تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 14 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 140

نام تاپيک: اعتراض به پارس آنلاین- 1389

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شانلی سهندیم نام:حسین

پيش فرض

دوستان ببینید ، قرار نیس شکایت کنیم و دستمون رو بشه(نام و آدرس و...).من همون دیروز که پست اول رو گذاشتم،هدفم یه چیز دیگه بود(یه چیزی تو مایه های حمله گاز انبری! جدی می گم ها).
    فقط من دوباره از همه کسانی که این تاپیک رو میبینن و با ما موافقن،خواهش می کنم حتما پست بذارن ، به حول و قوه الهی یک حالی از این پارس آنلاین خواهیم گرفت که درس عبرتی بشه برای کل بشریت ! فعلا صبور باشید
    Last edited by Turk Oghlan; 26-04-2010 at 02:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شانلی سهندیم نام:حسین

پيش فرض

جالبه !
    الان بار سومه تست می کنم،پینگ از 1470 پایین نمیاد،دانلود هم از 0/08 بالاتر نمیره!آپلود هم که اصلا ارور میده و لینک رو نمی تونه بیاره
    اینو حتما خوندین:

"متوسط سرعت اینترنت در کشور فرانسه با بیش از ۳۰ میلیون کاربر اینترنت ۴۴ مگابیت بر ثانیه است درحالی که حداکثر سرعت اینترنت در ایران با ۱۸ میلیون کاربر تنها ۵۱۲ کیلوبیت برثانیه است.
    فرانسه کشوری در اروپای غربی است. جمعیت این کشور براساس تازه ترین آمارهای مربوط به سال ۲۰۰۷ برابر با ۶۱ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۹ نفر است که از این تعداد ۳۲ میلیون و ۹۲۵ هزار و ۹۵۳ نفر کاربر اینترنت هستند. ۹۴ درصد از کاربران اینترنت در فرانسه به اینترنت پرسرعت با پهنای باند دسترسی دارند.
    درحال حاضر متوسط سرعت اینترنت در این کشور در حدود ۴۴ مگابیت برثانیه است که این سرعت برای اکثر کاربران خانگی ۶/۴ مگابیت برثانیه است.
    این درحالی است که اکثریت کاربران خانگی در ایران هنوز به اینترنت با پهنای باند دسترسی ندارند و از خطوط قدیمی دایل آپ با سرعت حداکثر ۵۶ کیلوبیت برثانیه برای اتصال به اینترنت استفاده می کنند. تعداد محدودی از کاربران خانگی که از اینترنت با خطوط ADSL برخوردارند تنها می توانند به سرعت حداکثر ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه دسترسی داشته باشند.در فرانسه خطوط برپایه فناوری ADSL2+ با حداکثر سرعت ۲۸ مگابیت برثانیه عرضه می شوند...
    منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
    اینم دارن از ما میگیرن

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نیست تاپیک شکایت قطعی از کم فروشان پرسرعت به جایی رسید شما هم به جایی میرسین

دوستان خودتون رو به خواب خرگوشی نزنین.
    توی این مملکت هر کسی کاره ای شد پشتش به یه جایی گرم بود
    حوصله توضیحات اضافه ندارم ولی واقعا حرفاتون خنده داره.
    شکایت از دزد ؟ به شاه دزد ؟
    نه عزیزان فایده ای نداره باید بیی محل کنید و بزارید بگندند. و ناخون خودشون رو بجوند.
    بهترین کار استفاده از سرویسهای وایمکس هستش و خرید اکانتهای ایزی اسکای ( رجوع به امضای بنده )

هزاربار هم گفتم تا 3 سال دیگه - یقیین میدونم تا 3 سال دیگه خبری نیمشه - هیچ اتفاقی درپیشبرد اینرتنت پرسرعت نخواهد افتاد
    حتی همین رو هم که داریم ازمون میگیرند به گفته داش مهردااد عزیز صا ایران برنده مناقصه اینرتنت ملی شده و دیگه از این به بعد با گوگل برای هیمشه باید خداحافظی کرد
    ظاهرا سیستم عامل ملی هم میخوان رواج بدهند که من یکی نیمدونم فتوشاپ ملی چه شکلی میشه ؟؟؟
    به هرحال این بار میرود و چه خوش میرود
    از من گفتن بود با این داد و هوارها خودتون رو خسته نکنید
    خدا برای باعث و بانیش نسازه که ملت رو غذاب داده .
    از من میشنوین به جای وقت حروم کردن به فکر راههای بهرتی باشید
    هروقت دیدی بیل زدی و بیلت به سنگ خورد بیل رو عوض نکن طرز فکرت رو عوض کن و برو یه زمین دیگه پیدا کن
    البته اینم بگم با این وجود از مخابرات تهران خیلی بهتره ولی بازم پارس افلاینه اسمش عوض نمیشه !

داره خودمونی میشه ttsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ON CLIFF OF THE HELL

پيش فرض

100 رحمت به دیروز امروز به معنای واقعی افتضاح سرویس 256سرعت دانلود از 20 بالاتر نمیره پینگ هم با یاهو 800 نشون میده ماهی 51 تومان هم دارم میدم واقعا ظلمه

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

1 پارس آنلاین

در مورد قطع شدن‌های روزانه خط و همچنین پشتیبانی مزخرفش کاملا حق با شماست ولی من الان در ماهشهر با 128 نامحدود سرعت دانلودم بالای 100 هست البته همیشه ثابت نیست و در طول روز کم و زیاد میشه ولی هیچوقت به کمتر از 40-50 نمیرسه.

در پایین عکس از دانلود منیجر هم گذاشتم که ببینید.

رامین

6. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

برای من دیروز سرعت دانلودم شده بود 2 کیلو بایت 3 کیلوبایت حتی برای نیم ساعت رفته بود زیر 1 کیلوبایت شده بود 300 بایت

یعنی 1 آهنگ رو 60 ساعت طول می کشید دانلود کنم.دیروز قطعی هم داشتم که کلافه شدم و خاموش کردم کامپیوتر رو.

ولی دوباره امروز درست شد و سرعت دانلود برگشت رو سرعت معمولش همون 100 کیلوبایت.

عکس :

اگه نباشه جاش خالی می مونه jivara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    hiraz$

پيش فرض

بچه ها ولی توی شهر ما یا حداقل منطقه ما هیچ مشکلی وجود نداره (شیراز) !
    صفحه ها خوب لود میشن سرعت دانلود 200 هست شبانه هم خوبه مشکلی نداره قطعی هم به هیچ عنوان نیست
    !

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

دیشب واسه یه فایل 60 مگ زده بود 17 ساعت..!!!

آخر سر هم به نیمه نکشید و خود به خود قطع شد..!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من هم یه هفته هست که گرفتم و اصلا هم راضی نیستم
    از نظر قطعی مشکل ندارم فقط سرعتم پایینه

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

دوستان ببینید ، قرار نیس شکایت کنیم و دستمون رو بشه(نام و آدرس و...).من همون دیروز که پست اول رو گذاشتم،هدفم یه چیز دیگه بود(یه چیزی تو مایه های حمله گاز انبری! جدی می گم ها).
    فقط من دوباره از همه کسانی که این تاپیک رو میبینن و با ما موافقن،خواهش می کنم حتما پست بذارن ، به حول و قوه الهی یک حالی از این پارس آنلاین خواهیم گرفت که درس عبرتی بشه برای کل بشریت ! فعلا صبور باشید

می ترسی سرویسمونو قطع کنن یا بیان ببرنمون. قرار نیست که اسم و آدرس ما رو بدن پارس آنلاین که ..
    تازه اگرم بدن پارس آنلاین که نمیاد 50 تا یوزرشو فراری بده !

من که خودم شکایت رو نوشتم به علت قطعی و ارور tcp و عدم پاسخگویی پشتیبانی...
    حالا شما هر کار می خواید بکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •