جناب kinglife با سلام شما فکر کنم آخرین قیمت بازار دستتون باشه .قیمتا چجوریه ؟ تا هفته دیگه باید قطعات بالا را خرید کنم نظرتون چیه ؟
جناب kinglife با سلام شما فکر کنم آخرین قیمت بازار دستتون باشه .قیمتا چجوریه ؟ تا هفته دیگه باید قطعات بالا را خرید کنم نظرتون چیه ؟
قیمت های که خودتون نوشتید بهترین قیمت های بازار هست یعنی کف چونه زنی و بهترین کار این هست که شما همه قطعات رو از یه مغازه بخری که هم روی هر قطعه تخفیف بگیری و هم در اخر پول کمتری نسبت به قیمت فاکتور بدی
ممنون از جوابتون . میدونید که من شهرستانم شرایط تهران را نمیدونم . ولی اونجوری که من فکر میکردم این بود که هر مغازه ای تو پاساز رضا یا ایران رو یک قطعات خاص کار میکنند و من باید هر قطعه را از یکی بگیرم . مثلا کیس و پاور گرین را باید از نمایندگیش بگیرم و... ولی اونجور که شما میگید از یک مغازه بگیرم .مگه میشه ؟ لطفا توضیح بدید . من تا حالا برای خرید قطعات کامپیوتر تهران نیومدم . چیکار باید بکنم ؟
ببین بهتره که خریدت رو از پاساژ رضا بکنی ، شما هرجا دیدی که قیمت پردازنده و مادربرد رو پایین تر از بقیه میده برو تو و بگیر و به طرف بگو برای بقیه قطعات این قیمت ها رو دارم ، اون وقته که طرف برای اینکه جنسش رو جور نشون بده و کلی سود کنه همه رو یه جا برات تهیه میکنه ، البته بهتره قطعات رو دون دونه بهش بگی و یه دفعه یه لیست جلوش نذاری و بگی اینا رو میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)