدیک حداکثر میکنم.
در ضمن همین الان مستند BBC Life با کیفیت 1080 دستم رسید. کیفیت خیره کننده ای داره. فقط وقتی از طریق شبکه نگاش میکنم صداش ریپ میزنه اما وقتی با هارد اکسترنال میارمش کنار تلوزیون همه چیش ردیفه![]()
سلام بچه ها من c550 دارم فيلم با فرمت mkv زدم نو usb نشون ميده فقط چطوري زير نويس srt كه فارسي هستش رو بيارم
البته نشان ميده ولي عجق وجق با تشكر
منوي دستگاه رو روي زبان عربي گذاشتين؟
در مورد فلاش هم فايل mkv چند گي هست؟
منو دستگاه فارسيه .فايله mkv 400mb هستش.
در ضمن من ميخوام منو مخفي بيارم چطور بايد عمل كنم
كليدهاي powe mute menu info را ميزنم هيچ اتفقي نميفده
خواهشن كمك كنيد بايد نگه دارم اصلا اول بايد كدوم را بزنم
احتمال داره در مورد زير نويستون باشه پسوندش srt? عجيبه
بايد tv خاموش باشه بعدا اين كليد ها رو به ترتيب وارد كنيد
info-menu-mute-power
در مورد mkv 400mb يك نكته اي رو خدمتتون عرض كنم اكثرا غير استاندارد هستند وكدكهاي غير متعارفي دارند شايد بخاطر اين موضوعه شايد
Last edited by t_tanhayam; 15-06-2010 at 13:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)