تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: می خوام CPU, MB, VGA, RAM, POW بخرم تا سقف 500 تومن.

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

با توجه به موقعیت شما پیشنهاد میکنم همون GIGABYTE 770TA-UD3 رو بگیرید که هم بایاسش آپدیت روزه و هر دو قابلیت SATA 3 و USB 3 رو با هم داره و قیمتش از 100 تا 105 تومن هم متغیره.تازه تعداد اسلات هاش هم زیاده.سوکتش هم آپگرید و ریویژن شده تا حدود 1 درصد بازده ی بیشتر از سی پی یو بگیرید.وقتی همچین مدلی با این قابلیت ها وجود داره چرا میخواهید یه مین که فقط USB 3 داره بگیرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8432032's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با توجه به موقعیت شما پیشنهاد میکنم همون GIGABYTE 770TA-UD3 رو بگیرید که هم بایاسش آپدیت روزه و هر دو قابلیت SATA 3 و USB 3 رو با هم داره و قیمتش از 100 تا 105 تومن هم متغیره.تازه تعداد اسلات هاش هم زیاده.سوکتش هم آپگرید و ریویژن شده تا حدود 1 درصد بازده ی بیشتر از سی پی یو بگیرید.وقتی همچین مدلی با این قابلیت ها وجود داره چرا میخواهید یه مین که فقط USB 3 داره بگیرید.
    GIGABYTE 770TA-UD3 مسلما بهتر از GIGABYTE 770T - USB هست، ولی خیلی سخت بشه توی بازار گیرش آورد، به همین خاطر پیشنهاد نشد!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

مدل GIGABYTE 770TA-UD3 هم اکنون تو بازار رضا و ایران به راحتی یافت میشه.گفتم که بعد از تعطیلات این مین به صورت فراوان در بازار یافت میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8432032's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مدل GIGABYTE 770TA-UD3 هم اکنون تو بازار رضا و ایران به راحتی یافت میشه.گفتم که بعد از تعطیلات این مین به صورت فراوان در بازار یافت میشه.
    من دوشنبه که ایران بودم خیلی ها نداشتن و قبل از عید هم که اوضاع افتضاح بود!! خبر خیلی خوبیه که زیاد شده!

داره خودمونی میشه moj2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا دمتون گرم
    با این حساب قطعات انتخابی من از کل راهنمائی دوستان اینها شد:

M.B : GIGABYTE 770TA-UD3
    KINGMAX 4GB(2&2GB) 1333 CL9 یا RAM : 2X2GIG ELIXIR DDR3 1333 CL9
    همون قبلی رو فعلا نگه می دارم VGA :
    چون یه کات گرافیک بیشتر ندارم اونم پرمصرف نیست PSU : GREEN GP485

اما راجع به سی پی یو مردد هستم که از سری 800 (مخصوصا 810) انتخاب کنم یا همون 955 رو بخرم. چون فکر می کنم همون سری 800 کارم رو راه بندازه بجاش یه رم خوب و ... بهتر بگیرم و بعدا (مثلا یک سال دیگه) یه سی پی یو قوی روش بندازم.
    دوستمون گفته:
    فکر میکنم سریه 8 با 9 تفاوتش اینکه قابلیت آنلاک کردن هسته در سریهبلک ادیشن بهتر انجام میشه و راحت تره و اور بهتری هم داره و کش L3 و فرکانس در سریه بلک ادیشن بیشتره .در ضمن دیگه کمتر از 810 به خاطر وجود سریه 9 که قدرت بیشتری داره استفاده میشه.
    اما سری 900 که همه چهار هسته ای که داره، فعاله و نیازی به آنلاک کردن نداره سری هشتم هم همینطور. همونطور که قبلا گفتم اهل اورکلاک هم نیستم.
    بغیر از بحث اورکلاک سری 800 چه فرقهائی مهم و قابل لمسی با سری 900 داره؟
    Last edited by moj2000; 10-04-2010 at 20:49.

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

آقا دمتون گرم
    با این حساب قطعات انتخابی من از کل راهنمائی دوستان اینها شد:

KINGMAX 4GB(2&2GB) 1333 CL9 یا RAM : 2X2GIG ELIXIR DDR3 1333 CL9
    همون قبلی رو فعلا نگه می دارم VGA :
    چون یه کات گرافیک بیشتر ندارم اونم پرمصرف نیست PSU : GREEN GP485

؟
    رم رو کینگ مکس بخرید از elixir بهتره.vga هم چون بازی نمیکنید کافیه . پاور رو هم به نظر من چون تفاوت قیمتش با

535 خیلی کمه، 535 بگیرید...

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اما سری 900 که همه چهار هسته ای که داره، فعاله و نیازی به آنلاک کردن نداره سری هشتم هم همینطور. همونطور که قبلا گفتم اهل اورکلاک هم نیستم.
    بغیر از بحث اورکلاک سری 800 چه فرقهائی مهم و قابل لمسی با سری 900 داره؟
    دوست عزیز منظورم از آنلاک کردن اینکه کش L3 رو در 900میشه بیشتر از 800 افزایش داد کش L3 همون هسته ی آنلاک نشده در سی پی یو های سریه پایینتر است که در بلک ادیشن ها علاوه بر آنلاک بودن هسته ی چهارم قدرت بیشتری نسبت به سریه 800 میتونید از این کش بگیرید با اینکه سریه 800 آنلاک بوده. مثلا اگه در سریه 800 4 مگ کش L3 میگیرید در بلک ها تا 6 مگ هم میشه گرفت البته با اور کردن که میگید اهلش نیستید.یه دلیل خوب دیگه اینکه باید آینده نگر باشید.... سریه 900 جدید تره و اگه چند سال بعد بفروشیدش با وجود سی پی یو های 6 هسته ای ضرر زیادی نمیکنید و هنوز به خاطر قدرت مناسب خواهان داره ولی اگه سریه 8 بگیرید تا اون موقعی که 6 هسته ای بیاد و با کاهش شدید قیمت دیگه کسی خواهان این سری از سی پی یو ها نیست و حداقل مردم میرن دنبال سریه 900 که با اور میشه به فرکانس های خیلی بالاتر نسبت به 800 رسید و بصرفه تره و ممکنه کلا دیگه یه سی پی یو از سریه 800 بعد از یک سال تو بازار پیدا نشه و به طور کل دیس کانتنیو بشه.حالا لازم نیست حتما 955 بگیریبد.اگه مقدور نیست همون 945 رو با حدود 20 تا 22 تومن قیمت کمتر بگیرید که باز هم خوبه.

داره خودمونی میشه moj2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قضیه آنلاک کردن کلا با اور کلاک فرق می کنه. تا اونجائی که من می دونم قضیه از این قراره که بعضی از سی پیو ها مثلا سی پی یو های x3، همان سی پی یو های چهار هسته ای هستند که شرکت ای ام دی یک هسته آنها را به همراه کش غیر فعال کرده و شده سه هسته ای اما بعضی از این سی پی یو ها را می توان با فعال کردن آن هسته تبدیل به چهار هسته ای کرد که البته مادر بورد هم باید این قابلیت رو داشته باشه. در بعضی موارد هم فقط می توان هسته را فعال کرد و کش آن را نمی توان فعال کرد. نمی دونم شایدم تو درست بگی.
    اما در کل همون 945 رو که گفتی انتخاب کردم.
    آقا با توجه به صحبتهای همه دوستان تصمیم من این شد:
    CPU: PHENOM II X4 945
    RAM : KINGMAX 4GB(2&2GB) 1333 CL9
    همون قبلی رو فعلا نگه می دارم: VGA
    چون یه کات گرافیک بیشتر ندارم اونم پرمصرف نیست Power : GREEN GP485

این سیستم رو میخوام ببندم، دوستان موافقند؟ اگه کسی حرفی داره، نظر نهائی رو بده که مخوام همین سیستم رو ببندم انشاء الله.
    Last edited by moj2000; 11-04-2010 at 20:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ساتا 3 و یو اس بی 3 کاربردی برای شما نداره و گیر نده بهش .
    مین بوردم که دوستمون میگه تجاریه و وقتی ddr3 شده برد عوض نشده خوب نبایدم عوض شه . چون کنترلر رم ddr3 توی خود cpu هست فقط سوکت ddr3 کافیه بذارن .
    حرف شما درست ، اگر تجاری نیست پس چرا میاد اول 770 میده بعد 770T و بعدشم 770TA که هر سه تاشم تقریبا یه قیمتن؟؟ چرا از اول 770TA نمیده بیرون ؟؟ من میگم چرا تغیری انجام نمیده حداقل مثلا رو پنل پشت 8 تا usb و 4تاهم رو برد به چه درد می خوره که گذاشته؟؟ گیگا همه مادربرداشو اینجوری میده بیرون جالبه سیاستاش ، تو برندای دیگه مشابه این رفتارو ندیدم .....

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چون وقتی اون اولیا رو داده بود هنوز یو اس بی3 نیومده بود . در ضمن یه مدل ddr2 داده و یه مدل ddr3 برای اینکه کاربر حق انتخاب داشته باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •