تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: داغ داغ ***تعرفه و سرویس های جدید اینترنت پرسرعت شاتل (1 مگ و 2 مگ)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

سهیل جان عکسهات لود نمیشند!
    لطفآ دوباره آپلود کن

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چرا تو خود سایت شاتل خبری از این سرویس های جدید نیست؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا تو خود سایت شاتل خبری از این سرویس های جدید نیست؟؟؟؟
    اول اینکه چونخودشون رو دارند ضایع می کنند و دوم اینکه تو کرج راه افتاده نه تهران.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اول اینکه چونخودشون رو دارند ضایع می کنند و دوم اینکه تو کرج راه افتاده نه تهران.
    بابا خیلی دیگه ستمه....

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شاتل خدایی داره دزدیو به فرد اعلا میرسونه و هر کاری میکنه که مشتریا بیان سراغش
    ولی اگه مردم یه خورده چشاشونو باز کنن متوجه میشن که دارن میفتن تو چاه.من خودم 512 اکو دارم الانم سه چهار روزه سرغتم افتضاح شده دوباره(دیگه عادت کردم) تنها دلیلی که موندم قیمت خوبه این سرویس و دانلود شبانشه و هنوز شرکتی که سرویس به صرفه تر از این بده پیدا نکردم. فقط منتظرم مخابرات تو کرج سرویس بده برم بگیرم از شر این شاتل خلاص شم.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ولی اگه مردم یه خورده چشاشونو باز کنن متوجه میشن که دارن میفتن تو چاه.من خودم 512 اکو دارم الانم سه چهار روزه سرغتم افتضاح شده دوباره(دیگه عادت کردم) تنها دلیلی که موندم قیمت خوبه این سرویس و دانلود شبانشه و هنوز شرکتی که سرویس به صرفه تر از این بده پیدا نکردم. فقط منتظرم مخابرات تو کرج سرویس بده برم بگیرم از شر این شاتل خلاص شم.
    خداییش راست میگی رفیق خودم 512 داره الان سرعتش یک مگه ولی 512 من حالت سینوسی داره 10 روز خوبه بعد 10 روز دیگه دوباره حالش بد میشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما کدوم مرکز کرج هستی؟ زیاد به مخابرات امیدوار نباش فکر کنم یک سالی طول بکشه تا بخواد سرویس بده تا اونجا که من شنیدم تو کرج یک پل روگذر می خوان بزنند 10 سال طول میکشه آخرش هم زیر گذرش می کنند ربطش به اینه هر کی می خواد دزدی کنه از شهر کرج شروع می کنه.

خداییش راست میگی رفیق خودم 512 داره الان سرعتش یک مگه ولی 512 من حالت سینوسی داره 10 روز خوبه بعد 10 روز دیگه دوباره حالش بد میشه
    بالاخره یکی پیدا شد حرف من رو بزنه . من که گفتم جیره بندی میکنند به گوش بعضی ها نرفت.

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من کرجم. می خوام برم سراغ زحل یا لایزر . به نظر دوستان کدوم سرمیس دهنده ی بهتریه؟ تازه اگه لایزر خط ما رو ساپورت کنه. شاتل هم تا اخره ماه پشتیبانی میکنه. میگه 128 میدم ولی سرعت دانلودت 100 کیلو بر ثانیست. دوستان که تجربه کافی دارن و استفاده کردن بنده رو یه راهنمایی بفرمایند. البته من تا چند روز پیش وایمکس داشتم که انتش قطع شد و دیگه نمیتونم استفاده کنم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من کرجم. می خوام برم سراغ زحل یا لایزر . به نظر دوستان کدوم سرمیس دهنده ی بهتریه؟ تازه اگه لایزر خط ما رو ساپورت کنه. شاتل هم تا اخره ماه پشتیبانی میکنه. میگه 128 میدم ولی سرعت دانلودت 100 کیلو بر ثانیست. دوستان که تجربه کافی دارن و استفاده کردن بنده رو یه راهنمایی بفرمایند. البته من تا چند روز پیش وایمکس داشتم که انتش قطع شد و دیگه نمیتونم استفاده کنم.
    تو روز سرعت رو می برند بالا که گیگی 5000 ازشون ترافیک بخری و شبانه مثل دزدها از سرعت می دزدند. زحل نماینده کجاست تا حالا نشنیده بودیم سایت داره اصلا؟

11. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

خیلی ظلمه شبا سرعتش از 1 به بعد از نصف کمتر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •