ریو
چون ماشین به روز تری هست
ریو
چون ماشین به روز تری هست
من از 405 راضیم،تنهامشکلی که باهاش دارم مصرفشه!
اما ریو رو پیشنهاد میکنم،405 دیگه انقدر زیاد شده به طرز فجیهی تکراری و خسته کندده میشه،مگه اینکه تزئینش کنی(اینکارم بکنی باز همون 405هست!!!)ولی ریو چون در مقایسه با 405 خیلی کمتر تولید شده تازگی داره طرحیشم از 405 خیلی بهتره!
اتفاقا ماشین که تصادف کرد عقبش،سپر ایناش رو هم درآوردن،از عقبش عکس دارم،لخت لخت
اگه خواستی بگو بزارم
نمیدونم هدفت چیه از این کارا ،اما من هرجا تو هر تاپیکی پست های شما رو میبینم بیشتر از 1 خط نیست
همینجوری میای یه چیزی میگی و میری .....
نگران نباش دیر یا زود به یکی از هدفات میرسی ... میشی آخر فروم باز
اون مال زمانای قدیم بود که میگفتن تو میخوای ماشین کره رو با فرانسه مقایسه کنی !!!
الان فکر و تکنولوژی حرف اول رو میزنه،یه موقع میبینی یه شرکت کره ای یا ژاپنی یه تکنولوژی جدید تولید میکنه که یه خودروساز اروپایی هم ازش استفاده میکنه وبالعکسش
ضمنا خودروساز های کره بالاخص هیوندایی و کیا توی حدود 10 سال اخیر خیلی پیشرفت سریع و وسیعی داشتن
عقل همه به چشمشونه!! روای هفته هم بیاد کدوم ادم عاقلی با 405 مقایسش میکنه داداش جز بدنه که اونم باز کیفیتش کمتر از 405 چیش مثل همه!!!همش شده ظاهر یکی نیست باطنو نگاه کنه....
اتفاقا ابهت و شخصیتم خیلی داره اگه ماشین شناس باشید میفهمید که هنوز شخصیت و کلاس داره بدنه فوق العاده محکمش هرچی باشه از بدنه ریو که هیچ فرقی باپراید نداره بهتره
Last edited by irinn65; 03-06-2010 at 01:20.
قطعا ریو بهتره...
دوست عزیز من فقط یک چیز میگم تو این وضع بد بنزین خرید 405 با اون مصرف بالاش اصلآ توصیه نمیشه هر چی باشه ریو کم مصرفتره و از همه مهمتر نرمتره....
اين تجربه شخصي من و دوستم در مورد اين ماشين ها بود ( دوستم مكانيكه)
اصلا تعصبي هم در مورد اين دو ماشين ندارم
اما همون ريو صفر كه نشستم الان حدود 30 تايي كار كرده.شايد كمي بيشتر..تازه داره خودش رو نشون ميده...
عيبهايي كه تو اين مدت پيدا كرده ايناست
اتاقش روز اول عالي بود الان كمي به سرو صدا افتاده و قيچ قيچ داشبورد در اومده..تو چله چوله ميفوتي كمي قيچ قيچ ميكنه در صورتي كه 405 بعد 6000 سال هم اينطوري صدا نميوفته..
دوبار تعمير جلوبندي رفته زير دست نمايندگي
بار اول دوتا لاستيك جلو مثل دل من صاف شده.. ( برعكس بعضي از دوستان در اين تاپيك ) جلو بندي تعمير شده دوتا لاستيك مارك ميشلن رفت زيرش اما اونا هم صاف شده..با اينكه جلو بندي سالمه اما لاستيك سابي داره...
كمي هم ايراد ريزه كاري پيدا كرده كه موردي نيست چون 405 هم مثل همينه..
اما دو مورد بالا رو من خيلي خيلي تو 405 با كاركرد اين چنيني كم ديدم..
البته اينطور كه ميگه از لحاظ موتوري و گيرباكس و دف و اينا هيچ مشكلي نداره و تا امروز اذيت نكرده تنها مورد اشكالش زير بنديشه و اتاقش...
كم كم داره بهم ثابت ميشه كه ريو كلآ اتاق خوبي در مقابل 405 نداره و تعليق خوبي هم در مقابل 405 نداره..
اگه ماشين شخصي مي خواي ريو خيلي سره
اما اگه ماشين خانواده مي خواي اتاق و صندوق عقبش از 405 كوچكتره
در مورد طراحيش هم
جلوپنجرش شبيه فورد
هواكش زير سپر شبيه دوج
چراغاش هم پايينتر از كاپوت قرار گرفته
ولي عقبش انگار دست طراح يه كم زيادي رو كاغذ لغزش داشته و مشكلاتي هم به وجود اومده
و اما بزرگترين مشكلش :
ريو گاز سوز نميشه
.
عقبش را خیلی کاری ندارم
جلوش را میگم
شما در کاپوت را بزن بالا و از بین سوراخ ها آهن کشی پشت سپرها را دقیق ببین و اگر امکانش هست با موبایل چندتا عکس از اون بگیر تا این قضیه استهکام برای همیشه حل بشه بره پی کارش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)