اینترنت ماهوارو ای دردسرش زیاده و نمی صرفه . از تهیه وسائل بگیر تا تنظیمات و ...
اینترنت ماهوارو ای دردسرش زیاده و نمی صرفه . از تهیه وسائل بگیر تا تنظیمات و ...
برای اطلاعات بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با کدوم ID توی اینکار هستی؟
نکنه می خوای بگی عبود هستی و ما خبر نداریم.
من دو ساله --- دارم و دانلود افلاین
اینترنت ماهواره ای زیر 100 تومن وجود نداره
مگر به صورت مشترک مثل گروها که بدرد نمیخوره
زیر 50 هم همگی share هستن
دوست خوبم می شه بگی چرا وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا استفاده کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملا معلوم هستش که مبتدی هستی برادر من .
اول کمی تحقیق و بعد در مورد موضوع نظر بدهید .
این اینترنتی که ایشون گفتند وجود دارد و همه جا هم می فروشند و با قیمت 9 یا 10 هزار تومان-گرچه فکر کنم
ایشون 1 یا 2 هزار تومان ارزونتر می دهند
در ضمن دردسرش کاملا کم تر از دردسر مخابرات هستش.
گفتم که 2 ساله دارم از نوع افلاین استفاده میکنم
شما مبتدی هستی که نمیدونی اون قیمت send رو نداره
و تازه اگر هم share نباشه
سلام
دوست خوبمون داش مهرداد38 توی همین فروم از این سرویس استفاده میکنند و ماهی 15 تومن پرداخت کردند !
سرویس 2 گیگ حجمی و 512 نامحدود دارند که اول باید 2گیگ حجمی رو استفاده کنند وبا سرعت 2 مگ برایشون این سرویس برقراه بعد از این که حجمشون تموم شد میتونن از سرویس 512 نامحدود استفاده کنند اقای شهریار درست میگوند لطفا بحث رو هم به تاپیک مربوط به اینترنت دوربرد ببرید
در ضمن جای هیچ شک و شبهه ای هم نیست چون خود منم اگه خدا بخواد و مطمئن بشم که مخابرات سرویس 512 به دست ملت نمیده در اسرع وقت میخوام برم سروقت همین اینترنت ولی قبلش میخوام دو طرفه رو چک کنم که بعد از همین تعطیلات یه تماسی باید با یه ارگانی بگیرم از طریق حقوقی پیگیریش کنم ببینم مارا چیه چون اینترنت دوطرفه ارزونتر هم درمیاد و احتیاجی به مودم و adsl برای ارسال نداره ولی متاسفانه در این کشور عزیمون تا بخوای استفاده کنی انگ جاسوسی بهت میزنن باید برم سر وقت اون ارگان مخصوص ببینم ماجرا چیه . وگرنه ناچارا از اهمین سرویس یه طرفه استفاده میکنم.
سئوالی بود در تاپیک مربوط به اینترنت دوربرد در خدمتم/
کسی جواب نمیده ؟
اکانت 15 هزار تومنی وجود نداره
اگه داشت همینجا معرفی میکردند
البته از شرکت خارجی![]()
برای اینکه بفهمی خطی که گرفتی pcm هست یا نه ، : اگه یکی از سرویس دهنده های ADSL پیش شماره تو پشتیبانی کنه یعنی pcm نیست . ( یا اگه مخابرات پشتیبانی کنه یعنی pcm هست ) / اگه اشتباه می گم دوستان تصحیح کنند.
تعرفه های صبا نسبتا خوبه . اما بستگی به جیب داره .
برای اینکه مطمئن بشی به دانشجو ها ( با گواهی اشتغال به تحصیل ) 1 مگ میدن یا نه ، یه تلفن ساده به شرکت بزن . ( اگه یکم خودتو لوس کنی بهت میدن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
در مورد پ * روکسی دوستان اطلاعات بیشتری دارند
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
راستی صبا سرویس 2 مگ هم راه انداخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)