تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: خاموش شدن سیستم

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    من همه این کارها رو کردم...میگم مثل بوت کردن سی دی ویندوز این کارو می کنم...تا 98 درصد پر میکنه...بعد دیگه هیچ کاری انجام نمیشه...
    اون موقع چی کار کنم؟

بالا گفتید آویرا مشکل داره بله 98 درصد میره هنگ میکنه طبیعی هست.
    این مشکل آویرا هست. حتی Av-comparative هم این مورد رو براش می نویسه به عنوان یک ضعف.

با بوت کسپرسکی امتحان کنید لطفا.

2. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nazanin66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    کسپر و برنامه ای که برای رایت لازم بود رو دانلود کردم و دیسک نجاتی اون رو روی سی دی زدم...با بوت کسپر بالا اومدم....هنگامی که موقع اسکن درایوها شد اجازه اسکن نداد...بهم گفت حتما باید آپدیت بشه....وقتی روی سی دی هست و من توی بوت هستم که نمیشه آپ کنم...حالا چی کار کنم؟
    شاد باشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    کسپر و برنامه ای که برای رایت لازم بود رو دانلود کردم و دیسک نجاتی اون رو روی سی دی زدم...با بوت کسپر بالا اومدم....هنگامی که موقع اسکن درایوها شد اجازه اسکن نداد...بهم گفت حتما باید آپدیت بشه....وقتی روی سی دی هست و من توی بوت هستم که نمیشه آپ کنم...حالا چی کار کنم؟
    شاد باشید.
    تا حالا با پیغام در خواست اپدیت دیسک نجات مواجه نشدم. یک دیسک قدیمی تست میکنم و جواب رو میدم.

فعلا

5. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دیسک مربوط به 5 ماه پیش رو تست کردم در خواست اپدیت داد کاری باهاش نداشتم و اسکن کردم با موفقیت اسکن رو شروع کرد.

احتمالا شما تیک مربوط به انتخاب درایو هارو نزدید و چون درایوی برای اسکن انتخاب نکردید گزینه اسکن غیر فعال بوده. از این صفحه یک عکس گرفتم دقت کنید.

تیک ها رو ببینید.

اما اگه خواستید می تونید تاریخ سیستم رو به در محیط ویندوز به 10 روز پیش ببرید و بعد دیسک رو بذارید. که البته اصلا لازم نیست.

نکته دیگه که حالا یادم قبل از اسکن وارد ستینگ بشید و روی تنظیمات اسکن قسمت سکوریتی اسکن رو high کنید بعد اسکن رو شروع کنید.

موفق باشید.

7. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    منم دقیقا همین کارها رو کردم...توی همون صفحه بعد از تیک زدن...پایین صفحه برام پیغام باز میشه که حتما نیاز به آپ شدن داره.
    حالا چی کارکنم؟
    من system restoreام اصلا کار نمیکنه....یعنی از کار افتاده به خاطر این ویروسه.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    منم دقیقا همین کارها رو کردم...توی همون صفحه بعد از تیک زدن...پایین صفحه برام پیغام باز میشه که حتما نیاز به آپ شدن داره.
    حالا چی کارکنم؟
    با تشکر

اون پیغام ضبدر کنید و روی اسکن کلیک کنید. فقط تیک هارد و درایو هارو بزنید. همین. اون پیغام یک هشدار هست فقط که همیشه اپدیت نباشه میگه چیزه طبیعی هست. اسکن کنید فقط !!!

اگه نشد از اون پیام عجیبی که میگی عکس بگیر نشون بده !!!

اما اگه نت رو قطع کنی و تاریخ سیستم رو ببر به تاریخ 7th May , 2010 بعد ریست کن و دیسک رو بذاری درست میشه/

کاری که می خواهی بکنی اصلا ربطی به این مورد نداره.

اون پیام رو یا نادیده بگیر و فقط روی اسکن کلیک کن. اون یه هشداره نه اجازه ندادن. اما اگه چیزی خواستی نشون بدی حتما عکس بگیر مثلا با گوشی.
    Last edited by Dr Hannibal; 20-05-2010 at 21:00.

10. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید اینترنتم قطع شده بود....ببنید تاریخ سیستمم، الان دیدم روی 2008 بود حتی خیلی قبلتر از 2010....عوض می کنم و باز جوابشو بهتون میدم....دیروز پاندا خریدم....توی safe mode رفتم اما به محض اسکن باز خاموش کرد....راستی من عکس گرفتم...اما سایتهایی که قبلا توش عکس آپ میکردم الان کار نمی کنند...کجا آپ کنم؟

با تشکر

12. این کاربر از nazanin66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    ببخشید اینترنتم قطع شده بود....ببنید تاریخ سیستمم، الان دیدم روی 2008 بود حتی خیلی قبلتر از 2010....عوض می کنم و باز جوابشو بهتون میدم....دیروز پاندا خریدم....توی safe mode رفتم اما به محض اسکن باز خاموش کرد....راستی من عکس گرفتم...اما سایتهایی که قبلا توش عکس آپ میکردم الان کار نمی کنند...کجا آپ کنم؟
    با تشکر
    سلام. اگه میشد که همون کسپر و آویرا یا حداقل اون برنامه های پروتابلی که گذاشتم کار میکرد.

اون فایل iso که دانلود کردی تاریخش همون موقع هست که بالا گذاشتم. باید همون تاریخ باشه و فقط نت قطع باشه که اتوماتیک تاریخ درست نشه.

بازم میگم من که تست کردم دیسک برای 5 ماه پیش بود تاریخ هم برای الان بدون مشکل اسکن کرد. هرچی میگذره بیشتر میترسم مشکل سخت افزاری داشته باشی البته وجود ویروس که ثابت شده اما سخت افزاری هم باشه روش.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم موفق بشی
    Last edited by Dr Hannibal; 23-05-2010 at 09:49.

14. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    تاریخ سیستم رو عوض کردم...باز هم نشد....همون ارور رو میده...اگه فکر می کنید مشکل ممکنه سخت افزاری باشه من 4 شنبه هاردمو روی یک سیستم دیگه میزارl و اونجا چک می کنم...
    این هم پیغام ها:

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام آخرين راه fdisk من هم اين مشكل داشتم
    يكي از دوستام برام درستش كرد گفت اسم ويروس
    ويروس 1 دقيقه اي هست كه بايد fdisk بشه

.

17. این کاربر از mortezaon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •