تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: كمك در مورد خريد بهترين گوشي چيني دو سيمكارت همزمان با امكانات بيشتر از هم رديفان خودش .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بنده بدلیل ذیق وقت نظرات دوستان وسروران رو نتونستم مطالعه کنم و فقط پست اول شما رو خوندم
    به طور کلی گوشی چینی به هیچ عنوان نخر: تداخل فرکانسی با کانالهای تی وی کم و بیش ایجاد می کنن
    چون تحت هیچ استاتدارد و هیچ آزمایشاتی از طرف شرکت های مزبور روی این گوشی ها انجام نگرفته و گواهی کیفیت نگرفتن قابل خرید نیستن بخصوص در مورد قدرت جذب اختصاصی یا همون سار گوشی که این گوشی ها بشدت اوماجشون برای مغز مضررن چون به احتمال قوی از اون استاندارد فراترن. میزان ماکزیم سار باید 2 باشه که در هر حال صلاح بر خرید نیست

باتری گوشی ها خیلی زود فاسد می شن

تیونرشون زیاد مطلوب برای تی وی نیست

دوسیمکارته بودنشان همزمان نیست یعنی در یک آن واحد دو سیمکارت کار نمی کنه یکیش فعاله و دیگریش غیر فعال

تاچ اسکرینشون مزخرف و فوری خراب می شن

اگه دوسیمکارته می خوای تنهاترین شرکت معتبری که این کار رو انجام داده و اولش کیفیتش ناجور بود و لی الان کیفیت دوسیمکارته هاشون زده بالا سامسونگه. دوسیمکارت همزمان کار می کنن به گونه ای که می تونی در یک لحظه 4 نفر با تو تماس بگیرن. یک نفر به سیمکارت اولت یک نفر به سیمکارت دومت و سومی و چهارمی پشت خطی برای هر دو سیمکارتت این موضوع رو تست کردیم و خیلی باحال بود.
    سامسونگ در بخش دوسیمکارته هم تاچ زده هم معمولی مثل دی 980 این گوشی لمسیه.
    گوشی جدید صفحه کلیدداری رو هم زده C6112

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

بنده بدلیل ذیق وقت نظرات دوستان وسروران رو نتونستم مطالعه کنم و فقط پست اول شما رو خوندم
    به طور کلی گوشی چینی به هیچ عنوان نخر: تداخل فرکانسی با کانالهای تی وی کم و بیش ایجاد می کنن
    چون تحت هیچ استاتدارد و هیچ آزمایشاتی از طرف شرکت های مزبور روی این گوشی ها انجام نگرفته و گواهی کیفیت نگرفتن قابل خرید نیستن بخصوص در مورد قدرت جذب اختصاصی یا همون سار گوشی که این گوشی ها بشدت اوماجشون برای مغز مضررن چون به احتمال قوی از اون استاندارد فراترن. میزان ماکزیم سار باید 2 باشه که در هر حال صلاح بر خرید نیست

باتری گوشی ها خیلی زود فاسد می شن

تیونرشون زیاد مطلوب برای تی وی نیست

دوسیمکارته بودنشان همزمان نیست یعنی در یک آن واحد دو سیمکارت کار نمی کنه یکیش فعاله و دیگریش غیر فعال

تاچ اسکرینشون مزخرف و فوری خراب می شن
    سار رو خودمم فک میکنم همینطوری باشه ! ولی فعلآ که خبری نیست ! مگر در آینده مغزت بترکه !
    باتریاشون هم قبول دارم ! نسبت به برندای دیگه سریعتر خراب میشه !
    تیونرشون چون آنالوگ هست هیچ وقت کیفیت دیجیتال رو نداره ! ولی خوبیش اینه که همه جا میتونی تی وی بگیری باش !
    دو سیمکاتش هم همزمان هست !
    تاچشون هم کلآ نسبت به برندای معروف ضعیفتر هست !
    کلآ گوشی چینی بدون تاچ و فلتدار (تاشو یا کشویی!!) باید خرید !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سار رو خودمم فک میکنم همینطوری باشه ! ولی فعلآ که خبری نیست ! مگر در آینده مغزت بترکه !
    باتریاشون هم قبول دارم ! نسبت به برندای دیگه سریعتر خراب میشه !
    تیونرشون چون آنالوگ هست هیچ وقت کیفیت دیجیتال رو نداره ! ولی خوبیش اینه که همه جا میتونی تی وی بگیری باش !
    دو سیمکاتش هم همزمان هست !
    تاچشون هم کلآ نسبت به برندای معروف ضعیفتر هست !
    کلآ گوشی چینی بدون تاچ و فلتدار (تاشو یا کشویی!!) باید خرید !

ولی بنظر من نباید اصلا گوشی چینی خرید پول دور ریختنه! چرا علاقه به پول دادن به جنسی دارید که اصالت هم نداره معلوم نیست از کجا به بازار اومده! بعضی ها می گن که این گوشی ها کپی و کاردستی های کارگران و دانشجویان چینی هاست
    در مورد اینکه فرمودید که دوسیمکارت همزمانه در مورد گوشی هایی که ما تست زدیم اینگونه نبود. شاید شما منظور منو نفهمید منظورم این بود که وقتی با سیمکارت مثلا یک صحبت می کنی اگه کسی با سیمکارت دومت تماس بگیره می گه مثلا تماس فعلا مقدور نمی باشد ولی در مورد گوشی های دوسیمکارت جدید سامسونگ اینطور نیست و تاچ ساسمونگ بنظرم باحال تر می اومد چون صفحه کلیددار ها برای استفاده از سیمکارت جاری باید دکمه کنار گوشی رو رو سیم یک یا دو بزاری ولی تو تاچ خودت لمسی انتخاب می کنی!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

جیگر اینا هم دوسیم کارت همزمانن ! یعنی ایرانسلت داره زنگ میخوره و حرف میزنی همراه اولت هم زنگ میخوره !
    تاچ هم مسلمآ سامسونگ بهتره !

داره خودمونی میشه gh7reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من خودم حدود 3 ماه هست که k900 دارم از روزی هم که گرفتم تا حالا 8 تا دیگه از همین گوشی برا بقیه خریدم چون هر کی دستم دیده عاشقش شده بیاید یه کمی منطقی فکر کنیم ما داریم 60 تومن پول میدیم و یه گوشی که دو سیمکارت داره دوتا مموری داره تلوزیون خوبی داره موزیک پلیر خوبی داره دو تا دوربین(البته با کیفیت بد)داره رادیو و امکانات دیگری که برا خیلی از گوشی ها آرزوست داره!
    حالا شما همین 60 تومن را دستت بگیر و تو بازار بچرخ ببین چی گیرت میاد!
    اینکه بگیم این گوشی مثلا روی آب ساخته میشه و اینا که شعاره.حالا ما ایرانی جماعت همه چیزمون اورجینال هستش و زیر نظر سازمان های استاندارد آماده میشه؟! اگه اینطوریه خوب نخرید!
    اما اگه ثابت بشه که برا سلامتی مضر هستند که خوب نباید خرید.
    به نظر من این گوشی کارایی فراتر از قیمتش داره سند هم میزان فروش این گوشی در بازاره.خیلی از فروشنده ها بدون این گوشی ها باید تخته در مغازه را تخته می کردند.
    درضمن دو سیمکارت بودنشون همزمان نیست و فقط میشه و سیم کارت را روی یک گوشی داشت نه روی دو تا گوشی!
    من می گم ای کاش ما هم این جربزه را داشتیم و می تونستیم گوشی های اینطوری را خودمون تولید کنیم تا حد اقل پولش تو جیب خودمون می رفت

داره خودمونی میشه arsess2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

ای کاش.
    من شنیدم تو گوشی ها یه قطعه طلا و همچنین یه قطعه ی عجیب دیگه به کار میره که این دو تا وقتی قویباشن قیمت میره بالا.
    همچنین این رو در نظر بگیرین که نیروی کار و کلا خرج زندگی تو چین خیلی خیلی پایینه. و نیروی کار که از در و دیوار میریزه پس به طبع قیمت های ارزون تری داره.
    من از این جور کالا دل خوش ندارم اما به چشم دیدم که این گوشی ها تا 5 سال هم مثل خر کار کنن!!!
    بستگی به شرکتش داره. گاهس اوقات همین شرکت هایکوچیک یه اختراع خیلی بزرگ می کنن.
    مثلا همون گوشی سه سیم کارت هندی ها!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من رفتم k900 خريدم با قيمت 60000 تومان
    شما گفته بوديد دو سيم كارت همزمان هست ولي من كه تست كردم اينطور نبود و وقتي يكي بوق مي خوره اون يكي در دسترس نيست
    يعني ممكنه تنظيماتي چيزي داشته باشه؟؟

با تشكر
    باي

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •