قسمت create recovery media?
بعد اگه من ویندوزشو عوض کنم vaio care می پره؟
قسمت create recovery media?
بعد اگه من ویندوزشو عوض کنم vaio care می پره؟
سلامخدمتهمهدوستانعزيز
يکماهپيشلبتاپسونيسريF12روخريدم.همانروزبااستفادهازنرمافزارAcronicتکدرايوCراکه 580 گيگابايتظرفيتداشتبهدودرايو 80 گيگابايتCودرايور 500 گيگابايتديگرتقسيمکردم.ازآنجاکهنرمافزارAcronicنامدرايورريکاوريمخفيکارخانهرا D نشانميداد،لذادرايور 500 گيگابايتنامEرابهخودگرفت.بنابراينبااستفادهازAcronicنامدرايورريکاوريمخفيرابهE ودرايور 500 گيگابايتيرابهDتغييردادمکهدودرايورآشکارومعلومبانامهایCوDداشتهباشم.ازآنجاکهتعدادنرمافزارهايتريالوآزمايشينصبشدهازطرفکارخانه،مانندآنتيويروس،آنتياسپاي،آفیسو... زيادبودتصميمگرفتمويندوزراتعويضکنم.لذايکويندوز 64 بيتي 7 خريدم.متاسفانهگرفتنريکاوريونسخهپشتيبانازويندوزرابهکليفراموشکردهبودم.درحيننصبويندوزجديد،ابتدادرايور 80 گيگابايتCرابهطورکاملفرمتکردم،سپسهماندرايوCرابراينصبويندوزجدیدانتخابکردم.بنابراينويندوزاورجينالکارخانهايازبينرفت.بعداکهبراينصبدرايورهاييکهازسايتسونيدانلودکردهبودم،اقدامکردم،متوجهشدمهمهدرايورهادراينسايتموجودنسيت.چونبعدازنصبهمهدرايورهاهنوزجلويبعضيگزينههادرDevice Manager علامتسوالداشت.ازطرفيسايتسونيدرايورCameraراهمنداشت.بعدازچندهفتهپيگيريدرسايتهايمختلفايرانيوخارجي،درنهايتموفقبهپيداکردندرايورهاينصبنشده،نگشتم.لذاحالتصميمدارملبتاپرابههمانتنظيماتکارخانهبرگردانم.منDVDريکاوريازلبتاپنگرفتم،وليدرايورمخفيريکاوريکارخانهراهنوزدارم.آياراهيهستکهويندوزرابههمانحالتاورجينالدرآورموتمامدرايورهاونرمافزارهابههمانحالتاوليهکارخانهبازگردانم؟آيابااستفادهازايندرايومخفيريکاوريميتوانهمهچيزرادقيقابههمانحالتاولکارخانهکههنوزهيچگونهتغييريدرآنايجادنشدهاستدرآورم؟ميخواهمتمامکارهاييکهدرمورددرايوCکردموآنرابه 2 درايوتقسيمکردم،بههمانحالتاول،يعنييکتکدرايو 580 گيگابايتتبديلشود.بهعبارتديگرکاريکنمکهگوياهيچگونهتغييريبهلبلبتاپنداده،وهمينالانلبتاپراازکارخانهسازندهتحويلگرفتهباشم.آياراهياست؟ازهمهدوستانتقاضادارمروشکاررابراياينجانبتوضيحدهند.دريکسايتخواندمموقعراهاندازيدکمهF8را،بعد RepairوسپسFactory Imageراانجامبده.جاييديگرگفتابتداF10راسپسWindows System Restoreراانجامبده.جاييديگرگفتابتداF10راوسپسRestore CRiveراانجامبده.بالاخرهمنبرايبازگرداندنلبتاپبهتنظيماتاوليهکارخانهوتبديلدودرايوبههمانتکدرايواصلي580 گيگابايتيکداميکازاينکارهارابايدانجامدهم؟آياعوضکردننامدرايو مخفيريکاوريکارخانهازِDوتغييرنامآنبهE،آسيبيبهايندرايومخفي و عملیات ریکاوری می رساند؟لطفاروشدرستبههمراهنکاتمهمرادرهمينتاپيکبرايمنشرحدهيد.
ازهمهشمادوستانسپاسگذارم.
دوسنان . میخواهم یک روش را یادتون بدم که هیچ جای دیگه شاید بهش بر نخورین
کار با ارزشی است
اگر لپ تاپ شما دارای سریال ویندوز (در کف لپ تاپ) است شما هیچ وقت ویندوز اصلی خود را از دست نخواهید داد.
به این صورت که اگر شما یک سی دی ویندوز مربوط به سریال ویندوز کف لپ تاپ را داشته باشید . روی لپ تاپ نصبش میکنید. بعدش روی My Computer راست کلیک میکنید. Properties را انتخاب میکنید. ویندوز شما 30 روزه است
سریال کف لپ در محل مربوطه وارد کنید(جمله انگلیسی را یادم نیست ولی به فارسی معنی تعویز سریال یا وارد کردن سریال جدید را میداد)
اونجا سریال جدید را وارد کنید. به اینترنت وصل بشید. NEXT را بزنید. ویندوز شما را MICROSOFT اکتیو میکنه
توجه داشته باشید که ویندوز شما باید نسخه کرکی نباشه . اگر چنین ویندوزی ندارید . میتونید از Microsoft .com دانلود کنید
سئوالی بود پیغام خصوصی بدید . چون تاپیک ها زیاده. و ممکنه من نتونم به همه تاپیک ها سر بزنم
راستی سریال هر لپ تاپ فقط روی همون لپ تاپ جواب میده
با تشکر
سلامخدمتهمهدوستانعزيزيکماهپيشلبتاپسونيسريF12روخريدم.همانروزبااستفادهازنرمافزارAcronicتکدرايوCراکه 580 گيگابايتظرفيتداشتبهدودرايو 80 گيگابايتCودرايور 500 گيگابايتديگرتقسيمکردم.ازآنجاکهنرمافزارAcronicنامدرايورريکاوريمخفيکارخانهرا D نشانميداد،لذادرايور 500 گيگابايتنامEرابهخودگرفت.بنابراينبااستفادهازAcronicنامدرايورريکاوريمخفيرابهE ودرايور 500 گيگابايتيرابهDتغييردادمکهدودرايورآشکارومعلومبانامهایCوDداشتهباشم.ازآنجاکهتعدادنرمافزارهايتريالوآزمايشينصبشدهازطرفکارخانهمانندآنتيويروس،آنتياسپاي،آفیسو... زيادبودتصميمگرفتمويندوزراتعويضکنم.لذايکويندوز 64 بيتي 7 خريدم.متاسفانهگرفتنريکاوريونسخهپشتيبانازويندوزرابهکليفراموشکردهبودم.درحيننصبويندوزجديد،ابتدادرايور 80 گيگابايتCرابهطورکاملفرمتکردم،سپسهماندرايوCرابراينصبويندوزجدیدانتخابکردم.بنابراينويندوزاورجينالکارخانهايازبينرفت.بعداکهبراينصبدرايورهاييکهازسايتسونيدانلودکردهبودم،اقدامکردم،متوجهشدمهمهدرايورهادراينسايتموجودنسيت.چونبعدازنصبهمهدرايورهاهنوزجلويبعضيگزينههادرDevice Manager علامتسوالداشت.ازطرفيسايتسونيدرايورCameraراهمنداشت.بعدازچندهفتهپيگيريدرسايتهايمختلفايرانيوخارجي،درنهايتموفقبهپيداکردندرايورهاينصبنشده،نگشتم.لذاحالتصميمدارملبتاپرابههمانتنظيماتکارخانهبرگردانم.منDVDريکاوريازلبتاپنگرفتم،وليدرايورمخفيريکاوريکارخانهراهنوزدارم.آياراهيهستکهويندوزرابههمانحالتاورجينالدرآورموتمامدرايورهاونرمافزارهابههمانحالتاوليهکارخانهبازگردانم؟آيابااستفادهازايندرايومخفيريکاوريميتوانهمهچيزرادقيقابههمانحالتاولکارخانهکههنوزهيچگونهتغييريدرآنايجادنشدهاستدرآورم؟ميخواهمتمامکارهاييکهدرمورددرايوCکردموآنرابه 2 درايوتقسيمکردم،بههمانحالتاول،يعنييکتکدرايو 580 گيگابايتتبديلشود.بهعبارتديگرکاريکنمکهگوياهيچگونهتغييريبهلبلبتاپنداده،وهمينالانلبتاپراازکارخانهسازندهتحويلگرفتهباشم.آياراهياست؟ازهمهدوستانتقاضادارمروشکاررابراياينجانبتوضيحدهند.دريکسايتخواندمموقعراهاندازيدکمهF8را،بعد RepairوسپسFactory Imageراانجامبده.جاييديگرگفتابتداF10راسپسWindows System Restoreراانجامبده.جاييديگرگفتابتداF10راوسپسRestore CRiveراانجامبده.بالاخرهمنبرايبازگردانلبتاپبهتنظيماتاوليهکارخانهوتبديلدودرايوبههمانتکدرايواصلي580 گيگابايتيکداميکازاينکارهارابايدانجامدهم؟آياعوضکردننامدرايومخفيريکاوريکارخانهازِDوتغييرنامآنبهE،درعملیات ریکاوری مشکلی به وجود خواهد آورد؟لطفاروشدرستبههمراهنکاتمهمرادرهمينتاپيکبرايمنشرحدهيد.
ازهمهشمادوستانسپاسگذارم.
سلام
چند بار سوال خود را مطرح کردم،ولی متن سوال به صورت ناخوانا و به هم ریخته وارد تاپیک میشود.این دفعه یک عکس که حاوی سوال خود است را می گذارم.لطفا تا بارگذاری کامل آن صبر کنید.
![]()
سلام دوستان
آیا میشه دی وی دی های ریکاوری ویندوز سون یک لب تاب را برای لب تاب دیگه استفاده کرد؟ البته اگه یه مدل باشند؟
آیا 15 گیگابایت که درون درایو c هست بطور اورجینال خودش حاوی اطلاعات لازم برای برگشت ویندوز به روز اولش هست ؟؟
من از ویندوزم ریکاوری دیسک تهیه کردم (4تا dvd ) اما می خوام بدونم که این 15 گیگ که کنار گذاشته جریانش چیه؟ آیا میشه بدون استفاده از dvd ها که تهیه کردم هم ویندوز رو به روز اولش برگردونم
داخل administrative tools که میرم قسمت computer managemet اونجا فضاهای هارد رو نشون میده ، جالبه که 15 گیگ رو که برای ریکاوری کنار گذاشته نوشته 100% free نشون میده انگار که فضا رو براش رزرو کرده اما خالی گذاشته ! همچنین چیزی میشه؟
باید تنظیمات خاصی انجام می دادم روز اول که این 15 گیگ رو به عنوان ریکاوری فعال کنه؟
سلام . من 1 لپ تاپ سونی خریداری کردم
می خوام قبل از اینکه تغییراتی درش بدم از ویندوز اورجینال و درایورهاش دیسک ریکاوری تهییه کنم .
لطفا راهنمائی بفرمائید چگونه باید این کار رو انجام بدم
با تشکر فراوان ...
دوستان درود ببخشید تاپیک قدیمیه ولی نخواستم جدید باز کنم
میخوام بدونم ریکاوری اوریجینال رو بلد هستم ولی اینکه مدت زمان اون خیلی طولانی هست یعنی حدود 4 تا 5 ساعت زمان میگیره و یه سری برنامه که بدرد نمیخرن رو اضافی نصب میکنه ایا راهی هست که بهش بفهمونیم فقط ویندوز و درایور نصب کنه یا باید این همه زمان رو با ایرور بگذرونیم و اینکه ایا ممکنه با برگردوندن به حالت اولیه که حتی پارتیشن ها حذف میشن ایا ممکنه بازهم مشکل نرم افزاری بمونه
ضمنا یک پست در بالا هست درباره ریجستر ویندوز دوتا سوال پیش میاد که بپرسم اونم این که ویندوز های اوریجینال لپتاپ ها معمولا home pr هستند و حالا با نصب یک ویندوز دیگه مثلا ultimate و یا حتی ویندوز 8 بازم میشه این کارو کرد
ممنون از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)