کرش کردن بعد از اورکلاک میتونه از نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو هم باشه به سی پی یو ولتاژ دادید؟
کرش کردن بعد از اورکلاک میتونه از نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو هم باشه به سی پی یو ولتاژ دادید؟
این سری از پردازنده ها کلا اینطوری هستند یعنی FSB اکسترنالشون نباید روی 200 مگاهرتز باشه وباید روی 333 مگاهرتز باشه چون وقتی ضرب در 8.5 که همون ضریب باشه بشه فرکانس کل پردازنده بدست میاد میشه 2830.5 مگاهرتز یا 2.83 گیگا هرتز ولی برای اون چیزی که شما میگید میشه 2800 مگاهرتز یا 2.80 گیگا هرتز حالا چرا اینطوری هست رو باید رفت از اینتل پرسید
ولی به نظز خود من بخاطر این اینطوریه که FSB روی 1333 هست یعنی فرکانس اکسترنال پردازنده در حقیقت 333.3 مگاهرتز هست هست که اگر ضرب در 4 بشه میاد روی 1333.2
اگر توجه کرده باشید اون پردازنده های که باسشون روی1333 هست عدد سرعت کلاکشون رند نیست مثل 2.66 و 2.83 و 2.93 و...
`نه ولتاژ ندادم . اخه تو همه فروم ها سی پی یو بنده رو بدون ولتاژ تا 3.5 راحت اور کردند من هم راحت اور کردم تو ویندوز تحت لود شدید میگم بیش از یک ساعت گذاشتم کار کرد هیچ مشکلی پیش نیومد!! عجیب هست برام اگر مشکل ولتاژ باشه یعنی به نظرتون ممکنه فقط تو بازی خودش رو نشان بده>؟!
برای تست پایداری رم برنامه ایی سراغ دارید دوستان در ویندوز تا پایداری رم رو هم بعد اور تست کنم!؟ به نظرتون افزایش باس 667(فرکانس 1333) به 830(1660) اور نه چندان زیادی برای رم نیست؟ فکر نمیکنم با انقدر اور رم ناپیدار بشه؟(رم Geil هست)
یهر حال کرش کردن بعد از اور یک عاملش اینه شما یک مقدار کم ولتاژ بدین و دوباره امتحان کنید
قطعا مشکل کرش سیستم شما در بازی ها از افزایش فرکانس رم هستبرای تست پایداری رم برنامه ایی سراغ دارید دوستان در ویندوز تا پایداری رم رو هم بعد اور تست کنم!؟ به نظرتون افزایش باس 667(فرکانس 1333) به 830(1660) اور نه چندان زیادی برای رم نیست؟ فکر نمیکنم با انقدر اور رم ناپیدار بشه؟(رم Geil هست)
مخصوصا اگر تایمینگش به هم بخوره
تایمینگ خوده رم من CL9 هست یعنی بعد از افزایش فرکانس باید برم در تایمینیگ هم دخل و تصرفی کنم؟ در قیمت تایمینگ رم در بایوس تنظیمات زیادی در مورد تایمینگ هست دقیقا کدام ها رو باید عوض کنم؟
ضمنا جالبته وقتی تنظیمات بایوس رو در حالت ابتدایی برگرداندم در کدجت ویندوز که به صورت انلاین اطلاعت رم و پردازنده رو نشان میده مقدای رم usage از حدود 500-600 مگابایت به 1.5gb رسده! در حالت idle!!!!
تایمینگ که رو حالت auto باشه با افزایش و کاهش فرکانس رم اتوماتیک تنظیم میشه مال من که اینطوریه
ولتاژ دادید به سی پی یو؟
ولتاژ دادم به سی پی یو اما خوب تو فروم های سی پی یو بنده رو که اور کرده بودند رو 1.38 ولتاژ هسته پیاداز کردند در حالی که من از 1.25 بیشتر میخوام ولتاژ بدم تو تنظیمات بایوس قرمز میشه. عادی هست؟
Last edited by sinaxex; 10-04-2011 at 21:02.
نمیخواد خیلی اضافه کنید فقط یک مرحله به سی پی یو ولتاژ بدید
یک مرحله اش میشه 0.25 ولتاژ که فکر کنم کم باشه!!!
پس از بالا اوردن سیستم در این حالت در اولین لود سیستم رفت رو صفحه آبی! فعلا ولتاژ رو رو هخمون Auto گذاشتم که دونه دونه زیاد کنم ببینم به کدوم ولتاژ پایدار میرسم
این مقدار usage رم هم بعد اور کردن بد جور ذهن ام رو در گیر کرده حتی رم رو دفراگمنت هم کردم اما وقتی سیستم رو بالا میارم از 3.5 گیگی که ویندوز 32 بیتی میشناسه 1.2 گیگ اش رو در حال استفاده بیان میکنه!@
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)