آقا تو همه بازیا مشکل داره یا فقط چندتاشون؟ اگه با همه بازیا مشکل داره حتما ببرش گارانتی شک به خودت راه نده!
و اون پانلو بزار همین جوری بمونه . چه فرقی میکنه؟ ( بهتره از رم یکسان تو کامپیوتر استفاده کنی)
آقا تو همه بازیا مشکل داره یا فقط چندتاشون؟ اگه با همه بازیا مشکل داره حتما ببرش گارانتی شک به خودت راه نده!
و اون پانلو بزار همین جوری بمونه . چه فرقی میکنه؟ ( بهتره از رم یکسان تو کامپیوتر استفاده کنی)
مطمئنا در همه بازی ها مشکل داره
من خودم قبلا با یک 9600 یک همچین مشکلی داشتم ولی علتش این بود که صاحب سیستم که یکی از دوستام بود کارت را غیر علمی اورکلاک کرده بود و به چیپ ستش آسیب رسیده بود که گارانتی کارت را تعوض کرد
به سایتهای مختلفی در مورد این مشکل سر زدم. علت اینکه تو همه بازیها کارت گرافیک فریز میشه و صفحه سفید و یا سیاه میشه و مونیتور و ریست می کنه مشخص نیست. هیچ کس درست علتشو نمی دونه. و ممکنه علتهای مختلفی داشته باشه و برای خیلی ها این مشکل پیش اومده. البته من هنوز وقت نکردم کارتمو رو یک کامپیوتر دیگه تست کنم.
این مشکل vpu error را من با 2 تا کارت powercolor 4670 داشتم که هر دو تا کارت را دارم میفرستم برا تعویض. اگر شما هم همین مشکل را دارید باید کارتتون را ببرید گارانتی تا برتون تعویض کنند اگر کارتتون گارانتی نداره تنها راه حلش اینه که فرکانس gpu را بیارید پایین تا مشکل حل بشه مثلا من از 750 آوردم رو 720 و مشکل حل شد.
سلام
اقا اين gpu رو چجوري ميشه تغييرش داد؟
اين gpu رو چجوري ميشه تغييرش داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)