تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 11 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 107

نام تاپيک: بارسلونا 4 - آرسنال 1 / صعود بارسا و خداحافظی توپچی ها با لیگ قهرمانان اروپا

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باید منصف بود، بعیده بارسا صعود نکنه...
    چه عجب ...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض احتمال حضور اينيستا در بازي مقابل آرسنال

اين هافبك جوان احتمالا مي تواند در بازي امشب تيمش را همراهي كند.

سايت گل- در حالي كه تنها ساعاتي تا بازي حساس و احتمالا تاريخي بارسلونا و ارسنال باقي است، پپ گوارديولا اخبار خوبي دريافت كرد.

آندرس اينيستا كه در بازي مقابل مايوركا آسيب ديده بود، امروز توانست با تيم تمرين كند و مي تواند در بازي امشب مقابل توپچي ها تيمش را همراهي كند.

در صورتي كه او پپ از اين ملي پوش اسپانيايي استفاده كند، او بار ديگر در كنار زوج هميشگي اش، ژاوي قرار خواهد گرفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/6

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بهمن فروتن: بارسلونا 3-1 مي برد اگر شرط بندي در كار نباشد!

بارسلونا چه كشكي است وقتي آمريكا حاضراست به آمريكا وعراق لشكر كشي كند، حاضرند دو برج به آن عظمت را خراب كنند، فقط براي اينكه پولي كه لازم دارند را از جيب مردم بيرون بكشند. آمريكا اعتبار و پرستيژ ندارد؟ بارسلونا كه از آمريكا بزرگتر و مهمتر نيست. هست؟ من 40 سال است كه مربي هستم، جاهايي زيادي هم بوده ام و اين مسائل را ديده ام. حاضرم با هم بنيشينيم و يك بازي كه در آن تباني شده را ببينيم و شرط مي بندم كه شما متوجه اين مسئله نمي شويد.

سايت گل- در فوتبال ايران همه بهمن فروتن را با اظهارنظرهاي عجيب و غريبش مي‌شناسند. بهمن‌خان يك تنه روي تئوري شرط‌‌‌بندي و رقم خوردن نتايج قبل از مسابقات ايستاده و در گذشت اين سال‌ها هيچ تغييري هم در اين باور خود به وجود نياورده است. اين در حالي است كه او در فوتبال آلمان جز مدرسان بوندسليگا بوده و در ميان مربيان فوتبال ايران از معدود افرادي است كه هم فوتبال را خوب مي‌فهمد و هم سواد كافي را براي مربيگري دارد. با اين حال اين تئوري‌هاي عجيب، همواره با ذهن وي بوده هستند ...

با فروتن قبل از مسابقات يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان حرف زديم تا اگر بعداً اتفاق ديگري افتاد، مدرك دقيق براي نقض حرف‌هايش داشته باشيم. البته اين علت اصلي مصاحبه نبود. ما مي‌خواستم از يك كارشناس با سواد درباره شرايط فعلي تيم‌هاي اروپايي بپرسيم كه بحث به سمت ديگري رفت.

گل: آقاي فروتن! نظرتان در مورد بازي هاي امشب و فردا شب ليگ قهرمانان اروپا چيست؟ فكر مي كنيد چه تيم هايي صعود مي كنند؟

فروتن: وقتي مي بينيم كه بارسلونا در نيمه اول بازي رفت در خانه آرسنال 71% مالك توپ است و آرسنال واقعا مانند يك تيم مدرسه اي و آماتور بازي مي كند، هيچ پيش بيني اي جز برد بارسلونا جايز نيست يعني پيش بيني برد 3-1 بارسلونا اصلا چيز پرتي نيست اما خب همه چيز به اين بستگي دارد كه در پشت پرده چه اتفاقاتي مي افتد. مثلا وقتي ميلان در فينال ليگ قهرمانان 3-0 از ليورپول پيش است اما در عرض 10 دقيقه 3 گل دريافت مي كند، ذهن آدم به سمت چيزهاي ديگري معطوف مي شود. شما نگاه كنيد، بارسلونا مي توانست 5-0 پيروز شود اما آنها شرايطي را فراهم كردند كه مردم همچنان بتوانند روي بازي برگشت شرط بندي كنند.

گل: يعني شما اعتقاد داريد كه شرط بندي نقش اصلي را در رقم خوردن نتايج بازي هاي اين مرحله دارد؟

فروتن: من اين حرف ها را مي زنم زيرا ديگر اعتقادي به فوتبال پاك در اروپا ندارم. وقتي بازرسان قضايي در شهر بوخوم اعلام كردند كه در 200 بازي تباني شده، چطور مي توان اين مسائل را نديد. آنها گفتند كه اين فقط نوك قله اي است كه از زير آب بيرون آمده است. نوك قله هم فقط 10% كوه است يعني شما بايد مطمئن باشيد كه در بازي هاي بسيار بيشتري تباني شده است.
    شما به بازي رفت منچستر و بايرن نگاه كنيد. منچستر روني را دارد، خوب نتيجه مي گيرد و با همه قوا به مونيخ مي رود. همه هم روي اين تيم شرط مي بندند اما بايرن پيروز مي شود تا پول زيادي نصيب بنگاه شرط بندي شود. اما براي بازي برگشت آنها روني را ندارند، به چلسي هم كه باخته اند، همه فكر مي كنند كه بايرن خيلي راحت صعود مي كند اما من به شما مي گويم كه منچستر پيروزمي شود و به مرحله بعد مي رود.

گل: كسي تباني در فوتبال اروپا را تكذيب نمي كند. به هر حال در هر جايي از دنيا و در هر ورزشي مطمئنا روابط ناسالمي وجود دارد اما اينكه قبول كنيم تيمي مانند بارسلونا با تاريخچه و پرستيژي كه دارد، حاضر شود اعتبارش را فداي چنين مسائلي كند، كمي عجيب است؟

فروتن: بارسلونا! بارسلونا چه كشكي است وقتي آمريكا حاضراست به آمريكا وعراق لشكر كشي كند، حاضرند دو برج به آن عظمت را خراب كنند، فقط براي اينكه پولي كه لازم دارند را از جيب مردم بيرون بكشند. آمريكا اعتبار و پرستيژ ندارد؟
    بارسلونا كه از آمريكا بزرگتر و مهمتر نيست. هست؟ من 40 سال است كه مربي هستم، جاهايي زيادي هم بوده ام و اين مسائل را ديده ام. حاضرم با هم بنيشينيم و يك بازي كه در آن تباني شده را ببينيم و شرط مي بندم كه شما متوجه اين مسئله نمي شويد. چون شما تا به حال يك بازي كه در آن تباني شده نديده ايد اما من حداقل 200 بازي ديده ام كه در آن شرط بندي شده است.
    من نمي خواستم از اين منظر به قضايا نگاه كنم اما وقتي در برنامه ديشب 90 آقاي فردوسي پور طوري صحبت مي كنند كه انگار فوتبال اروپا پاك و بي عيب است و بايد الگوي ما باشد، من تصميم گرفتم كه اينطور صحبت كنم.

گل: با توجه به همه اين مسائل، فكر مي كنيد كه چه نتيجه اي در بازي هاي اين دو شب رقم مي خورد؟

فروتن: امشب اگر بازي ها سالم باشد، بارسلونا 3-1 پيروز مي شود. اينتر هم باتوجه به اينكه تيم هاي ايتاليايي در خارج از خانه بهتر نتيجه مي گيرند و زسكاهم در خانه تيم خوبي نيست و درمقابل سويا هم در خارج از خانه به پيروز رسيد، 2-1 پيروز مي شود. در بازي هاي فردا شب منچستر 1-0 مي برد و در بازي ----- بوردو، من اعتقاد دارم كه بوردو 2-0 پيروز مي شود.

گل: با اين شرايط فكر مي كنيد چه تيمي قهرمان مي شود؟

فروتن: چه سوال خوبي! من فكر مي كنم كه منچستر و بارسلونا باز هم به فينال برسند. من هيچ وقت نديده بودم كه فرگوسن در هيچ مسابقه اي مانند بازي فصل گذشته مقابل بارسلونا خجالت زده و ترسو باشد اما فكر مي كنم كه امسال در فينال با پر رويي به پيروزي برسد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/6

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به امید صعود آرسنال
    البته ال کلاسیکو رو که صد درصد بارسا میبره.اون که قضیش جداس
    راستی خدا رو شکر سانگ نیس.بازی رفت واقعا افتضاح بود . من که همش سرش حرص میخوردم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یک بر صفر به سود آرسنال! عجیبه!!!!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به 20 دقیقه نرسید که حال آرسنال گرفته شد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

واااااااااااااای چه می کنه لیو مســـــــــی ...هتریک در یک نیمه.....
    مســــــی آقای گل

کار آرسنال که تموم شدش.پس بی صبرانه منتظر فرا رسیدن ال کلاسیکو هستیم

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

کار آرسنال که تموم شدش.پس بی صبرانه منتظر فرا رسیدن ال کلاسیکو هستیم
    یه بازی 90 دقیقست اینو یاد بگیرید، بازیه قبل هم 2 تا جلو بودین. تیم روبروتون آرسناله و مربیش آرسن ونگر نه گیخون و آلمریا و ....

کل نیمه اول یه جمله بود: سیلوستره سیلوستره سیلوستره.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

بهمن فروتن: بارسلونا 3-1 مي برد اگر شرط بندي در كار نباشد
    ای سق سیاتو ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض آرسنال در هم شکست.4-1 بارسلونا به برد مسلم دست یافت.

بارسلونا بار دیگر شگفتی می آفریند...برد مسلم و قاطعانه ی بارسلونا در مقابل آرسنال با درخشش فوق العاده ی لیونل مسی در نوک حمله.4-1 به نفع بارسلونا بازی برگشت خاتمه یافت.
    گل ها:
    18' Bendtner N
    21' و 36' و 42' و 88' Lionel Messi
    ...........................................
    نحوه ی به ثمر رسیدن گل ها:
    در دقیقه ی 17 با کمک اشتباه داوری و نگرفتن خطا بروی مکسول بندتنر با پاس نصری توانست بعد از سیو دیدنی والدز گل اول بازی رو به ثمر برسونه.
    و حالا نوبت به درخشش و جواب بارسا و مسی یه.هنوز 3 دقیقه ی کامل نگذشته که مسی با جا گذاشتن 3 مدافع و کوبیدن توپ با پای چپ در سمت مخالف آلمونیا گل رو به ثمر رسوند.
    Last edited by Zhangooler; 07-04-2010 at 00:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •