تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: سیستم کامل تا 850

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

رم الکسیر از تولیدات کارخانه نانیا هست که برد بیشتر رم های معروف دنیا رو میزنه
    جناب kinglife با سلام شما فکر کنم آخرین قیمت بازار دستتون باشه .قیمتا چجوریه ؟ تا هفته دیگه باید قطعات بالا را خرید کنم نظرتون چیه ؟

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب kinglife با سلام شما فکر کنم آخرین قیمت بازار دستتون باشه .قیمتا چجوریه ؟ تا هفته دیگه باید قطعات بالا را خرید کنم نظرتون چیه ؟
    قیمت های که خودتون نوشتید بهترین قیمت های بازار هست یعنی کف چونه زنی و بهترین کار این هست که شما همه قطعات رو از یه مغازه بخری که هم روی هر قطعه تخفیف بگیری و هم در اخر پول کمتری نسبت به قیمت فاکتور بدی

3. این کاربر از kinglife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

قیمت های که خودتون نوشتید بهترین قیمت های بازار هست یعنی کف چونه زنی و بهترین کار این هست که شما همه قطعات رو از یه مغازه بخری که هم روی هر قطعه تخفیف بگیری و هم در اخر پول کمتری نسبت به قیمت فاکتور بدی
    ممنون از جوابتون . میدونید که من شهرستانم شرایط تهران را نمیدونم . ولی اونجوری که من فکر میکردم این بود که هر مغازه ای تو پاساز رضا یا ایران رو یک قطعات خاص کار میکنند و من باید هر قطعه را از یکی بگیرم . مثلا کیس و پاور گرین را باید از نمایندگیش بگیرم و... ولی اونجور که شما میگید از یک مغازه بگیرم .مگه میشه ؟ لطفا توضیح بدید . من تا حالا برای خرید قطعات کامپیوتر تهران نیومدم . چیکار باید بکنم ؟

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از جوابتون . میدونید که من شهرستانم شرایط تهران را نمیدونم . ولی اونجوری که من فکر میکردم این بود که هر مغازه ای تو پاساز رضا یا ایران رو یک قطعات خاص کار میکنند و من باید هر قطعه را از یکی بگیرم . مثلا کیس و پاور گرین را باید از نمایندگیش بگیرم و... ولی اونجور که شما میگید از یک مغازه بگیرم .مگه میشه ؟ لطفا توضیح بدید . من تا حالا برای خرید قطعات کامپیوتر تهران نیومدم . چیکار باید بکنم ؟
    ببین بهتره که خریدت رو از پاساژ رضا بکنی ، شما هرجا دیدی که قیمت پردازنده و مادربرد رو پایین تر از بقیه میده برو تو و بگیر و به طرف بگو برای بقیه قطعات این قیمت ها رو دارم ، اون وقته که طرف برای اینکه جنسش رو جور نشون بده و کلی سود کنه همه رو یه جا برات تهیه میکنه ، البته بهتره قطعات رو دون دونه بهش بگی و یه دفعه یه لیست جلوش نذاری و بگی اینا رو میخوام

6. این کاربر از kinglife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •