تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 13 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 122

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

دوست من خیلی خشن داری کار می کنیا! البته من بارسایی هستم. رئالی ها جزو متنعمین دنیا هستند تقریبا مرفحین بی درد جامعه هستند . اصلا اساس دنیا همینه هر کی که پول داره دوست داره بهترین ها رو داشته باشه!
    ولی فوتبال فقط به پول ختم نمی شه....خدا می دونه آخر فصل بچه ها قلک هاشون رو اوردن توی رختکن(خودم شاهد بودم!) با چه شوقی شکوندند رفتیم داوید ویا رو خریدم الان هم یه چیز اون ته مونده فابرگاس رو می خواهیم.
    اما رئالی ها......
    ولی انصافا این رو قبول درم که رئال از تیم های پایه ایش سودی نبرده و بارسلونا هر چی سود کرده به خاطر کسایی بودن که از تیم های پایه ای اومدن!
    ژاوی و اینیستا و مسی و حتی فابرگاس و .....
    اما رئال بهترین های دنیا رو می گرده پیدا می کنه ولی بعضی از خرید هاش انصافا فقط از روی طمع هست الان بنده خدا سرجیو راموس بازیکن به این خوبی (اهل نماز و دعا و...) دارن اونوقت تو فکره مایکون هستن!
    البته که پول خیلی مهمه و من اصلا دوس ندارم باشگاهم واسه خرجاش قلک بشکونه و کنسرت خیریه بزاره .
    شما هم همچین میگی انگار باسا فقیر ترین حقوق بازیکناشم نمیده و بازیکنا فقط از وفاداریو عاشق چشم ابرویی بازی میکنن.
    نه عزیز من . بارسا بعد از رئال ثروتمند ترین باشگاه دنیاس .
    قبول دارم رئال اشتباه داشته تو خریداش ولی فصل پیش فقط نیاز های تیم برطرف شد الانم همه خریدا با توجه به حرف مورینیوئه.ولی آیا این خریدا فقط مختص رئال هست ؟مثلا خرید زلاتان اشتباه نبود ؟ خرید چیگرینسکی ؟ یا همین ویا ؟ یا الان دوباره خرید فابرگاس ؟ فابرگاس رو خودتون از تیمتون انداختین بیرون حالا میگی اکادمی ؟
    رئال یکی از بزرگترین اکادمی ها رو داره ولی خوب مسئولاش بهش توجه نمیکنن .
    در مورد راموس هم تو سویا که بود دفاع وسط بازی میکرد و دیدیم این فصل تو دفاع وسط رهبر خوبیه و عالی دفاع میکنه پس خرید مایکون غیر منطقی نیس البته بازم میگم من مخالفشم
    ممنون از اینکه پست منو خوندید ...

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

البته که پول خیلی مهمه و من اصلا دوس ندارم باشگاهم واسه خرجاش قلک بشکونه و کنسرت خیریه بزاره .
    شما هم همچین میگی انگار باسا فقیر ترین حقوق بازیکناشم نمیده و بازیکنا فقط از وفاداریو عاشق چشم ابرویی بازی میکنن.
    نه عزیز من . بارسا بعد از رئال ثروتمند ترین باشگاه دنیاس .
    قبول دارم رئال اشتباه داشته تو خریداش ولی فصل پیش فقط نیاز های تیم برطرف شد الانم همه خریدا با توجه به حرف مورینیوئه.ولی آیا این خریدا فقط مختص رئال هست ؟مثلا خرید زلاتان اشتباه نبود ؟ خرید چیگرینسکی ؟ یا همین ویا ؟ یا الان دوباره خرید فابرگاس ؟ فابرگاس رو خودتون از تیمتون انداختین بیرون حالا میگی اکادمی ؟
    رئال یکی از بزرگترین اکادمی ها رو داره ولی خوب مسئولاش بهش توجه نمیکنن .
    در مورد راموس هم تو سویا که بود دفاع وسط بازی میکرد و دیدیم این فصل تو دفاع وسط رهبر خوبیه و عالی دفاع میکنه پس خرید مایکون غیر منطقی نیس البته بازم میگم من مخالفشم
    ممنون از اینکه پست منو خوندید ...
    آقا چرا می زنی کلا قلک و این جور چیزها رو شوخی کردم! از افتخارات بارسلونا اینه که در طول تاریخ هیچ اسپانسری نگرفته و ماهانه کمک مالی به یونیسف هم می کنه!
    زلاتان شاید مثل زمان اینتر نبود اما یه نگاهی به آمارها بندازی دقیقا حرف من رو متوجه می شی . زلاتان دقیقا توی بازی هایی که مسی گل نمی تونسته بزنه اون می زده. گل های خیلی مهمی هم زد مثلا بازی رفت تا تعویض شد گل زد یا بازی با آرسنال. مشکلی که زلاتان داره اینه که اهل بازی گروهی نیست.اما مثلا کریم بنزما فکر کنم 2 تا گل بیشتر نزد. فابرگاس هم من زیاد راضی به اومدنش نیستم اما مثلا تصور کن اینیستا دوباره همچین مصدومیتی براش بوجود بیاد می دونی چقدر می تونه کمک کنه از سرجیو بوسکتس که بهتره البته بوسکتس هم انصافا واسه بارسا کم نذاشت!خرید کسایی مثل چیگیرینسکی هم برای تقویت خط دفاعی رو نیمکت هست نباید انتظار داشت پیکه بشینه روی نیمکت اونوقت چیگیرینسکی تو باشه.البته چیگیرینسکی از اون بازیکن های آینده داره خیلی خوش استیله ! داوید ویا یه بازیکن اهل کارهای تیمی هست و خرید خیلی خوبی هست.زلاتان سرعت خوبی نداره ودر چرخش هایش خیلی طول می کشه تا خودش رو با دروازه میزون کنه ولی ویا از سرعت خوبی برخوردار هست. در کل من با فروش زلاتان موافقم اما زلاتان رو نباید به تیمی مثل رئال فروخت زلاتان رو باید به میلان( یا منچستر) داد .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

آقا چرا می زنی کلا قلک و این جور چیزها رو شوخی کردم! از افتخارات بارسلونا اینه که در طول تاریخ هیچ اسپانسری نگرفته و ماهانه کمک مالی به یونیسف هم می کنه!
    زلاتان شاید مثل زمان اینتر نبود اما یه نگاهی به آمارها بندازی دقیقا حرف من رو متوجه می شی . زلاتان دقیقا توی بازی هایی که مسی گل نمی تونسته بزنه اون می زده. گل های خیلی مهمی هم زد مثلا بازی رفت تا تعویض شد گل زد یا بازی با آرسنال. مشکلی که زلاتان داره اینه که اهل بازی گروهی نیست.اما مثلا کریم بنزما فکر کنم 2 تا گل بیشتر نزد. فابرگاس هم من زیاد راضی به اومدنش نیستم اما مثلا تصور کن اینیستا دوباره همچین مصدومیتی براش بوجود بیاد می دونی چقدر می تونه کمک کنه از سرجیو بوسکتس که بهتره البته بوسکتس هم انصافا واسه بارسا کم نذاشت!خرید کسایی مثل چیگیرینسکی هم برای تقویت خط دفاعی رو نیمکت هست نباید انتظار داشت پیکه بشینه روی نیمکت اونوقت چیگیرینسکی تو باشه.البته چیگیرینسکی از اون بازیکن های آینده داره خیلی خوش استیله ! داوید ویا یه بازیکن اهل کارهای تیمی هست و خرید خیلی خوبی هست.زلاتان سرعت خوبی نداره ودر چرخش هایش خیلی طول می کشه تا خودش رو با دروازه میزون کنه ولی ویا از سرعت خوبی برخوردار هست. در کل من با فروش زلاتان موافقم اما زلاتان رو نباید به تیمی مثل رئال فروخت زلاتان رو باید به میلان( یا منچستر) داد .
    من زدم ؟
    البته اسپانسر نداشتن هم افتخار نیس.
    درباره کمک هم رئال تو بسیاری از کشورهای فقیر مدرسه فوتبال و این برنامه هارو داره .
    درباره زلاتان بله بایدم گل بزنه . 75 تا پاش دادن گل نزنه ؟ با بنزما هم مقایسش نکن چون نه تجربه و نه سنشون قابل مقایسه نیست
    در ضمن بنز 8 تا گل زده نه دوتا !
    خرید فابرگاس به بهانه اینکه اینیستا مصدوم بشه که زیاد استدلال جالبی نیس. از بوسکتس بهتره ؟؟ بوسکتس هافبک دفاعیه عزیز من و فابرگاس بیشتر طراح و بازیسازه و ویژگی های هافبک دفاعی کمتر توش دیده میشه !
    در مورد فروش زلاتان هم وکیلش تلاش کرد به رئال بندازدش ولی ما بهترشو داریم .
    راستی الان دقت کردم دیدم بحث ما ربطی به تاپیک نداره

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من زدم ؟
    البته اسپانسر نداشتن هم افتخار نیس.
    درباره کمک هم رئال تو بسیاری از کشورهای فقیر مدرسه فوتبال و این برنامه هارو داره .
    درباره زلاتان بله بایدم گل بزنه . 75 تا پاش دادن گل نزنه ؟ با بنزما هم مقایسش نکن چون نه تجربه و نه سنشون قابل مقایسه نیست
    در ضمن بنز 8 تا گل زده نه دوتا !
    خرید فابرگاس به بهانه اینکه اینیستا مصدوم بشه که زیاد استدلال جالبی نیس. از بوسکتس بهتره ؟؟ بوسکتس هافبک دفاعیه عزیز من و فابرگاس بیشتر طراح و بازیسازه و ویژگی های هافبک دفاعی کمتر توش دیده میشه !
    در مورد فروش زلاتان هم وکیلش تلاش کرد به رئال بندازدش ولی ما بهترشو داریم .
    راستی الان دقت کردم دیدم بحث ما ربطی به تاپیک نداره
    بازم با بعضی چیزها مخالفم اما به قول شما توی این تاپیک جاش نیست!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

كلوديو رانيري: اين فصل خوب بوديم اما بايد پيشرفت كنيم

سايت گل- كلوديو رانيري، سرمربي تيم رم، به هواداران قول داد كه فصل آينده نيز براي قهرماني تلاش خواهند كرد و به بازيكنان تيمش گفت انتظار دارد كه فصل آينده پيشرفت كنند.

او در مصاحبه با كوريريه دلو اسپورت گفت:" در فوتبال به خاطر نام يا كارت اعتباري روي كسي حساب نمي كنند بلكه بايد خودتان را ثابت كنيد. نمي خواهم بازيكنانم فكر كنم به نقطه اي رسيده اند كه ديگر نيازي به پيشرفت نيست. اين تيم اين فصل شگفت انگيز كار كرد. بهتر شدن كار سختي است اما ما تلاشمان را مي كنيم."

رمي ها كه اين فصل را نااميد كننده آغاز كردند، در مقطعي از فصل در 24 بازي پياپي شكست نخوردند و تنها در آخرين هفته بود كه قهرماني را به اينتر واگذار كردند.

" به لطف همكارانم در كادر فني و بازيكنان فصل فوق العاده اي را پشت سر گذاشتيم. آنها واقعا خوب بودند. ما تا آخرين راه را طي كرديم اما بعضي مواقع براي قهرماني به شانس نياز داريد.:"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مانوئل پيگريني؛ سرمربي فصل بعد اينتر!؟

سايت گل- ماسيمو موراتي، مالك باشگاه اينتر، از زماني كه جدايي مورينيو از اين باشگاه تقريبا قطعي شد، از چند مربي به عنوان جانشينان اصلي سرمربي پرتغالي ياد كرد كه فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي انگليس در صدر آنها قرار داشت.

گاس هيدينك، پپ گوارديولا، لوچانو اسپالتي و روبرتو باجو از ديگر مربياني بودند كه از آنها به عنوان سرمربي فصل بعد نرآتزوري ياد شد اما امروز رسانه هاي اسپانيايي اعلام كردند كه مانوئل پيگريني فصل آينده هدايت اينتر را برعهده خواهد گرفت.

امروز روزنامه آ.اس نوشت كه مسئولان باشگاه اينتر از پيگريني خواسته اند كه جانشين مورينيو در اين باشگاه شود و سرمربي شيليايي نيز براي به عهده گرفتن اين پست ابراز تمايل كرده است.

البته او ترجيح مي دهد كه در اسپانيا به مربيگري ادامه دهد. پيگريني پيش از اينكه اين فصل به رئال مادريد بپيوندد، دوران موفقيت آميزي را در ويارئال سپري كرد. همچنين از او به عنوان يكي از گزينه هاي جانشيني مارچلو بيلسا در تيم ملي شيلي پس از رقابت هاي جام جهاني ياد مي شد.

با اين وجود اينتري ها قصد دارند خيلي سريع با اين مربي قرارداد امضا كنند و او بايد خيلي زود تصميمش را بگيرد. آ.اس نوشت كه باشگاه فنر باغچه نيز به دنبال استخدام پيگريني است و دستمزدي كه براي او در نظر گرفته اند، با دستمزد پيشنهادي باشگاه اينتر برابري مي كند.

کد:
    اتوئو: اینتر باید گواردیولا را جانشین مورینیو کند

سایت گل- ساموئل اتوئو، ستاره کامرونی باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که نرآتزوری می تواند حتی در غیاب آقای خاص هم به قهرمانی هایش ادامه دهد. او اعلام کرد که از آنجا که مورینیو روز دوشنبه به عنوان مربی جدید تیم مادریدی معارفه می شود، در حال آماده سازی خودش برای زندگی بدون این مربی و سه جام قهرمانی کسب شده می باشد.

اتوئو در صحبتهایی به گاتزتادلوسپورت گفت:« کسی نمی تواند آنچه اینتر انجام داد را کنسل و لغو کند. مورینیو به دلیل کار بزرگی که با تیم ما انجام داد، از نهایت احترام من برخوردار است ولی هرکسی این حق را دارد تا تصمیمات شخصی ای اتخاذ کند.اینتر یکی از بهترین تیمهای دنیاست و ما می توانیم اکنون سیکل و دوره جدیدی را آغاز کنیم.»

اتوئو برای جدایی از بارسا و پیوستن به سری آ حسرتی نمی خورد..او معتقد است که فتح سه جام قهرمانی با اینتر حاکی از آن است که بهترین جایگاه برای بازی فوتبال درایتالیاست.

ستاره کامرونی ادامه داد:«تابستان گذشته،صحبتهای مشابهی شنیده می شد.کاکا،زلاتان و کریس همگی به اسپانیا رفتند و همه فکر می کردند که لالیگا بهترین لیگ دنیاست ولی من به اینتر آمدم. یک تیم ایتالیایی در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسید و این گویای آن است که لیگ ایتالیا بهترین لیگ است.»

اتوئو در پاسخ به این سوال که آیا اینتر می تواند در نبود مورینیو به موفقیتش ادامه دهد،به این نکته اشاره کرد که در صورتی که جای خالی آقای خاص با مربی بزرگی مثل گواردیولا پر شود، بله.

این ستاره کامرونی گفت:«پپ یکی از بهترین مربیان دنیاست. موراتی در صورتی که او را به سن سیرو بیاورد،انتخاب فوق العاده ای داشته است.»

کد:
    ژوليو سسار: اميدوارم كاپلو در جام جهاني موفق نباشد

سايت گل- ژوليو سسار، دروازه بان تيم اينتر، از ماسيمو موراتي، مالك باشگاه خواست تا فابيو كاپلو و استیون جرارد، سرمربي و هافبك تيم ملي انگليس را به خدمت بگيرد.

اين در حالي است كه 24 ساعت قبل موراتي اعلام كرده بود كاپلو يكي از كانديداهاي اصلي هدايت اينتر در فصل بعد است.

او در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من كاپلو را دوست دارم. او با يوونتوس، رم و رئال قهرمان شده است. باشگاه بايد يك مربي جديد استخدام كند اما بعد از مورينيو ما نمي توانيم يك مربي معمولي داشته باشيم. ما به يك مربي بزرگ نياز داريم، يكي مانند كاپلو.

من اميدوارم او تورنمنت خوبي را با انگليس در جام جهاني سپري نكند و در آفريقاي جنوبي به قهرماني نرسد."

كاپلو تنها كسي نيست كه سسار اميدوار است در فصل نقل و انتقالات راهي اينتر شود. او جرارد را نيز خريدي مهم براي اينتر در فصل نقل و انتقالات مي داند.

" اگر من تصميم گيرنده بودم، فورا جرارد را مي خريدم. او بازيكن قدرتمند و باكلاسي است. خريد او، خريد بسيار خوبي خواهد بود.
    به نظر من نبايد اجازه داد مايكون تيم را ترك كند و به رئال مادريد برود."

کد:
    Last edited by Ezel; 29-05-2010 at 20:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض میلان آماده سرمایه گذاری برای خرید ستاره

گالیانی در صحبتهایی اعلام کرده که میلان دست کم یک ستاره تراز اول را در بازار نقل و انتقالات تابستانی به خدمت خواهد گرفت.
    سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش پول کافی برای صرف کردن در طول بازار نقل و انتقالات تابستانی دارد و قطعا برای خرید دست کم یک ستاره تراز اول فوتبال دنیا وارد عمل خواهد شد.
    گالیانی رقم دقیقی را به عنوان بودجه روسونری اعلام نکرده و در مورد مربی آتی این تیم نیز صحبتی به میان نیاورده ولی انتظار می رود که ماسیمیلیانو آلگری مربی گری روسونری را عهده دار شود. در این میان گالیانی تنها از برنامه های روسونری برای پیشرفت و تقویت رختکن تیمش سخن گفت.
    گالیانی به اسکای سپورت 24 گفت:« اگرقرار باشد که کسی به رختکن تیم ما بپیوندد، او بازیکن بزرگی خواهدبود. ما آماده ایم تا برای خریداری قهرمانان بزرگ سرمایه گذاری کنیم.»
    یکی از این قهرمانان که تعدادی از خبرگزاری ها او را در مسیر پیوستن به میلان می دانند،زلاتان ایبراهیموویچ است. این در حالی است که مینو رایولا، مدیر برنامه های زلاتان در صحبتهایش گفته که بسیار بعید است که زلاتان اسپانیا را به مقصد سری آ ترک کند.
    گالیانی در این رابطه توضیح داد:« زلاتان؟ دستمزد مورددرخواست او برای بازگشت به ایتالیا بسیار بالاست. ما سعی بر حفظ هونتلار داریم، چرا که خود او هم خواهان ماندن است.»
    کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

پیگرینی مربی خوبی (البته مورینیو یه چی دیگه بود)... امیدوارم بیاد اینتر... خداییش تو رئال قدرشو ندونستند...

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

تو ایتالیا خیلی راحت تر میتونه کار کنه. حداقل فشار روش نیس!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ژوزه مورينيو: اينتر هميشه در قلب من جاي دارد

سايت گل- ژوزه مورينيو با نوشتن نامه اي ، از هواداران اينتر خداحافظي كرد.

در اين نامه كه در روزنامه گاتزتا دلو اسپورت منتشر شده، آمده است:" پيش از اينكه قراردادم با رئال مادريد را امضا كنم، مي خواهم از همه هواداران اينتر و همه آنهايي كه در دوران حضورم در ايتاليا از من حمايت كردند، تشكر كنم، حمايتي كه حاصل آن قهرماني در چمپيونز ليگ بود.

من شما را فراموش نخواهم كرد، از تك تك هواداران تا كارمندان باشگاه و رئيس موراتي. دست همه شما را به گرمي مي فشارم. هميشه در قلب من خواهيد بود."

مورينيو فردا به طور رسمي به عنوان سرمربي جديد رئال مادريد معرفي خواهد شد.

کد:
    ریسه: جدایی مورینیو به نفع رم است

سایت گل- جان آرنه ریسه، ستاره باشگاه رم معتقد است که پس از آنکه مورینیو از سمت مربی گری اینتر کناره گیری کرده است، تیم جلوروسی شانس بیشتری برای قهرمانی در رقابتهای سری آ خواهد داشت.

جلوروسی در رقابتهای فصل گذشته سری آ گام به گام اینتر برای فتح اسکودتو رقابت می کرد و ریسه معتقد است که نرآتزوری که در چهار سال اخیر قدرت شماره یک فوتبال ایتالیا بوده است، ممکن است پس از جدایی مورینیو به مشکلاتی خورده و دوره حکمرانی نرآتزوری در سری آ به پایان برسد.

این ستاره نروژی در صحبتهایی گفت:« مورینیو ثابت کرده که بهترین مربی دنیاست. در نبود او، رم سود زیادی می کند.»

مورینیو پس از توافق سران دو باشگاه اینتر و رئال بر سر انتقال او به سانتیاگو برنابئو، روز دوشنبه به عنوان مربی جدید رئال مادرید معارفه خواهد شد.

کد:

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

دانیله ده روسی: شاید به رئال بروم / کلودیو رانیری: او جایی نمی رود

هافبک تیم رم اعلام کرد در ایتالیا پیراهن تیم دیگری به جز رم را به تن نمی کند

دانیله ده روسی، هافبک ملی پوش تیم رم، گفت اگر باشگاه حاضر به فروش او شود، به رئال مادرید خواهد رفت اما به نظر نمی رسد این انتقال انجام گیرد زیرا کلودیو رانیری پیش از این اعلام کرده بود هر پیشنهادی برای این بازیکن را رد خواهد کرد.
    ده روسی در گفتگو با خبرنگاران در اردوی تیم ملی ایتالیا گفت:" رئال مادرید؟ اگر باشگاه رم این پیشنهاد را به هر دلیلی قبول کند، به این تیم خواهم رفت. من نمی توانم به بازی کردن برای رم فکر نکنم و همین طور تیم ملی ایتالیا. هیچ وقت نمی توانم در ایتالیا پیراهن تیم دیگری غیر از رم را به تن کنم. "
    پیش از این کلودیو رانیری، سرمربی جیالوروسی، در مصاحبه با ایل رومانیستا احتمال جدایی این بازیکن را به شدت رد کرده بود.
    رانیری گفته بود :" ده روسی جایی نمی رود."

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •