تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: اورکلاک Q9550

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان یک مشکلی دارم:
    بعد از اینکه چند دقیقه در بازی ها هستم از بازی میپره بیرون و ارور ویندوز میده!! اول فکر کردم مشکل از مثلا یک بازی هست اما در بازی های دیگر هم همین شکل هست
    تست تحت لود بالا از پردازنده گرفتم بیش از یک ساعت روی 100 درصد بوده همه core ها اما سیستم هیچی نشده و پایدار بوده!! نمیدونم مشکل از کجاست!!
    کرش کردن بعد از اورکلاک میتونه از نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو هم باشه به سی پی یو ولتاژ دادید؟

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

]

همه چیز خوبه فقط یک عامل خیلی غیر عادی هست!!!

FSB مادربرد شما روی 333 هست و ضریب پردازنده روی 8.5 که خیلی عجیب هست

باید بصورت پیشفرض FSB روی 200 باشه و ضریب پردازنده روی 14

این سری از پردازنده ها کلا اینطوری هستند یعنی FSB اکسترنالشون نباید روی 200 مگاهرتز باشه وباید روی 333 مگاهرتز باشه چون وقتی ضرب در 8.5 که همون ضریب باشه بشه فرکانس کل پردازنده بدست میاد میشه 2830.5 مگاهرتز یا 2.83 گیگا هرتز ولی برای اون چیزی که شما میگید میشه 2800 مگاهرتز یا 2.80 گیگا هرتز حالا چرا اینطوری هست رو باید رفت از اینتل پرسید
    ولی به نظز خود من بخاطر این اینطوریه که FSB روی 1333 هست یعنی فرکانس اکسترنال پردازنده در حقیقت 333.3 مگاهرتز هست هست که اگر ضرب در 4 بشه میاد روی 1333.2
    اگر توجه کرده باشید اون پردازنده های که باسشون روی1333 هست عدد سرعت کلاکشون رند نیست مثل 2.66 و 2.83 و 2.93 و...

4. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کرش کردن بعد از اورکلاک میتونه از نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو هم باشه به سی پی یو ولتاژ دادید؟
    `نه ولتاژ ندادم . اخه تو همه فروم ها سی پی یو بنده رو بدون ولتاژ تا 3.5 راحت اور کردند من هم راحت اور کردم تو ویندوز تحت لود شدید میگم بیش از یک ساعت گذاشتم کار کرد هیچ مشکلی پیش نیومد!! عجیب هست برام اگر مشکل ولتاژ باشه یعنی به نظرتون ممکنه فقط تو بازی خودش رو نشان بده>؟!
    برای تست پایداری رم برنامه ایی سراغ دارید دوستان در ویندوز تا پایداری رم رو هم بعد اور تست کنم!؟ به نظرتون افزایش باس 667(فرکانس 1333) به 830(1660) اور نه چندان زیادی برای رم نیست؟ فکر نمیکنم با انقدر اور رم ناپیدار بشه؟(رم Geil هست)

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

`نه ولتاژ ندادم . اخه تو همه فروم ها سی پی یو بنده رو بدون ولتاژ تا 3.5 راحت اور کردند من هم راحت اور کردم تو ویندوز تحت لود شدید میگم بیش از یک ساعت گذاشتم کار کرد هیچ مشکلی پیش نیومد!! عجیب هست برام اگر مشکل ولتاژ باشه یعنی به نظرتون ممکنه فقط تو بازی خودش رو نشان بده>؟!
    برای تست پایداری رم برنامه ایی سراغ دارید دوستان در ویندوز تا پایداری رم رو هم بعد اور تست کنم!؟ به نظرتون افزایش باس 667(فرکانس 1333) به 830(1660) اور نه چندان زیادی برای رم نیست؟ فکر نمیکنم با انقدر اور رم ناپیدار بشه؟(رم Geil هست)
    یهر حال کرش کردن بعد از اور یک عاملش اینه شما یک مقدار کم ولتاژ بدین و دوباره امتحان کنید

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

قطعا مشکل کرش سیستم شما در بازی ها از افزایش فرکانس رم هست
    مخصوصا اگر تایمینگش به هم بخوره

9. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یهر حال کرش کردن بعد از اور یک عاملش اینه شما یک مقدار کم ولتاژ بدین و دوباره امتحان کنید
    قطعا مشکل کرش سیستم شما در بازی ها از افزایش فرکانس رم هست
    مخصوصا اگر تایمینگش به هم بخوره
    تایمینگ خوده رم من CL9 هست یعنی بعد از افزایش فرکانس باید برم در تایمینیگ هم دخل و تصرفی کنم؟ در قیمت تایمینگ رم در بایوس تنظیمات زیادی در مورد تایمینگ هست دقیقا کدام ها رو باید عوض کنم؟
    ضمنا جالبته وقتی تنظیمات بایوس رو در حالت ابتدایی برگرداندم در کدجت ویندوز که به صورت انلاین اطلاعت رم و پردازنده رو نشان میده مقدای رم usage از حدود 500-600 مگابایت به 1.5gb رسده! در حالت idle!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تایمینگ خوده رم من CL9 هست یعنی بعد از افزایش فرکانس باید برم در تایمینیگ هم دخل و تصرفی کنم؟ در قیمت تایمینگ رم در بایوس تنظیمات زیادی در مورد تایمینگ هست دقیقا کدام ها رو باید عوض کنم؟
    ضمنا جالبته وقتی تنظیمات بایوس رو در حالت ابتدایی برگرداندم در کدجت ویندوز که به صورت انلاین اطلاعت رم و پردازنده رو نشان میده مقدای رم usage از حدود 500-600 مگابایت به 1.5gb رسده! در حالت idle!!!!
    تایمینگ که رو حالت auto باشه با افزایش و کاهش فرکانس رم اتوماتیک تنظیم میشه مال من که اینطوریه
    ولتاژ دادید به سی پی یو؟

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تایمینگ که رو حالت auto باشه با افزایش و کاهش فرکانس رم اتوماتیک تنظیم میشه مال من که اینطوریه
    ولتاژ دادید به سی پی یو؟
    ولتاژ دادم به سی پی یو اما خوب تو فروم های سی پی یو بنده رو که اور کرده بودند رو 1.38 ولتاژ هسته پیاداز کردند در حالی که من از 1.25 بیشتر میخوام ولتاژ بدم تو تنظیمات بایوس قرمز میشه. عادی هست؟
    Last edited by sinaxex; 10-04-2011 at 21:02.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ولتاژ دادم به سی پی یو اما خوب تو فروم های سی پی یو بنده رو که اور کرده بودند رو 1.38 ولتاژ هسته پیاداز کردند در حالی که من از 1.25 بیشتر میخوام ولتاژ بدم تو تنظیمات بایوس قرمز میشه. عادی هست؟
    نمیخواد خیلی اضافه کنید فقط یک مرحله به سی پی یو ولتاژ بدید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نمیخواد خیلی اضافه کنید فقط یک مرحله به سی پی یو ولتاژ بدید
    یک مرحله اش میشه 0.25 ولتاژ که فکر کنم کم باشه!!!
    پس از بالا اوردن سیستم در این حالت در اولین لود سیستم رفت رو صفحه آبی! فعلا ولتاژ رو رو هخمون Auto گذاشتم که دونه دونه زیاد کنم ببینم به کدوم ولتاژ پایدار میرسم
    این مقدار usage رم هم بعد اور کردن بد جور ذهن ام رو در گیر کرده حتی رم رو دفراگمنت هم کردم اما وقتی سیستم رو بالا میارم از 3.5 گیگی که ویندوز 32 بیتی میشناسه 1.2 گیگ اش رو در حال استفاده بیان میکنه!@

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •