فکر میکنم اگه ادامه بدیم تاپیک قفل یشه! دیگه اطلاعات لازم به صاحب تاپیک داده شده، از این به بعد میشه کل کل و بحث بی اساس!!
فکر میکنم اگه ادامه بدیم تاپیک قفل یشه! دیگه اطلاعات لازم به صاحب تاپیک داده شده، از این به بعد میشه کل کل و بحث بی اساس!!
راست میگی اما اگه شما بودی چه ماشینی رو پیشنهاد میکردی؟! ریو رو مگه نه؟!!!!از الان جواب آخر رو بهت میگم
اینحا همه اول میگن ال 90،بعد سمند , 206 صندوقدار![]()
دقیقا درسته!ال 90 نسبت به قیمتش از بقیه بهتره، اما اگه بخوای فنی تر نگاه کنی 206 صندوقدار (با موتور 1600) هم شتاب بیشتری داره و هم مصرف کمتر و امنیت بالاتر. اما لوگان در عوض جادارتر و ارزونتر و زشت تره. (البته این مورد سلیقه ایه و خیلیا SD رو هم زشت میدونن!)
من خودم سلیقه شخصیم دقیقا به همین صورته!من خودم اگه بخوام از نظر سلیقه ای انتخاب کنم و تا حدودی به مشخصات خودرو ها نگاه کنم اول 206 SD و بعد سمند EF7 و بعدش هم تندر 90
همه زیر 20 میلیون ال 90 رو پیشنهاد نمیدن! این شما هستید که به قول پوریا(poria mc ) که در هر پستتون اسم تندر رو میارید هر کس معیار هایی واسه خرید ماشین داره و ماشین رو طبق سلیقه خودش میخره مثلا کسی که میخواد با ماشین کلاس بزاره و دختر پسند باشه به نظر شما پرشیا خوبه یا تندر ؟؟؟!!! 100% پرشیا اما از لحاز فنی و غیره 100% تندر....پس نگید زیر 20 میلیون فقط تندر...اول ال90که با کیفیت مصرف پایینی داره و و همه زیر20میلیون فقط این خودرو پیشنهاد میدن...
دوم 206صندوقدار فقط رو وی10فکر کن چون تمامی اپشنهارو داره+پایه گازسوزه که با این وضع بنزین منطقیه..
دوست من شتاب تندر 90 معادل 10.2 ثانیه هستش و تو شتاب گیری که من بارها خودم شخصا تست کردم از sd پیش افتاده!دیگه از شما انتظار نداشتم اینو بپرسید! شتاب SD برابر 11.4 در حالیکه لوگان 11.9ه!
محمد بالاخره از نیش زدن به این 206 نمیخوای دست برداری!دوست من پژو 206 قدرتش 108 اسبه نه 110 اسب . چون ECU این ماشین 7.4.5 هستش !!!
تندر هم 105 اسب هست نه 110 تا !!!
دوست من به نظر شما راهنمایی کردن در این حد میتونه کسی رو قانع بکنه که چه ماشین رو باید انتخاب بکنه؟؟!!!اما 206 SD V8 هم گزینه خوبی هست ولی توجه کنید که فضای فوق العاده کمی داره و نهایت برای 2 نفر بزرگسال و دو نونهال هست و اصلا از این بیشتر نمیشه ازش انتظار داشت
تندر هم ماشین جادار و نرمی هست.البته موضوع ظاهرش می مونه که کاملا به خود شما بر می گرده
دوست من این بار هزارمه که به شما اخطار میدم لطفا با دلیل و مدرک ماشین رو پیشنهاد بکنید این قانون این فروم هستش!به نظر من ال 90 از همه بهتره..
اگه تمام پست های شما رو بگردیم بیشتر از یک سطر نظر ندادید.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کاملا درسته.البته احسان جان به نظر من ایمنی فقط مربوط به تصادف نمیشه !!! من میگم هندلینگ و پایداری ماشین توی سرعت های بالا هم جزو ایمنی حساب میشه !!! ( البته اگه غلطه بهم بگین )
چون به خاطر تغییر ساده (مثل تفاوت 405 با پرشیا) قیمتش خیلی گرونه!سلام
چرا کسی در مورد 207 حرفی نمی زنه؟
من به خاطر دراز بودن پستم از همه ی دوستان پوزش میخوام.
در اخر اینو میخوام بگم که اگه دوستمون انتظارات خودشون رو از ماشین میگفتن این همه بحث و پیشنهاد نمیشد و اگه هم میشد روی یک راستا و طبق نیاز های فرد که میتونست مسمر ثمر تر باشه!
در مورد شتاب ال90 قبلاً هم گفتم سایت پارس خودرو این عدد رو تغییر داده، (میتونید به صفحه ذخیره گوگل نگاه کنید اگه توی آرشیوش موجود باشه!) قبلاً 11.9 بود و اخیراً شد 10.2! و اگه در همون سایت مشخصات مگان 1600 رو ببینید، شتاب رو زده 10.5، و این در حالیه که قدرتش 10 اسب بخار بیشتره! به نظر شما منطقیه؟؟دوست من شتاب تندر 90 معادل 10.2 ثانیه هستش و تو شتاب گیری که من بارها خودم شخصا تست کردم از sd پیش افتاده!
بارها هم توی مجله ماشین در مورد ال90 صحبت کرده و شتاب اون رو 11.9 گفته... و همینطور خیلی از سایتها و بلاگها که از مشخصات سایت اصلی کپی کرده بودن شتاب اون رو همین 11.9 زدن، سرچ کنید باز هم!
برای مقایسه شتاب اون با 206 هم بیا یه بار کورس بندازیم ببینیم کدوم سریعنره!!![]()
من با سایت پارس خودرو کاری ندارم تا حالا هیچ جایی شخصا 11.9 برای تندر نشنیده بودم!در مورد شتاب ال90 قبلاً هم گفتم سایت پارس خودرو این عدد رو تغییر داده، (میتونید به صفحه ذخیره گوگل نگاه کنید اگه توی آرشیوش موجود باشه!) قبلاً 11.9 بود و اخیراً شد 10.2!
این برمیگرده به وزن ماشینا که تندر نزدیک به 1115 کیلو وزن داره در مقابل مگان 1300 کیلو وزن داره که در شتاب گیری هم که انجام شده مگان از تندر واقعا عقب میمونه!اگه در همون سایت مشخصات مگان 1600 رو ببینید، شتاب رو زده 10.5، و این در حالیه که قدرتش 10 اسب بخار بیشتره! به نظر شما منطقیه؟؟
نیازی به کورس نیست من خودم طرفدار 206 SD هستم و به تندر ترجیح میدم! پس از روی تعصب حرف نمیزنم واقعیت رو میگم!برای مقایسه شتاب اون با 206 هم بیا یه بار کورس بندازیم ببینیم کدوم سریعنره!!![]()
سلام
شما اگه بخواي 17 يا18 تومن بدي يه سمند EF7 به نظر من با اين پول ميشه يه پاري ELX فوقالعاده تميز خريد ما كه 5 ساله دارين فوقالعاده هست
ما خودمون نمايندگي ايرانخودرو داريم بيشتر مردم سمندEF7 رو ميگيرن و 206 اس دي خيلي كم طرف تندر 90 ميان در مورد پارس ساده يا سال هم كسي زياد استقبال نميكنه چون واقعا شتاب پارس معمولي خيلي پايينه و سيستم اي بي اس رو هم كه چند وقته گذاشتن رو همه1-شتاب 2-ترمز 3-ايمني 4-مصرف پايين 5-اصطحلاك پايين 6-هم از همه اونا يرتره فقط موتور فرق داره و لوازمش هم گرون نيست مثل زانتيا
در كل نظر با خودتون هست اين پيشنهادات من بر اساس تجربه بود
دوست عزیز میشه بگی ایمنی پارس ELX چیاست ؟ موتور هم با توجه به اینکه مال زانتیاست در برابر اون سه گزینه خوره بنزین به حساب میاد !!!
بله این هندلینگ هم تا حدودی جز ایمنی هست البته توجه کنید که در تست کراش مهمترین ملاک امتیاز خودروها تصادف از روبرو و جانب هست
ضمنا یک مورد ظریف را هم اضافه کنم و اون اینکه سمندهای جدید دارای اکسل عقب مستقل هستند. یعنی باز هم همون مشکلی را که شما در مورد L90 اشاره کردین برای این نسل جدید هم داره پیش میاد(هندلینگ و پایداری سر پیچ ها)
به هر حال باز هم میگم که اختلاف این ماشینها خیلی جزیی هست و باید مسائل دیگه از جمله پایه گاز سوز بودن(بخاطر آزاد شدن کلی قیمت بنزین) و همینطور فضای سرنشین ملاک قرار بگیره و همینطور کیفیت ساخت
کاملا درسته !!! من فقط خواستم بگم هندلینگ هم جزئی از ایمنی حساب میشه !!!
البته در مورد اکسل هم باید بگم اکسل الان سمند چون مستقله ( نیمه مستقل ) باعث هندلینگ بهترش شده !!! منظورتون فکر کنم یکپارچه بوده درسته ؟؟؟ این اکسل های یکپارچه یا همون Twist Beam روی سمند SE و سورن ELX نصب میشه !!
در کل منم نظرم اینه که هر کدوم از این خودرو ها برابر همدیگه یه سری ضعف ها دارن یه سری قوت ها !!!
نیش زدن کجا بوده فرشاد جان !!!محمد بالاخره از نیش زدن به این 206 نمیخوای دست برداری!اتفاقا من دیروز داییم رو به خرید این ماشین تشویق کردم !!!
-------------------------------------------------------------------------------
در مورد شتاب تندر هم توی چندتا سایت خارجی گشتم همه 11.5 نوشته بودن !!!
206 رو انتخاب مي كنم به خاطر مصرف سوخت پائين ترش
.
شوخی کردم...نیش زدن کجا بوده فرشاد جان !!!اتفاقا من دیروز داییم رو به خرید این ماشین تشویق کردم !!!
نه دیگه به هر چیزی هم مطمئن نباشم به این یکی مطمئن هستم 100% البته نمیدونم شاید تازگیا باز تو ایران بلایی به سرش بیارن مثل 206 ....در مورد شتاب تندر هم توی چندتا سایت خارجی گشتم همه 11.5 نوشته بودن !!!
کدوم مدل رو انتخاب کردی؟206 رو انتخاب مي كنم به خاطر مصرف سوخت پائين ترش
تندر رو درست ولی 206 110 اسب بخار ، به نقل از ایران خودرو
سلام
برادر محمد زند درسته كه شايد 1 يا 2 ليتر تفاوت مصرفش باشه اما شتاب و راحتي رو حساب كن شخصا با پارس اي ال ايكس تتصادف شديد داشتم 206 206 و سمند هم داشتم كه باهاشون تصادف كرديم ال نو نداشتيم كه نميدونم بنده دارم با 15 سال از تجربيات پدر-برادر و .... صحبت ميكنم نه از باد هوا به نظر بنده همونطور كه مهران جان گفتن تاپيك داره به كل كل و بحث بيخودي ميكشه ايجاد كننده تاپيك مطمئنا تصميم خودشو گرفته
تشكر
قربونت بشم سایت ایرانخودرو توی تمامی محصولاتش یه اشتباهی وجود داره !!! 206 تیپ 5 که ECU 7.4.4 روش بود قدرتش 110 اسب بود . اما توی 206 صندوق دار مدل V8 ورژن ECU 7.4.5 هستش که باعث کم شدن قدرت خروجی موتور شده !!!تندر رو درست ولی 206 110 اسب بخار ، به نقل از ایران خودرو
دوست عزیز اگه بد صحبت کردم عذر میخوام . من قصد بی احترامی کردن و ناراحتی شما رو نداشتم !!!سلام
برادر محمد زند درسته كه شايد 1 يا 2 ليتر تفاوت مصرفش باشه اما شتاب و راحتي رو حساب كن شخصا با پارس اي ال ايكس تتصادف شديد داشتم 206 206 و سمند هم داشتم كه باهاشون تصادف كرديم ال نو نداشتيم كه نميدونم بنده دارم با 15 سال از تجربيات پدر-برادر و .... صحبت ميكنم نه از باد هوا به نظر بنده همونطور كه مهران جان گفتن تاپيك داره به كل كل و بحث بيخودي ميكشه ايجاد كننده تاپيك مطمئنا تصميم خودشو گرفته
تشكر
ببخشید یه سوال ؟ شما میگید یعنی ایمنی پارس ELX از 206 و تندر بیشتره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)