سلام
بله عزيز بازي رو تموم كردم...البته با كمك شما و الان هم كلي حوصلم سر رفته چون بازي جديدي به دستم نرسيده .
موفق و پاينده باشي.
سلام
بله عزيز بازي رو تموم كردم...البته با كمك شما و الان هم كلي حوصلم سر رفته چون بازي جديدي به دستم نرسيده .
موفق و پاينده باشي.
با سلام
من در مرحله Delta Labs-level2 در بازي Doom3 گير کردم. وقتي وارد در ِDelta Labs-Sector4 مي شم در انتهاي آن يک در وجود داره که به يک مردي مي رسه که جلوي کامپيوتر نشسته و من رو به دنبال يک چيزي که فکر کنم پلاسما باشه مي فرسته. بعد از اتمام صحبت راه رو بر مي گردم و وارد درب Delta labs-sector2 که قبلاً قفل بود مي شم و بعد از عبور از چند درب به جايي مي رسم که روي ديوار 9 تا شماره از 1 تا 9 هست و در هر کدام يک جعبه وجود داره که گوشت انسان توشونه ولي شماره 6 و 8 خاليه. و ميشه با دستگاهي که اونجا وجود داره جاي جعبه ها رو عوض کرد. من نمي دونم بايد چه کار کنم. چون وقتي دو باره پيش اون يارو مي رم مي گه برو پيداش کن وقت نداريم. يک در ديگه هم در اتاق اون فرد وجود داره که وقتي واردش مي شيم ابتدا پاکسازي مي کنه و وقتي خارج مي شيم يک دستگاه ديگه هم هست و اون طرف هم فکر کنم يک در هست ولي نمي تونم برم اون ور چون جلوم يک بلندي وجود داره. فکر کنيم دستگاه براي پل باشه .بازي به صورت فارسيه. لطفاً کمکم کنيد. ممنون
كسي نمي خواد به ما كمك منه ؟
سلام
Tab بزن ببين اصلا ماموريتت چيه ؟!
در ضمن شما ميتوني از راهنمايي كه piishii عزيز استفاده كني ، كافيه توش اسم مرحله رو سرچ كني (با Ctrl+F)
F-17 DELTA LABS - LEVEL 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معذرت دوست عزیز من یک مدت نبودم شما اگه تونستی رد کنی که بگو اگه هم که نتونستی راهنما رو بخون اگه بازم نتونستی !
به خودم بگو برای شما هم ترجمه میکنم خوبه ؟
بازم معذرت میخوام .
با سلام
امير خان بنده اين بازي رو تموم كردم ولي الان يادم نيست شما دقيقا در چه قسمتي گير كردي اگر مي توني از اونجا كه گير كردي و كلا اون مرحله چند عكس بزار تا بهتر بتونيم كمك كنيم.
موفق باشي
با سلام دوباره
متوجه شدم كجايي...ببين شما وقتي جلوي اون دستگاه كه جلوش 9 شماره هست قرار مي گيري اگر دقت كني سمت راست شما در قسمت بالا يك دريچه هست كه بايد از اونجا بري...بايد يك دكمه روي مانيتور جلوت رو بزني و بپري روي دستگاه و وقتي بالا اومد بپري جلوي دريچه و بعد بري و اگر هم نتونستي اينطوري بري بايد از ترينر بازي استفاده كني كه با زدن اف 8 شما مي توني پرش بلند انجام بدي.
موفق باشي
ممنون از لطفت. به كمك شما ردش كردم
با سلام
خواهش مي كنم عزيز ما كه كاري نكرديم.
موفق باشي
سلام دوستان
من هم مشكلم همونجايي بود كه amir مشکل داشت،خوب من اونجا رفتم و اون CELL را برداشتم، حالا باید چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)