ممنون برای راهنمایی
فقط اگر قیمت رو هم بگید ممنون میشم
قیمت 46 اینچ رو میخوام
مثلا قیمت EX700 ,NX700,NX800
خیلی خیلی ممنون![]()
ممنون برای راهنمایی
فقط اگر قیمت رو هم بگید ممنون میشم
قیمت 46 اینچ رو میخوام
مثلا قیمت EX700 ,NX700,NX800
خیلی خیلی ممنون![]()
Last edited by Sorena_777; 07-06-2010 at 18:51. دليل: تکمیل مطلب
سلام به شما
با توجه به درخواست هاتون يه تلوزوين خيلي perfect ميخوايد كه بتونه نياز ها رو همه جوره پاسخ بده. من به شما ال اي دي جديد شارپ رو معرفي ميكنم كه تو اين ماه داره وارد ميشه
اين ال اي دي به جاي سيستم RGB دارراي RGBY هست. يعني رنگ زرد رو هم اضافه كرده به پالت رنگاش و كلي رنگ هاي زيادي رو نشون ميده كه با TV معمولي قابل مشاهده نيست.
اين تلوزوين ها --- هم دارن و LAN و USB اونها همه فرمتي از جمله فيلم HD رو هم پخش ميكنه
ضمنا از نظر طراحي:
شبيه گوشي هاي اپل هست و دورش هم قاب نداره (Ful Flat)
در كل مشخصات عالي و پرفكت داره و 1 ماه بيشتر به ورودش نمونده
اين هم يه مقاله در موردش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حتما قیمتش باید سر به فلک بزنه
من تا 2.5 - 3 میخوام خرج کنم اگه تونستی بهم معرفی کنی ممنون میشم![]()
در ادامه صحبت آقاي علي ميگم:
ايشون le820 شارپ رو كه ماه ديگه وارد ميشه رو معرفي كرده:
--- داره
سيستم RGBY كه رنگ هاش بي نشظيره و هيچ تلوزويني اين رنگ ها رو نداره
120 تا 240 هرتز داره
قاب نداره و طراحيش خيلي خوبه
يكم شبيه گوشي اپل هست.
البته يك ماه ديگه وارد ميشه .
همون لينكه كه داده رو ببين متوجه ميشي چيه
البته اگه رويو كامل ميخواين اينجا رو بينيند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره دمت گرم
خيلي باحاله اين review
البته انگار اين مدلي كه قراره بياد ايران، --- نداره و time shift هم نداره
ولي بقيه فيچر ها رو داره
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
سامسونگ عزيز
مدل middle east داراي --- و Timeshift نيست فكر كنم
قيمت 40 اينچش (همون كه شبيه اپل و 1 ماه ديگه مياد) 1150 دلار بود .. كلا شارپ قيمتاش خيلي مناسبه و طراحيش داره عالي ميشه
قيمت 40 اينچ LE700 هم كه تو ايران موجوده و فول ال اي ديه خيلي مناسبه. قيمتش 1.600 تومنه تو هايپر هم هست ميتوني بري ببيني
![]()
Last edited by erfan_abedi_CB; 09-06-2010 at 12:02.
ممنون برای راهنمایی دوستان
ولی من فکر کنم یه چند نفر توی این سایت هستن که به شدت طرفداری شارپ رو میکنن
جریان چیه من نمیدونم
ایا شمایی که خودتون دارید این همه تبلیغ میکنید
خودتون تلیوزیون شارپ یا گوشی یا لپ تاپی از اپل دارید
من خودم خیلی از وقت ها میرم مطالب نارنجی رو میخونم پس لازم نیست زحمت بکشید که حرف های اون ها رو برام کپی پست بکنید ازتون خیلی ممنون ولی من توی اولین پستم خیلی صریح گفتم از تبلیغات و فن بازیو از این حرف ها خوشم نمیاد و یه راهنمایی درست و حسابی و واقعی میخوام که پس فردا پشیمون نشم
ایا اگه من الان برم یه دونه شارپ بخرم بعد ببینم اون چیزی که من میخواستم یا اون طوری که ازش تعریف میکردن (یا میکردین چون...) نبود اون وقت شما میایید به من جواب پس میدید
من ادمی هستم که اگه چیزی نقصی داشته باشه خیلی سریع توی ذوقم میخوره
پس اگر خودتون دارید استفاده میکنید بدی ها و خوبی هاش رو بگید اگرم استفاده نمیکنید و اطلاعاتی درموردش ندارید و فقط حرف توی دهن بقیه رو ظبط میکنید و بازگو میکنید ..........
ازتون تمنا میکنم اظهار نظر نکنید
چون توی چند تا سایت یهو چند نفر اومدن دارن روزی چند تا پست میدن که فلان محصول عجب چیزی و...........
من توی سایت مادیران هم رفتم و با پشتیبانی هم صحبت کردم و اونا خودشون هم دارن میگن یه سری از این مدلا رو خودشون تولید یا مونتاژ میکنن پس.....
تازه اگر این le820 که اومده یا le920 که 2011 میاد ژاپنی هم باشه باید اول جواب خودش رو پس بده چون من زیاد توی این موارد اهل ریسک نیستم
من واقعا معذرت میخوام اگه چیزی گفته باشم که باعث نارحتی یا دلخوری کسی بشه ولی من ادم تقریبا رکی هستم پس شرمنده:43::43::43:
خب حالا از بحث خارج نشیم
.................................
من 46 -47 همه چی تموم میخوام البته بجز x450 و بعضی از فیلیپس ها چون خیلی گرون هستن
و البته کم یاب
یه چیزی میخوام2- 3 تا پام بیافته![]()
Last edited by Sorena_777; 09-06-2010 at 14:48. دليل: تکمیل مطلب
تا اونجایی که من کاتالوگهای سونی رو دیدم ...
سری NX800 فعلا فقط 52 و 60 و سری NX700 فقط 40 و 46 داره . ولی خوب سری EX700 تقریبا همه نوع رنج 32 و 40 و . . . رو داره
سلا چندتاسوال درموردال ئی دی های سامسونگ داشتم
1.اینکه میگن تلویزیونهای سامسونگ بازارایران اعم ازال سی دی یاال ئی دی پنلش چینیه چقدردرسته
2.ال ئی دی های سامسونگ ازنوع ال ئی دی کناری هست یافول ال ئی دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)