كلوديو رانيري: اين فصل خوب بوديم اما بايد پيشرفت كنيم
سايت گل- كلوديو رانيري، سرمربي تيم رم، به هواداران قول داد كه فصل آينده نيز براي قهرماني تلاش خواهند كرد و به بازيكنان تيمش گفت انتظار دارد كه فصل آينده پيشرفت كنند.
او در مصاحبه با كوريريه دلو اسپورت گفت:" در فوتبال به خاطر نام يا كارت اعتباري روي كسي حساب نمي كنند بلكه بايد خودتان را ثابت كنيد. نمي خواهم بازيكنانم فكر كنم به نقطه اي رسيده اند كه ديگر نيازي به پيشرفت نيست. اين تيم اين فصل شگفت انگيز كار كرد. بهتر شدن كار سختي است اما ما تلاشمان را مي كنيم."
رمي ها كه اين فصل را نااميد كننده آغاز كردند، در مقطعي از فصل در 24 بازي پياپي شكست نخوردند و تنها در آخرين هفته بود كه قهرماني را به اينتر واگذار كردند.
" به لطف همكارانم در كادر فني و بازيكنان فصل فوق العاده اي را پشت سر گذاشتيم. آنها واقعا خوب بودند. ما تا آخرين راه را طي كرديم اما بعضي مواقع براي قهرماني به شانس نياز داريد.:"
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مانوئل پيگريني؛ سرمربي فصل بعد اينتر!؟
سايت گل- ماسيمو موراتي، مالك باشگاه اينتر، از زماني كه جدايي مورينيو از اين باشگاه تقريبا قطعي شد، از چند مربي به عنوان جانشينان اصلي سرمربي پرتغالي ياد كرد كه فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي انگليس در صدر آنها قرار داشت.
گاس هيدينك، پپ گوارديولا، لوچانو اسپالتي و روبرتو باجو از ديگر مربياني بودند كه از آنها به عنوان سرمربي فصل بعد نرآتزوري ياد شد اما امروز رسانه هاي اسپانيايي اعلام كردند كه مانوئل پيگريني فصل آينده هدايت اينتر را برعهده خواهد گرفت.
امروز روزنامه آ.اس نوشت كه مسئولان باشگاه اينتر از پيگريني خواسته اند كه جانشين مورينيو در اين باشگاه شود و سرمربي شيليايي نيز براي به عهده گرفتن اين پست ابراز تمايل كرده است.
البته او ترجيح مي دهد كه در اسپانيا به مربيگري ادامه دهد. پيگريني پيش از اينكه اين فصل به رئال مادريد بپيوندد، دوران موفقيت آميزي را در ويارئال سپري كرد. همچنين از او به عنوان يكي از گزينه هاي جانشيني مارچلو بيلسا در تيم ملي شيلي پس از رقابت هاي جام جهاني ياد مي شد.
با اين وجود اينتري ها قصد دارند خيلي سريع با اين مربي قرارداد امضا كنند و او بايد خيلي زود تصميمش را بگيرد. آ.اس نوشت كه باشگاه فنر باغچه نيز به دنبال استخدام پيگريني است و دستمزدي كه براي او در نظر گرفته اند، با دستمزد پيشنهادي باشگاه اينتر برابري مي كند.
کد:
اتوئو: اینتر باید گواردیولا را جانشین مورینیو کند
سایت گل- ساموئل اتوئو، ستاره کامرونی باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که نرآتزوری می تواند حتی در غیاب آقای خاص هم به قهرمانی هایش ادامه دهد. او اعلام کرد که از آنجا که مورینیو روز دوشنبه به عنوان مربی جدید تیم مادریدی معارفه می شود، در حال آماده سازی خودش برای زندگی بدون این مربی و سه جام قهرمانی کسب شده می باشد.
اتوئو در صحبتهایی به گاتزتادلوسپورت گفت:« کسی نمی تواند آنچه اینتر انجام داد را کنسل و لغو کند. مورینیو به دلیل کار بزرگی که با تیم ما انجام داد، از نهایت احترام من برخوردار است ولی هرکسی این حق را دارد تا تصمیمات شخصی ای اتخاذ کند.اینتر یکی از بهترین تیمهای دنیاست و ما می توانیم اکنون سیکل و دوره جدیدی را آغاز کنیم.»
اتوئو برای جدایی از بارسا و پیوستن به سری آ حسرتی نمی خورد..او معتقد است که فتح سه جام قهرمانی با اینتر حاکی از آن است که بهترین جایگاه برای بازی فوتبال درایتالیاست.
ستاره کامرونی ادامه داد:«تابستان گذشته،صحبتهای مشابهی شنیده می شد.کاکا،زلاتان و کریس همگی به اسپانیا رفتند و همه فکر می کردند که لالیگا بهترین لیگ دنیاست ولی من به اینتر آمدم. یک تیم ایتالیایی در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسید و این گویای آن است که لیگ ایتالیا بهترین لیگ است.»
اتوئو در پاسخ به این سوال که آیا اینتر می تواند در نبود مورینیو به موفقیتش ادامه دهد،به این نکته اشاره کرد که در صورتی که جای خالی آقای خاص با مربی بزرگی مثل گواردیولا پر شود، بله.
این ستاره کامرونی گفت:«پپ یکی از بهترین مربیان دنیاست. موراتی در صورتی که او را به سن سیرو بیاورد،انتخاب فوق العاده ای داشته است.»
کد:
ژوليو سسار: اميدوارم كاپلو در جام جهاني موفق نباشد
سايت گل- ژوليو سسار، دروازه بان تيم اينتر، از ماسيمو موراتي، مالك باشگاه خواست تا فابيو كاپلو و استیون جرارد، سرمربي و هافبك تيم ملي انگليس را به خدمت بگيرد.
اين در حالي است كه 24 ساعت قبل موراتي اعلام كرده بود كاپلو يكي از كانديداهاي اصلي هدايت اينتر در فصل بعد است.
او در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من كاپلو را دوست دارم. او با يوونتوس، رم و رئال قهرمان شده است. باشگاه بايد يك مربي جديد استخدام كند اما بعد از مورينيو ما نمي توانيم يك مربي معمولي داشته باشيم. ما به يك مربي بزرگ نياز داريم، يكي مانند كاپلو.
من اميدوارم او تورنمنت خوبي را با انگليس در جام جهاني سپري نكند و در آفريقاي جنوبي به قهرماني نرسد."
كاپلو تنها كسي نيست كه سسار اميدوار است در فصل نقل و انتقالات راهي اينتر شود. او جرارد را نيز خريدي مهم براي اينتر در فصل نقل و انتقالات مي داند.
" اگر من تصميم گيرنده بودم، فورا جرارد را مي خريدم. او بازيكن قدرتمند و باكلاسي است. خريد او، خريد بسيار خوبي خواهد بود.
به نظر من نبايد اجازه داد مايكون تيم را ترك كند و به رئال مادريد برود."
کد: