با تشكر
سيستم عامل هر دو Win_XPSP3 ميباشد.
مدل لب تاپ توشيبا Stellite نسبتاً قديمي ولي PC تقريباً جديد 8400 Core2Duo E
هر دو USB2 دارند
بله ، مودم USB است. EDGE USB Modem
با تشكر
سيستم عامل هر دو Win_XPSP3 ميباشد.
مدل لب تاپ توشيبا Stellite نسبتاً قديمي ولي PC تقريباً جديد 8400 Core2Duo E
هر دو USB2 دارند
بله ، مودم USB است. EDGE USB Modem
من وقتي قطعه EDGE USB Modem را به PC متصل كردم سيستم سخت افزار را بعد از نصب درايور بعنوان يك مودم بدون مشكل شناسائي كرد. ولي نرم افزار قادر به برقراري ارتباط با سيم كارت نشد. به همين دليل حدس زدم شايد قطعه سخت افزار مشكل داشته باشد كه طبق همين منوال در لب تاپ نصب كردم ، اما بدون مشكل هم سيم كارت و هم سيگنال EDGE و هم اتصال با اينترنت بدون مشكل انجام شد.
در ضمن من در كامپيوتر از Modem USB External و كارت --- استفاده ميكنم كه اين دو قطعه در لب تاپ نيست . يعني احتمال تداخل با اين دو قطعه ميباشد؟
Last edited by ali1497; 30-05-2010 at 21:29.
با تشكر از راهنمائي دوستان
فعلا براي استفاده از EDGE USB Modem در PC شيوه ذيل را استفاده ميكنم تا راه چاره بهتري پيدا شود:
در لب تاپ بعد از برقراري مودم به اينترنت از طريق GPRS سيم كارت، كانكشن درست شده را Share نموده و از كامپيوتر توسط كابل شبكه از اينترنت Share شده استفاده ميكنم. ولي مجبور هستم براي اتصال دائم لب تاپ روشن باشد.
هر چند كمي پيچيده و پر دردسر شده است، وليكن براي داشتن اينترنت پر سرعت با هزينه كمتر قابل قبول است.
اشتراك يك ماهه GPRS نامحدود همراه اول (Send)+ اشتراك نامحدود شركت اوپن اسكاي(Receive)
Last edited by ali1497; 30-05-2010 at 21:45.
اون دوتارو جدا کنید دوباره امتحان کنید.
خوب عزیز این مشکل حادی نیست
پورت USB سیستم شما مشکل داره.
این کاری که میگم بکنید
از پورتهای جلوی کیس استفاده نکنید از USb پشت کیس استفاده کنید و برای اطمینان از سالم بودن پورتها یک رم ریدر یا یک قطعه ای که با USb استفاده میشود مثل ماوس رو وصل کنید و مطمئن بشید که USB ها سالم هستند
این مشکل ربطی به نرم افزار نداره.
متاسفانه پورتهای USB یک ادرسی دارند ( مثلا پورتهای جلو به عنوان 3.4 شناخته میشه و پورتهای عقب و روی ماردبورد به عنوان 1و2و3 شناخته میشه و توی ادرس دهی مشکل بوجود میاد
بهترین کار اینه که اگر مشکلت حل نشد ضمن اینکه این مودم به سیتسم وصل هست یه ویندوز جدید بریزید
ویندوز جدید که رخیتید خودش صورت اتوماتیک یک پورت USB یه اون مودم شما اختصاص میده همین مشکل رو من در رابطه با ماوسم داشتم وقتی ماوسم که باهاش وسندوز رو نصب کرده بودم رو در پنل جلوی کیس نصب کرده بودم برای هیمشه با این پورت جلو کار میکرد متاسفانه USB2 این مشکل رو داره. احتمال به یقیین هم همین مشکل جلوی ارتباط نرم افزار با مودم رو گرفته
وقتی که شما مودم رو به سیستم میزنید برق از طریق پورت به قطعه میرسه واسه همینه که شناسایی میشه
ولی متاسفانه ارتباط دیتا انجام نمیگیره.
امیدوارم بزودی مشکلت حل بشه. نتیجه رو هم به ما بگو ببینیم چی شد !
از این پرتها اولیاشو امتحان کنید. بخاطر همون پیغام عکس اول میگم.
البته بخاطر اذیت کردن موبایل که قبلتر توضیح دادم دستور extra... که قبلش at+cbst=0,0,1;+chsn=7,3,0,0<cr>
بود به حالت عکس تغییر دادم. معذالک فکر نمیکنم این مشکلو مودم شما داشته باشه چون مال من موقع وصل شدن کانکشن دایل آپ ارور میداد. این هم بگم که ممکنه هر دیوایس دستور خاص خودشو داشته باشه یا اصلاً نداشته باشه.
با تشكر
اين روش شما رافردا با بردن مودم EDGE USB به محل كار و تست با كامپيوتر آنجا انجام خواهم داد. چون آن كامپيوتر اين دو سخت افزار را ندارد
اگر با ان كامپيوتر مشكلي نداشت پس احتمالاً اين دو قطعه سخت افزاري تداخل ايجاد كرده است.
تشكر
پورتهاي USB2 كيس سالم هستند چون هم مودم اكسترنال و هم پرينتر و هم هارد اكسترنال را بدون مشكل ارتباطي استفاده كرده ام.
اگر روش سريعتري غير از نصب دوباره ويندوز نبود مجبورم طبق گفته شما با اتصال مودم ويندوز جديد نصب كنم.
من با مطالعه این عکسها برحسب چیزی که دیدم میدونم مال ویندوزه
چون معنی نداره روی لپتاپ کار کنه و روی سیستم کارنکنه
100% مال ویندوزه قول میدم.
خواستی حتی همین الان برو یه ویندوز روی همین ویندوزت نصب کن و توی ویندوز جدید دستگاهتو تست کن !
من مطمئنم که این USB خرابکاری کرده خیالت راحت باشه.
نمونه اش : همون ماوسی که تعریفشو کردم
فقط قبل از این که ویندوز رو نصب کنی حتما دستگاه رو تا اخر نصب ویندوزک ه قطعات رو شناسایی میکنه به یک پورت وصل کن و دیگه هم بهش دست نزن و همون پورت USb ترجیحا در عقب کیس رو به این مودم اختصاص بده.
ایشالا در سری USB3 از این دنگ و فنگها نخواهیم داشت...
با تشكر فراوان از زحمات دوستان
بالاخره طبق عمل به گفته دوست عزيز و حذف درايور مودم اكسترنال و قطع سخت افزاري مودم اكسترنال كه از پورت COM3 بهره ميبرد. در نتيجه EDGE USB Modem از طريق پورت COM3 با موفقيت قادر به شناسائي سيم كارت شد و سيگنال EDGE دريافت شد.
با تشكر دوباره از تمام دوستان همراه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)