تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: راهنمایی خرید دوربین هندی کم (تا 500 تومن)

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

11

این جزو مشخصات فنی دوربینه و باید اونو چک کنی .. فرضاً برای H80 برابر 2 لوکس و برای SR67 اونطور که چک کرده ام 6 لوکسه..

درست به نکته ای اشاره کردین که من مد نظرم بود واسه سوال بعدیم
    اول میخواستم ببینم این لوکس واحدی بر چه مبنایی هستش اگه میشه یه توضیحی بدین ؟

اما معلومه که هر چی کمتر باشه بدتره پس قدرت دوربین پاناسونیک در فیلمبرداری در شب 3 برابر ضعیفتر از سونی هستش درسته ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درست به نکته ای اشاره کردین که من مد نظرم بود واسه سوال بعدیم
    اول میخواستم ببینم این لوکس واحدی بر چه مبنایی هستش اگه میشه یه توضیحی بدین ؟

اما معلومه که هر چی کمتر باشه بدتره پس قدرت دوربین پاناسونیک در فیلمبرداری در شب 3 برابر ضعیفتر از سونی هستش درسته ؟
    (دیگه نمی دونم اینجا رو میخونی یا نه بهرحال: )

نه - اینطور نیست و برعکسه .. هرچه لوکس کمتر باشه یعنی اینکه دوربین در نور کمتری میتونه فیلم بگیره ... لوکس یه جور واحد اندازه گیری نور و روشنایی هستش .. البته توجه کن که اعدادی که کمپانی ها اعلام می کنن همیشه قابل اعتماد نیست و عملکرد واقعی دوربین در نور کم، دقیقاً مرتبط با لوکس اش نیست اما بهرحال کمتر باشه ضرر نداره!

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

10

(دیگه نمی دونم اینجا رو میخونی یا نه بهرحال: )

نه - اینطور نیست و برعکسه .. هرچه لوکس کمتر باشه یعنی اینکه دوربین در نور کمتری میتونه فیلم بگیره ... لوکس یه جور واحد اندازه گیری نور و روشنایی هستش .. البته توجه کن که اعدادی که کمپانی ها اعلام می کنن همیشه قابل اعتماد نیست و عملکرد واقعی دوربین در نور کم، دقیقاً مرتبط با لوکس اش نیست اما بهرحال کمتر باشه ضرر نداره!

بله که میخونم 

داشتم ناامید میشدم اگه شما هم جواب سوالات بچه ها رو تو این تاپیک ندین فکر نمیکنم که کسی دیگه باشه که زحمتشو بکشه ممنون که تا بحال جواب دادین

کیفیت کدومش با توجه به مشخصات دو دوربین بهتره ؟ راستش من لینک مقایسه ی این دو رو پائین میگذارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      به جای نقطه چین دیجی کالا دات کام
    اینکه مثلا دقت حسگر سونی 0.68 مگاپیکسل و پاناسونیک 0.8 مگا پیکسل هستش بیشتر بودن بهتره یا کمتر بودن ؟

و همینجور در حداکثر سرعت شاتر که در سونی 1 به 4 ثانیه و در پاناسونیک 1 به 25 ثانیه کدوم بهتره ؟

در کل با توجه به بقیه ی مشخصات از لحاظ کیفیت کدوم بهتر فیلم میگیرن ؟
    البته در این مقایسه اشتباهاتی مانند نوع ضبط فرمت صدا و لمسی بودن صفحه ی پاناسونیک وجود داره !!!
    Last edited by pourya_bo2pmc; 07-05-2010 at 18:02.

5. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله که میخونم 

داشتم ناامید میشدم اگه شما هم جواب سوالات بچه ها رو تو این تاپیک ندین فکر نمیکنم که کسی دیگه باشه که زحمتشو بکشه ممنون که تا بحال جواب دادین

کیفیت کدومش با توجه به مشخصات دو دوربین بهتره ؟ راستش من لینک مقایسه ی این دو رو پائین میگذارم

کد:
      به جای نقطه چین دیجی کالا دات کام
    اینکه مثلا دقت حسگر سونی 0.68 مگاپیکسل و پاناسونیک 0.8 مگا پیکسل هستش بیشتر بودن بهتره یا کمتر بودن ؟

و همینجور در حداکثر سرعت شاتر که در سونی 1 به 4 ثانیه و در پاناسونیک 1 به 25 ثانیه کدوم بهتره ؟

در کل با توجه به بقیه ی مشخصات از لحاظ کیفیت کدوم بهتر فیلم میگیرن ؟
    البته در این مقایسه اشتباهاتی مانند نوع ضبط فرمت صدا و لمسی بودن صفحه ی پاناسونیک وجود داره !!!
    در مورد اون مقایسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.

دقت حسگرهاشون تفاوت چندانی نداره. بیشتر بودن بهتره، اما این بیشتر بودن، دقیقاً به معنای بهتر بودن نیست.

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

سلام من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که سونی اس آر 47 رو انتخاب کنم حالا چرا ؟ به این دلایل
    در مقایسه با اس آر 67 که تمام مشخصات یکی فقط تفاوت در هارد وجود داره
    و اما در مقایسه با پاناسونیک از لحاظ قیمت اس آر 47 رو 427 تومن قیمت دارم اما اچ 80 رو 515 تومن که تفاوت قیمت محسوسی داره _ حالا امشب یه نمایندگی دیگه هم قرار هستش که این مدل رو بیاره ببینم قیمت اون چقدر بهم میگه )
    از لحاظ امکانات و کیفیت فیلمبرداری هم که فکر کنم نزدیک بهم باشند

راستش من توی این صفحاتی که جلو رفتیم حتما متوجه شدین که تعصب خاصی روی هیچکدوم از این دو برند ندارم فقط میخواستم ببینم ایا پاناسونیکه ارزش پرداخت این تفاوت قیمت 90 تومنی رو داره یا نه ؟
    که یا من اینجور برداشت کردم که زیاد این دو تفاوتی ندارن و یا شما نتونستید منو قانع کنید که آره پرداخت 90 تومن بیشتر و خریدن پاناسونیک بهتره ؟

نمیدونم اصلا شما هم این ارزشو میبینید که بیشتر هزینه بشه یا نه . چون ما تا الان فقط در مورد مشخصات و کیفیت این دو دوربین صحبت کردیم نه ارزششون نسبت به هزینه ای که واسشون میشه ؟

نظرتون ؟ 

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که سونی اس آر 47 رو انتخاب کنم حالا چرا ؟ به این دلایل
    در مقایسه با اس آر 67 که تمام مشخصات یکی فقط تفاوت در هارد وجود داره
    و اما در مقایسه با پاناسونیک از لحاظ قیمت اس آر 47 رو 427 تومن قیمت دارم اما اچ 80 رو 515 تومن که تفاوت قیمت محسوسی داره _ حالا امشب یه نمایندگی دیگه هم قرار هستش که این مدل رو بیاره ببینم قیمت اون چقدر بهم میگه )
    از لحاظ امکانات و کیفیت فیلمبرداری هم که فکر کنم نزدیک بهم باشند

راستش من توی این صفحاتی که جلو رفتیم حتما متوجه شدین که تعصب خاصی روی هیچکدوم از این دو برند ندارم فقط میخواستم ببینم ایا پاناسونیکه ارزش پرداخت این تفاوت قیمت 90 تومنی رو داره یا نه ؟
    که یا من اینجور برداشت کردم که زیاد این دو تفاوتی ندارن و یا شما نتونستید منو قانع کنید که آره پرداخت 90 تومن بیشتر و خریدن پاناسونیک بهتره ؟

نمیدونم اصلا شما هم این ارزشو میبینید که بیشتر هزینه بشه یا نه . چون ما تا الان فقط در مورد مشخصات و کیفیت این دو دوربین صحبت کردیم نه ارزششون نسبت به هزینه ای که واسشون میشه ؟

نظرتون ؟ 
    ابهام و شکی که داری معقوله .. یعنی تا شخصاً چک نکنی نمیشه گفت که می ارزه یا نه اون تفاوت قیمت .. ضمناً مشابهت این دو مدل هم باعث میشه که بیشتر آدم شک کنه .. از طرف دیگه اونچه من میگم صرفاً براساس تجربه شخصی هستش و ممکنه برای خیلی ها صدق نکنه و به قول شما قانع کننده نباشه .. صرفاً چیزی که می تونم بگم اینه که پاناسونیک این یکی دو ساله در دوربین های رده متوسط بهتر از سونی عمل کرده به نظرم ... باز انتخاب نهایی با خودته و به قول شما شاید نیارزه اون تفاوت قیمت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

تو این سایت نمونه فیلم زیاد گزاشته یه سری بزنی بد نیست

کد:

11. این کاربر از shahab47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

دوستان سلام
    دیشب به قول معروف پولو برداشتم و رفتم به نیت خرید هندیکم
    بین سونی sr68  و پاناسونیک h80 هنوز نتونسته بودم انتخاب کنم یعنی گفتم میرم هرکدوم چشممو گرفت همون 
    نمایندگی اختصاصی محصولات سونی یا پاناسونیک نرفتم یه مغازه رفتم که هردوشو داشت با قیمت همون نمایندگیها ، چون میخواستم بین دوتاش یکی رو دیگه بگیرم 
    سونی 480 و پاناسونیک 475 تومن قیمتش بود 
      خلاصه بعد از تو دست گرفتن هر دوش و صحبت زیادی که با فروشنده  جوان خدا رو شکر مطلع داشتم پاناسونیک رو انتخاب کردم که با خرید کیف و همچنین پایه دوربین با یه کم تخفیف به خاطر خرید نقدی کلا  500 هزار تومن شد

فقط من قبلا با سونی هم کار کردم که دوربینش لمسی بود البته دیجیتال ، کار کردن با پاناسونیک هم بدلیل نداشتن صفحه لمسی و هم منوهاش سختتره

تودست بودن و کوچکی دوربین و به قول فروشنده کیفیت فیلمبرداری پاناسونیک که گرفتم بهتره

از تمام دوستان بویژه seymour که واسه ی این انتخاب منو راهنمایی کردن ممنون ( seymour عزیز آخرشم به حرفتون گوش دادم و پاناسونیکه رو گرفتم )

13. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان

دوربین جدید پاناسونیک مدل H85 را هم شاید بد نباشه در این رقابت در نظر بگیرید . این دوربین را هنوز بانیان نیاورده که بخواد بفروشه اما با گارانتی متفرقه هست . قابلیت ها 78x زوم اپتیکال 80 گیگابایت هارد دیسک
    قیمت واقعی 450 و قیمت بازار 470 .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

دوستان سلام

تو قسمت تنظیمات هندیکمم ( پاناسونیک اچ 80 ) برای کیفیت فیلمبرداری دو گزینه ی 16:9 و 4:3 رو داره که من تا حالا با 16:9 فیلمبرداری میکردم 

کیفیت کدومش بهتر و بیشتره که اونو انتخاب کنم

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •