سلام![]()
Omid_Sadeghvand
میشه بمن بگی چطوری رمز گاو صندق که عدد 2612 بود را بدست اوردی![]()
![]()
از کمکت ممنون هستم![]()
![]()
سلام![]()
Omid_Sadeghvand
میشه بمن بگی چطوری رمز گاو صندق که عدد 2612 بود را بدست اوردی![]()
![]()
از کمکت ممنون هستم![]()
![]()
Last edited by bayern; 07-05-2006 at 14:31.
سلام![]()
من تو مرحله اي گير کردم که رفتم پيش متصدي هتل و بعد از انکه با او صحبت کردم او از پشت پيشخو ان هتل بيرون امد![]()
و من توانستم کليد درب اتاق بغلي را بدست اورم و وارد اتاق شوم![]()
و بعد که از اتاق درامدم متصدي هتل را ديدم و همراهش به طبقه بالا رفتم![]()
درانجا بعد از ديدن دمو يي متصدي هتل رفت ومن تنها ماندم![]()
من حالا هرچي ميگردم راهي براي خروج و ادامه بازي پيدا نميکنم![]()
لطفآ مرا راهنمايي کنيد
متشکرم![]()
Last edited by bayern; 07-05-2006 at 14:37.
اين كد مال همان اولين كد گاوصندوقي است كه در مغازه بود و من كدش را در خواندن كتابي كه در اون خانه اي است كه دختر كوچك را ميكشد در آنجا ژيداش كردم و در آن كتاب توضيح داده بود كه چگونه كد گاوصندوق ( Safe ) را وارد کنید.نوشته شده توسط bayern
با تشکر امید
موفق باشید
همه درها را قفل کن ( درها را قفل کن در بالای درها یه چیزی است که باید ببندیشون ) و در اتاق اولی روی تخت خواب استعمال کننوشته شده توسط bayern
سلام![]()
من تو مرحله ای گیر کردم که با پلیسها وارد یک مکان بزرگ شدم![]()
من تمام آن مکان رو گشتم و دستگاه مبدل برق رو که احتیاج به یک تسمه داشت راه انداختم ودستگاه روشن شد![]()
و بعد وارد اتاقی شدم که یک دستگاهی دیگر با دو اهرم داشت ولی هر کاری کردم اهروم ها کار نکردن![]()
لطفآ من را کمک کنید
با تشکر
سلام به همه اين بازي چقدر منو اذيت كرد ها !! يكي حالا به من بگه اين چجوري آخه سيو ميشه !
ميدونم كه يك علامتهايي توي بازي هست ميري اونجا .من ميرم بعد ميگه داره سيو ميشه به حساب !
اما اسم سيو و زمان سيو و چيزاي ديگه رو نشون نميده !
بعد باز مجبورم دوباره از اول بازي كنم .
حيف كه از بازيش خوشم اومده چون يك جورايي مثل سايلنت هيل وگرنه كه بي خيال ميشدم .
يكي به من طريقه سيو رو بگه ممنونم.
سلام
شما باید بری بطرف اون علامتها و وقتی نزدیک شدی باید با فشردن کلید [s]صفحه سیو باز میشه
و تو میتونی با زدن کلیک چپ موس رویempty ها بازی را سیو کنی
در ضمن بعضی جاها برای سیو باید روی یک ستاره کلیک کنی
omid sadeghi
كنار تخت برو و كليد اكشن رو بزن جك مي خوابد تو نيمه هاي شب
متصدي هتل با پنج شش نفر مي ريزند سرت تو بايد فرار كني بري دري كه سمت چپ هست پشت سرت در رو ببند و قفلش كن قفل در بالاي در وجود دارد بعد سريع برو كنار كمد ديواري و با كليد اكشن آن را هل بده تا بتوني در رو باز كني بعد از اين كه در رو باز كردي برو به سمت در روبرويي اون در رو هم پشت سرت قفل كن بعد برو به سمت كمدي كه در كنار در وجود دارد آن را هل بده تا جلوي در را بگيرد بعد سريع به سمت پنجره برو و آن كمدرا هل بده پنجره را باز كن و به بالكن جلويي برو.......
در بازي 4 گاوصندوق هست كه من رمزهاي آنها را نوشتم
2612
3157 كليسا
1846 اداره پليس
1878 اتاق فرمان
بعد از اين كه تسمه رو انداختي برو به پنل اصلي به پنل اصلي شليك كن قسمتي كه يك كليد قرمز هست بعد روي دكمه اكشن بزن آسانسور راه مي افته .برگرد و در قسمتي كه سيو هست سوار آسانسور بشو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)