تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: تجربه دیدن تصاویر در HDTV ـهای سه بعدی

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

9 میلیون!! همچین چیزی امکان نداره مطمئنم بیشتر از 3-3.5 نیست واسه 50 اینچ شاید یارو منظورش 70-80 اینچی بوده.
    داداش گلم اول از همه که این تلویزیون هنوز واسه فروش آماده نشده و فروشنده احتمالا از خبر هایی از شرکت به گوشش رسیده حرف زده
    البته همچین چیزی میتونه امکان داشته باشه(9میلیون) . دقیقا مثل زمانی که سونی اولین LED خودش رو که سایزش 40 اینچ بود میفروخت 7 میلیون تومن و الان شده 4 تومن

2. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دیروز از یکی از نمایندگی های سامسونگ ال ای دی سه بعدی 46 اینچ سری 7000 که روی اتیکتش نوشته بود 7770 رو قیمت گرفتم ، فروشنده گفت 3.5 میلیون.

4. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه n_cage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز از یکی از نمایندگی های سامسونگ ال ای دی سه بعدی 46 اینچ سری 7000 که روی اتیکتش نوشته بود 7770 رو قیمت گرفتم ، فروشنده گفت 3.5 میلیون.
    کحا؟ تهران؟

6. این کاربر از n_cage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله.تهران خیابان جمهوری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یعنی تهران قیمتا با بانه یکی شده؟

9. این کاربر از tigertronica بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه n_cage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم امروز رفتم جمهوری 46C7000 قیمتش 3,490,000 بود. با گارانتی سام سرویس، بدون سینما خانوادگی
    با این قیمت اصلا نمی صرفه آدم بره بانه این مدل را بخره.
    تو بانه 3,240,000 یکی به من قیمت داد.

11. این کاربر از n_cage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    این تاپیک تجربه دیدن تصاویر در 3dtvs هست تبدیل به تاپیک بحث درباره قیمت شده!

13. این کاربر از Hsnti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در ضمن شما اگر تلويزيون سه بعدي نداشته باشيد تصاوير شبكه هاي سه بعدي به اين شكل در تلويزيون شما ديده ميشن ( اين عكس شبكه الجزيره 3D است كه از تلويزيون خودم گرفتم)
    يعني دقيقا همون جوري كه فيلم برداري ميشه از دو زاويه نزديك به هم

من همین کانال اجزیره 3d رو با برنامه progdvb که به تازگی 3d رو ساپورت میکنه.با ---..میبینم!!!ولی تبدیل میکنه به 3d که نیاز به عینک فیروزه ای و قرمز داره !!!!!حالا ایا این کانال به همین شکل 3d باید دیده بشه؟؟
    Last edited by abbas_p; 18-06-2010 at 14:09.

15. این کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

سلام.
    دوستان میشه لطفا فرکانس جزیره 3d رو بدید.اخه میخوام با --- (همونطور که دوستمون گفته) امتحان کنم.
    با تشکر

17. این کاربر از apachi7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سه بعدی - 3D
    اطلاعاتی جامع و مختصر درباره تکنولوژی و تلویزیون های سه بعدی 3ِِD

بچه ها این توضیحات رو خودم نوشتم و امیدوارم به دردتون بخوره

3 بعدی چیست ؟

بعد سوم = عمق

در واقع یک تلویزیون برای نمایش تصاویر سه بعدی دو تصویر از یک صحنه را به طور همزمان تولید میکنه ، به صورتی که یکی از آنها تصویر از دید راست بیننده و یکی دیگر از چشم چپ بیننده است و دوتصویر به صورت همزمان بر روی یک صفحه نمایش داده میشن.این سیستم بر پایه پدیده (دید 3 بعدی ) کار میکنه.چشم های انسان حدود 2.5 اینچ از هم فاصله دارن که باعٍث میشه فرد هر تصویر رو با با زاویه ای کمی متفاوت ببینه و زمانی که این تصاویر به کمک عینک های مخصوص در ذهن فرد ترکیب میشن توهم عمق برای بیننده به وجود میاد و میتونه تصاویر 3بعدی رو درک کنه.

بهترین کدومه ؟

بهترین 3D دنیا در حال حاضر متعلق به شرکت پاناسونیک هست این نظر شخصی من نیست واقعا به عنوان بهترین 3D دنیا انتخاب شده [ البته اگر خودم بخوام بخرم فیلیپس میگیرم]
    در حال حاضر هم اکثر تلویزیون های 3D عرضه شده همراه خودشون یک جفت عینک دارند و قیمت هر عینک بصورت جداگانه و البته بسته به شرکت سازنده حدودا 150 تا 250دلار قیمت دارن
    در حال حاضر هم رزون ترین تلویزیون 3 بهدی ساخته شده سامسونگ PN507000 هست که بدون عینک های مخصوص حدود 1700 دلاره. نکته : بیشتر تلویزیون های 3 بعدی 46 اینچ به بالا هستند
    بدون عینک به هیچ وجه نمیشه با این تلویزیون ها تصاویر 3D رو دید.در ضمن در حال حاضر شرکت هایی مثل سامسونگ و سونی و توشیبا بر روی تلویزیون های 3D خودشون نرم افزار تبدیل 2D به 3D رو قرار دادن و در آینده شرکت هایی مثل پاناسونیک و فیلیپس و ال جی هم این کارو میکنن. البته بدون هیچ مشکلی میشه با تلویزون های 3D تصاویر 2 بعدی رو هم دید
    در ضمن برای بهتر دیدن فیلم های 3D بهتره که سینما خانگی 3D با فرمت Blu-Ray هم داشته باشید
    افراد که از عینک طبی استفاده میکنند هم نگران نباشن،عینک های مخصوصی برای شما طراحی شده که میتونید همزمان از عینک های طبی خودتون هم استفاده کنید
    در حال حاضر برای بعضی از افراد تماشای طولانی مدت تصاویر 3بعدی باعث سر درد و سرگیجه میشه

کی فراگیر میشه ؟

از همین حالا !!!!!!!!!!!!!!!!!

کانال های 3 بعدی ماهواره هم در حال راه اندازی هستند و مهم ترین این شبکه ها شبکه الجزیره اسپرت هست که در حال حاضر مسابقات جام جهانی فوتبال و مسابقات تنیس رو به صورت 3 بعدی پخش میکنه
    خودتونم حتما تا حالا عنوان های فیلم ها و بازی های جدید رو دیدید
    Last edited by d.b23; 06-07-2010 at 11:22.

19. 7 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •