تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: مدل های بی ام دبلیو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بابام سدان دوست داشت بخره.اما من مخشو زدم تا بالاخره یه کابریو 330i گرفتیم.از یه نمایشگاه ماشین تو خیابان مطهری نرسیده به قایم مقام گرفتیمش.داریم باهاش میریم شیراز.کاش میشد با همه ی دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردن میرفتیم.اونجا جای همتون رو خالی میکنم.باز هم مرسی.

2. 4 کاربر از Zelatco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مشکی گرفتیم.به این رنگ خیلی ارادت دارم

4. این کاربر از Zelatco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مبارک باشه ایشالا به خوبی و خوشی برید و برگردید !
    ممنون که به فکر بچه هایی

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با توجه به نوع مصرف شما منم بی ام دبلیو سری 5 رو پیشنهاد میکنم البته اگه قیمت پایین بخواین 320i که دوره بر 80 تومن هستش گزینه خوبیه.

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با توجه به نوع مصرف شما منم بی ام دبلیو سری 5 رو پیشنهاد میکنم البته اگه قیمت پایین بخواین 320i که دوره بر 80 تومن هستش گزینه خوبیه.

بابام سدان دوست داشت بخره.اما من مخشو زدم تا بالاخره یه کابریو 330i گرفتیم.از یه نمایشگاه ماشین تو خیابان مطهری نرسیده به قایم مقام گرفتیمش.داریم باهاش میریم شیراز.کاش میشد با همه ی دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردن میرفتیم.اونجا جای همتون رو خالی میکنم.باز هم مرسی.

دوست عزیز دیگه از پیشنهاد گذشته. ایشون ماشینشونو خریدن و ما هم منتظریم که دفعه بعد با هم بریم شیراز

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایشون که ماشینشون رو خریدن ولی خدا به تموم بچه هایی که تو این تاپیک پست زدن و یه عده رو خندوندن یه ب ام و اتاق 7 عطا کنه!

در مورد کیفیت باید بگم که شما اصلا نباید CITROEN رو با BMW مقایسه کنی کاملا معلومه که BMW کیفیت بهتری داره در ضمن C5 الان الکی گرونه با پولی که به C5 میدی میتونی آزرا و یا اپیروس بخری که موتور های قویتری دارند
    بحث کیفیت رو میکنید بعد یه ماشین بسیار با کیفیت اروپایی رو با اسباب بازیهایی مثل آزرا و اوپیروس مقایسه میکنید و اینها رو برتر میدونید؟؟

البته مشخصاً وقتی سری 5 با موتور 2000 حدود 120 تومان میشه در حالیکه C5 حدود 55 تومان، بالاخره یه چیزایی باید سری 5 داشته باشه. خواستی برات میتونم لیست آپشنهاشو بذارم.
    سری 5 با موتور 2200 که همون 520 میشه الان 73 تومن قیمت داره! در ضمن C5 از لحاظ آپشن هیچ چیزی به غیر از پخش دی وی دی و پدل شیفتر از سری 5 کم نداره!
    به نظر من Z4 توي ايران هست توي يه مجله خوندم كه هست 99 تومن بود اگه دوستش داره 2 در داشته باشه بره بگيرتش
    Z4 با امکانات پایه و ضعیف ترین موتور از 125 تومن استارت میخوره!
    کلاً هندلینک BMW خیلی عالیه و بالاطبع به خاطر اسپرت بودن، ماشین خشکیه البته بخوام مقایسه کنم بهتره نسبت به بنز بگم خشکه.
    اتفاقا عکس این قضیه اس که ب ام و رو معروف کرده! هندلینگ عالی در حد غول های اسپرت بدون خشکی معروف این گروه!
    در ضمن شما سری 5 رو با C کلاس بنز مقایسه کنید اونوقت متوجه میشید که جمله اتون رو نباید به طور کلی در مورد تمام مدلهای بنز به کار ببرید!

9. 3 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایشون که ماشینشون رو خریدن ولی خدا به تموم بچه هایی که تو این تاپیک پست زدن و یه عده رو خندوندن یه ب ام و اتاق 7 عطا کنه!

سری 5 با موتور 2200 که همون 520 میشه الان 73 تومن قیمت داره! در ضمن C5 از لحاظ آپشن هیچ چیزی به غیر از پخش دی وی دی و پدل شیفتر از سری 5 کم نداره!

اتفاقا عکس این قضیه اس که ب ام و رو معروف کرده! هندلینگ عالی در حد غول های اسپرت بدون خشکی معروف این گروه!
    در ضمن شما سری 5 رو با C کلاس بنز مقایسه کنید اونوقت متوجه میشید که جمله اتون رو نباید به طور کلی در مورد تمام مدلهای بنز به کار ببرید!

در مورد قیمت 520 خیلی بعید میدونم 73 تومن باشه.
    یکی از دوستان، 325 سدان 2010 رو تو اسفند 88 ، 91 تومن خرید.

در مورد C5 کاملاً با شما موافقم که ماشین خوبی هست و اگر پست من رو با دقت خونده باشین اشاره هم کرده بودم که بیشتر از دو موردی که قبلاً ذکر شد، میتوان این دو ماشین رو مقایشه کرد.

در مورد خشکی که سری 5 رو داشتم با C5 مقایسه میکردم نه با ماشین های اسپرت. مشخصه که BMW به عنوان یه ماشین اسپرت، نرمی خوبی داره.

در مورد مقایسه با بنز هم چون این دو ماشین کلاس های مشابه و قیمت های تقریباً مشابهی دارن میشه مقایسه کرد که گفتم با بنز. ولی سری 5 رو باید با کلاس E بنز مقایسه کرد نه کلاس C که کلاس E نسبت به سری 5 هم نرمی بیشتری داره هم آپشنهای بیشتری. در مقابل سری 5 هندلینگ بسیار بهتری داره و لذت رانندگی رو برای راننده به ارمغان میاره.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز با پرشیا خودرو صحبت کردم. قیمت 520 حدود 90 هستش.

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد قیمت 520 خیلی بعید میدونم 73 تومن باشه.
    یکی از دوستان، 325 سدان 2010 رو تو اسفند 88 ، 91 تومن خرید.
    من امروز با پرشیا خودرو صحبت کردم. قیمت 520 حدود 90 هستش.
    خیلی عذر میخوام ولی پرشیا خودرو غلط کرده با این قیمت هاش! 520 مدل 2009 هم وارد نشده چه برسه مدل 2010! تموم 520 ها و 525 ها تا مدل 2008 تو ایران هستش! مدل 2009 فقط 530 وارد شده! اونم مدل i و Xi !

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما یه چیزی بگو ما گریه کنیم
    بحث کیفیت رو میکنید بعد یه ماشین بسیار با کیفیت اروپایی رو با اسباب بازیهایی مثل آزرا و اوپیروس مقایسه میکنید و اینها رو برتر میدونید؟؟
    فعلا که ژاپنی ها و کره ای ها پیشرفته ترین ماشین ها رو دارن فکر میکنید چی باعث شد که کمپانی به اون بزرگی ژنرال موتورز ورشکست بشه وقتی تازه ژاپن و کره ماشین سازی رو شروع کردن به روسای ژنرال موتورز گفتن که ژاپنی ها دارن میان ولی گوش نکردن اینم شد عاقبتشون
    در حال حاضر مدل 2007 520 در ایران هست و حجمش 2 لیتر هست و قیمتش هم حدود 95 هست اگر میخواست 73 تومن باشه دیگه کی میره 120i بخره همه میرفتن 520 میخریدن دیگه کی میرفت هیوندا جنسیس بخره میومدن همون 520 رو میخریدن
    سری 5 سنسور تصادف-چنجر-TV-بلوتوث-DVD-پشت سری های هوشمند هنگام تصادف-سیستم حافظه یکپارچه صندلی آینه ستون فرمان-قطع کن شیشه-پرده برقی-Auto Light-قفل نهایی داره که C5 نداره
    Z4 با امکانات پایه و ضعیف ترین موتور از 125 تومن استارت میخوره!
    پایین ترین مدلش 23i هست با قیمت حدود 115
    موافقم
    Last edited by Electronic-Arts; 30-03-2010 at 00:06.

14. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •