تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: 5 قلم از اقلام یک آزمایش خون

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. داشتم برگه آزمایش قبلی ام رو یک بار دیگه مرور می کردم که چند تا پارامتر جدید رو پیدا کردم. فقط همینطوری نوشته بود اونهم گوشه سمت راست صفحه اول آزمایش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    معنی اینها چیه؟ ارتباطشون با CBC چیه؟ آیا اینها چیزی جدیدی رو معلوم می کنه؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینها درصد گلبولهای سفید خون شماست که طبیعی هستند . با مبحث کم خونی شما ارتباطی ندارند

3. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    بالاخره امروز جواب آزمایش رو گرفتم ولی نکات جالبی رو مشاهده کردم. کم خونی وجود ندارد! در حالیکه به هیچ وجه از قرص آهن استفاده نکردم. اولین آزمایش رو در تاریخ 23/1/89 انجام دادم. برای اینکه یک مروری داشته باشیم، یک بار دیگه نتایج اون آزمایش رو در این قسمت قرار می دهم:
    کد:
    حالا، نتایج آزمایش اخیر که در تاریخ 12/2/89 انجام دادم به قرار زیر است:
    کد:
    آیا نتیجه گیری من درست است؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

خوب ، الحمدالله.
    با توجه به اینکه فاصله ی بین دو آزمایش کمه یعنی ممکنه که آزمایشگاه تو اندازه گیری فاکتورهای خون موقع آزمایش قبلی اشتباه کرده باشه؟

6. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این آزمایشات نشان می دهند که شما هیچ مشکلی ندارید
    آیا اینکه به تشخیص درست رسیدیم و دارویی هم مصرف نکردید در قبال هزینه ای که کردید ارزش داشت ؟

8. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

با تشکر از دوستان مطالب خوبی رو ارائه کردن، استفاده کردیم.
    فقط یک سوال، من چند ماه پیش آزمایش خون دادم برای اینکع ببینم کم خون هستم و تیروئید من در چه وضعیتی هست که به من گفتن مشکلی نداری.
    من برای اینکه وزنم کم هست آزمایش دادم.
    حالا باز میخوام دقیق تر برای پر کاری تیروئید آزمایش بدم، میشه راهنمایی کنید که دقیقا چیکار کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوب ، الحمدالله.
    با توجه به اینکه فاصله ی بین دو آزمایش کمه یعنی ممکنه که آزمایشگاه تو اندازه گیری فاکتورهای خون موقع آزمایش قبلی اشتباه کرده باشه؟
    این آزمایشات نشان می دهند که شما هیچ مشکلی ندارید
    آیا اینکه به تشخیص درست رسیدیم و دارویی هم مصرف نکردید در قبال هزینه ای که کردید ارزش داشت ؟
    سلام. ممنونم. ولی مساله برای من جالب شده. انتظار من، دیدن میزان فریتین و آهن پایین بود، وقتی آزمایش رو دیدم کلی تعجب کردم که چرا اینجوری شد.
    سه نکته:
    1-من قبل از این هم علامتی مبنی بر کم خونی نداشتم. نمی دونم چرا دکترم آزمایش CBC نوشتند؟
    2-آزمایش اخیر رو در بیمارستان میلاد دادم. راجع به آزمایش تالاسمی هم درخواست کردم ولی ایشون گفتند که میزان MVC اینقدرپایین نیست که به تالاسمی شباهت داشته باشه.(منظورم آزمایش اولی بود)
    3-چه خوب شد که قرص های آهن رو نخوردم!

بالاخره با کلی فراز و نشیب، به یک نتیجه رسیدیم. برای خودم، هم جالب بود و هم آموختنی. مطالبی رو فهمیدم که تا حالا بهشون توجه نمی کردم. از همگی سپاسگزارم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

1-من قبل از این هم علامتی مبنی بر کم خونی نداشتم. نمی دونم چرا دکترم آزمایش CBC نوشتند؟
    آزمایش CBC معمولا بصورت روتین انجام می شه و نیازی به سابقه و علایم کم خونی نیست و نوعی چک آپ است

-آزمایش اخیر رو در بیمارستان میلاد دادم. راجع به آزمایش تالاسمی هم درخواست کردم ولی ایشون گفتند که میزان MVC اینقدرپایین نیست که به تالاسمی شباهت داشته باشه.(منظورم آزمایش اولی بود)
    نمی توان از روی میزان MCV به تالاسمی شک کرد . همانطور که دیدید احتمال اشتباه وجود داره . در هر صورت اگر MCV پایین باشه و این مسئله اثبات بشه تالاسمی و فقر آهن باید بررسی شوند.

ولی مساله برای من جالب شده. انتظار من، دیدن میزان فریتین و آهن پایین بود، وقتی آزمایش رو دیدم کلی تعجب کردم که چرا اینجوری شد.
    چون شما مشکلی نداشتید

حالا باز میخوام دقیق تر برای پر کاری تیروئید آزمایش بدم، میشه راهنمایی کنید که دقیقا چیکار کنم.
    امروز 10:16
    وقتی که گفتند که مشکلی نداری دیگه چه اصراری دارید . در هر صورت ساده ترین و بهترین تست تیروئید انجام آزمایش TSH می باشد.

12. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. به نظرتون به پزشکم بگم که این آزمایش رو دادم و نتایجش هم هیچ کم خونی رو نشون نمی ده؟ آخه پزشکم آزمایشها و نتایج اونها رو برای هر بیمار ذخیره می کنه و به اونها ارجاع می کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. به نظرتون به پزشکم بگم که این آزمایش رو دادم و نتایجش هم هیچ کم خونی رو نشون نمی ده؟ آخه پزشکم آزمایشها و نتایج اونها رو برای هر بیمار ذخیره می کنه و به اونها ارجاع می کنه.
    اگر در روند درمان بعدی شما ممکنه تاثیر داشته باشه ضرری نداره که پروندتون کاملتر بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •