تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 72

نام تاپيک: یادداشت ویژه: از مورینیو متنفر باش!

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

واقعا برای دوستایی که خودشونو فوتبالی میدونن واسه اسم این تاپیک متاسفم!!!
    کاملا معلومه که شما از مورینیو و اینتر مشکلی ندارین..
    ولی دوستان...ما اینجا دو بحث داریم...یکی ضد فوتبال و یکی تاکتیک تدافعی...کاری که مورینیو و اینتر و گاس و چلسی کردن تاکتیک تدافعی بود..نه ضد فوتبال...
    بازی یه تیم وقتی ضد فوتبال میشه که یه تیم تاکتیک اصلیش این باشه که نذاره تیم مقابل تاکتیک خودشو انجلم بده،یعنی در حقیقت از خودش ابتکاری نداره و فقط به تخریب بازی طرف میپردازه،حالا با هر نو کاری..
    ولی تاکتیک تدافعی یه کار دقیقا حرفه ایه و مربی یه تیم تاکتیک و برنامه ای میچینه که تیمش کمترین راه نفوذ رو داشته باشه...یعنی واسه این کار برنامه داره...یه برنامه کاملا فوتبالی...مورینیو و اینتر به تاکتیک بارسا کاری نداشتن و اونو خرابش نمیکردن...بلکه فقط تاکتیک خودشونو که بستن تمام راههای نفوذشون بود رو به نحو احسن انجام دادن...ولی جناب آقایون بارسایی به این کار میگن ضد فوتبال!!چرا چون مثل خودشون بازی نمیکنه...دوستان...هر تیمی تاکتیک خودش و روش خودشو داره....شما بر پایه حمله برنامه ریزی میکنین و یکی دیگه بر پایه دفاع...و اون شب دیدیم که برنامه دفاعی مورینیو به بارسا چربید..چرا..چون اندیشه های مربیا سطحشون خیلی با هم فرق میکرد..مورینیو و پپ...واسه همینه گه هیچ وقت خرز رئال نمیتونه همچین کاری در مقابل بارسا انجام بده..چون برنامش خیلی سنگیتنه و از عهده هر مربی ای برنمیاد..
    دوستان بارسایی خواهشا این بحثا رو تموم کنین که ضد فوتبال بازی کردن و اینا....حقیقت اینه که تاکتیکت اونا به شما چربید..همین!
    لطفا فرق ضد فوتبال و تاکتیک تدافعی رو بدونبن،بعد نظر بدین!
    (البته دلیل این جبهه گیری ها به نظر من اینه که طرفدارای بارسا بیشتر به خاطر بردا و قهرمانیای این چند سالش طرفدارشن و نمیتونن تحمل کنن که تیمشون باخته...چون دلیل طرفداریشون زیر سوال میره..البته بعضی از طرفداراش که البته تعدادشونم کم نیس...واسه همین به هر قیمتی جبهه گیری میکنن..واسه همینم هست که هیچ وقت نمیتونن قبول کنن که برنامه یوفا بوده که اونا پارسال به فینال رسیدن..نه استحقاقشون...(هر چند تو فینال حقشون برد بود))
    كاملا تاييد ميشه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان رئالی که مخالف دائمی در بحث های بارسلونا با هر تیم دیگه ای هستن انگیزشون چیه؟ مخصوصا اونایی که تیم اولشون در کل لیگ ها رئاله. جالبه که در تاپیک لالیگا و بحث خود بارسا رئال شرکت نمی کنند.

کسایی که میگن نباید اینتر در مقابل بارسا اینجوری بازی می کرد خودشونو جای مورینیو یا حتی سزار که وقت تلفی می کرد یا به قول شما ضد فوتبال بازی می کرد قرار بدن ،
    برای شما افتخار بردن تیمه یا اینکه حمله کردن مقابل تیمی مثل بارسا که بازیکن هاش حتی بدون مربی هم میتونن هر تیمی رو از پا دربیارن؟!

چرا توی یه تیم دفاع وجود داره؟!
    یه تیم باید همش حمله کنه؟!
    مگه تو مدرسه دارن فوتبال بازی میکنن که 90 دقیقه دور هم باشن برای خنده؟!

مگه تاکتیک ندیدی؟!
    نمیخوای مربی گری هم یاد بگیری؟!
    نحوه بازی کردن در مقابل تیمی که از تکنیک و مهارت های فردی بازیکناش یه سر و گردن از شما بیشتر یاد بگیری؟!

نحوه بازی کردن با تیم هایی که تکنیک فردی بازکن
    در همین فصل لالیگا خیلی کمتر از برابر بارسلونا تیم هایی در برابر رئال دفاعی و بسته بازی کردن. خوب با استدلال شما یعنی توان بسیار کمترشون کارشون منطقی بوده و اصلا جای گله نداشته. تعریفش بماند. حالا فکر می کنید واکنش کاربران رئالی مشترک ما با فروم های ورزشی دیگر پس از اون بازی ها چی بود؟ مشخصه که نظر کسی که اون موقع سر و صداش در اومده و حالا تحسین میکنه قابل قبول نیست. اونم تیمی مثل اینتر و عملی مثل اتلاف وقت.

اینجا رئالی هم داریم که با بازی اینتر مورینیو برابر بارسلونا مشکل داشته باشه؟ حتی اتلاف وقتشون؟

...

جبهه گیری شما هم جالبه...وضعیت فعلی فوتبال دنیا رو تیم خودتون میدونید..در ضمن تو این پست هیچ حرفی از من یو رونی نزدم..حرفای قبلیمم درباره رونی یا مسی یا من یو و بارسا نظر شخصیم بوده و به کسی ربطی نداشته...دوستدارا نبایرنم به این دلیل که نمیتونست جوابای درست و حسابی و منطقی رو قبول کنن..راه بهتر رو این دیدن تا تاپیک بسته بشه و نتونم جوابی بدم...شما از کجا میدونین که بهترین تیم دنیا کیه که بخواد مطابق سلیقه من نباشه؟؟؟پس شما هم خودتون دارن جبهه گیری میکنین و بهترین تیم و بازیکن رو بارسا و مسی میدونین که میگین مطابق سلیقه من نیستن...تعریف وضعیت فعلی فوتبالو هم فهمیدیم..همچنین تعریف بهترین بازیکن و تیم..یعنی سلیقه جنابnw_nk...!!!
    همینه میگم اطلاع ندارید.

تیم

آخرین رده بندی رسمی کوتاه مدت:

1. (1.) FC Barcelona España/4 322,0
    ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخرین رده بندی رسمی کل:

1. FC Barcelona España 807
    ...

کد:
    بازیکن

آخرین عنوان رسمی:

1st Lionel Messi

کد:
    رنکینگ معتبر فعلی:

1(1) L. Messi

کد:
    نظر بازیکنان و مربیان راجع به بارسلونا و مسی چه اونایی که شکست خوردن چه اونایی که نتیجه گرفتن رو لازمه اضافه کنم؟

حالا من با واقعیت مشکل دارم یا شما؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان رئالی که مخالف دائمی در بحث های بارسلونا با هر تیم دیگه ای هستن انگیزشون چیه؟ مخصوصا اونایی که تیم اولشون در کل لیگ ها رئاله. جالبه که در تاپیک لالیگا و بحث خود بارسا رئال شرکت نمی کنند.

در همین فصل لالیگا خیلی کمتر از برابر بارسلونا تیم هایی در برابر رئال دفاعی و بسته بازی کردن. خوب با استدلال شما یعنی توان بسیار کمترشون کارشون منطقی بوده و اصلا جای گله نداشته. تعریفش بماند. حالا فکر می کنید واکنش کاربران رئالی مشترک ما با فروم های ورزشی دیگر پس از اون بازی ها چی بود؟ مشخصه که نظر کسی که اون موقع سر و صداش در اومده و حالا تحسین میکنه قابل قبول نیست. اونم تیمی مثل اینتر و عملی مثل اتلاف وقت.

اینجا رئالی هم داریم که با بازی اینتر مورینیو برابر بارسلونا مشکل داشته باشه؟ حتی اتلاف وقتشون؟

همینه میگم اطلاع ندارید.

تیم

آخرین رده بندی رسمی کوتاه مدت:

1. (1.) FC Barcelona España/4 322,0
    ...

کد:
    آخرین رده بندی رسمی کل:

1. FC Barcelona España 807
    ...

کد:
    بازیکن

آخرین عنوان رسمی:

1st Lionel Messi

کد:
    رنکینگ معتبر فعلی:

1(1) L. Messi

کد:
    نظر بازیکنان و مربیان راجع به بارسلونا و مسی چه اونایی که شکست خوردن چه اونایی که نتیجه گرفتن رو لازمه اضافه کنم؟

حالا من با واقعیت مشکل دارم یا شما؟
    ای ول خوشم اومد خیلی با مدرک حرف میزنی دمت گرم
    منم یه چیز اضافه کنم بابا اینقدر ذوق نداره که حالا یه بازی را با(...) بردید دیگه ول کنید
    اگه (...) را بگم پستم پاک میشه تازه تو امار بازی هم که بارسلونا بهتر از شما بود دیگه این کری ها چیه؟؟!!!

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

توی همین خیالات باشین.
    من از دیدن بازی تا اخرش لذت بردم.مخصوصا هر موقع مسی توپو از دست میداد.اون دقایق اخرش که ته هیجان بود.
    داوری که با شما بود.10 نفره هم هیچ کاری نکردین.(با کمک کمک داور تونستین یک گل بزنین)
    اصلا جواب تیمی که همش پاس میده و توپ با مدافعاش نگه میداره تا تیم حریف بکشه جلو همینه. حرکات زائد وپاس های بیخودشون رو که روی خسته کردن حریف تمرکز کردن رو بماند.مورینیو جواب تاکتیک بارسلونا رو پیدا کرد.(بگذار پاس بدن و خوش باشن)

5. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

توی همین خیالات باشین.
    من از دیدن بازی تا اخرش لذت بردم.مخصوصا هر موقع مسی توپو از دست میداد.اون دقایق اخرش که ته هیجان بود.
    داوری که با شما بود.10 نفره هم هیچ کاری نکردین.(با کمک کمک داور تونستین یک گل بزنین)
    اصلا جواب تیمی که همش پاس میده و توپ با مدافعاش نگه میداره تا تیم حریف بکشه جلو همینه. حرکات زائد وپاس های بیخودشون رو که روی خسته کردن حریف تمرکز کردن رو بماند.مورینیو جواب تاکتیک بارسلونا رو پیدا کرد.(بگذار پاس بدن و خوش باشن)
    کاشکی دکمه تشکر بود تا ازت تشکر میکردم...
    دمت گرم ..این شد حرف حساب

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

عزیز جان اینجا یه فروم عمومیه هر کی هر کجا دلش بخواد تو بحثا شرکت میکنه و به کسی مربوط نیس!
    بعدشم شما هی دم از وقت تلف کردن میزنی حالا ادم فک میکنه مثلا سزار 20 دقیقه وقت تلف کرد...
    چطور تئاتر بازی کردن بوسکتس مشکلی واسه شما نداره اونوخت با بازی تاخیری مشکل دارید ؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اصلا جواب تیمی که همش پاس میده و توپ با مدافعاش نگه میداره تا تیم حریف بکشه جلو همینه. حرکات زائد وپاس های بیخودشون رو که روی خسته کردن حریف تمرکز کردن رو بماند.مورینیو جواب تاکتیک بارسلونا رو پیدا کرد.
    این قسمت 100% تائید میشه...

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

داره خودمونی میشه VAHID_ENGINEER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اندکی صبر، نایب قهرمانی اینتر میلان نزدیک است.

الان ساعت 19:22 روز سه شنبه چهاردهم اردیبهشت 89 هست، دقیقا 18 روز و 4 ساعت و 21 دقیقه و 11 ثانیه صبر داشته باشی، می تونی باخت اینتر مقابل بایرن رو در مادرید جشن بگیری !

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    به نظر من این تاپیک از همون ریشه (موضوعش ) مشکل داره
    از مورینیو متنفر باش معنیش چیه؟
    حالا چون یه بار بارسا باخته و بد هم باخته باید این تاپیک زده بشه؟

وقتی منچستر توی فینال پارسال باخت کسی از منچستریها اومد اینجا که موضوعی با این مضمون"از گواردیولا متنفر باش" درست کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •