تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 19 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 184

نام تاپيک: برنامه‌ی مردان آهنین

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا هر سال داره افت میکنه . من که امسال یه قسمتشم نشستم کامل نیگا کنم . با اون دکور و تماشاچیای افتضاح .

راستی امسال آیدین خطایی شرکت کرده یا نه ؟ خیلی با هیکلش حال میکردم .

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

صدا و سیما تصمیم گرفته در کلیه برنامه های تلویزیونی - بلی استثنا - "نقش خانواده" رو "پر رنگ" کنه .
    این سیاست کاملا جدی و اجباریه . بخشیش از سوی "نهاد خانواده ریاست جمهوری" دیکته شده .
    دکور این برنامه ، اجرای بقولی لوس ، پرهیز از حرکات "خشن" و آوردن تماشاگران دختر خردسال در برنامه و ... همگی از نمود های سیاسی-خانوادگی تلویزیون هست .
    اگر یکروز دیدید بجای آهنگ ورزش و مردم موسیقی ویالون و تانگو پخش کردن یا تیم پرسپولیس به رنگ صورتی تغییر فرم داد تعجب نکنید ! چون سیاست صدا و سیما بسمت "خانواده" در اینجا منظور زن هست پیش می ره .
    البته بنده هیچ دیفنسی علیه زنان ندارم . منظورم اینکه تلویزیون بصورت تک قطبی داره جلوی نیازهای طبیعت مردانه رو می گیره . اگر هم این شوی "مردان آهنین " رو هنوز نشان می دند ، یکی از عمده دلایلش تکیه بر "روحیه گذشت و پهلوانی و حمایت از خانواده" داره

این نمایش از نظر من توهین به جنسیت مرد هست /

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خداییش امسال بهترین سالیه که این مسابقات برگزار میشه البته قبول دارم باید یه تجدید نظر در مورد مجری و داور برنامه بکنند.مجری برنامه اصلآ در حد و اندازه ی این مسابقه ی حرفه ای نیست اقای خودنگار هم بسیار خشک و بی روح هستند.
    از این که فهمیدم امسال داداشی اول شده خیلی خوشحال شدم چون واقعآ کارش درسته مسلم دارابی هم بسیار دوست داشتنیه.اما به نظرم محراب فاطمی خودشو خراب کرد.اما یکی از موضوعاتی که منو خیلی ناراحت کرد انصراف دادن مجتبی ملکی توی 2 ایتم اخر بود که واقعآ بچه گانه بود.امیدوارم سال دیگه شاهد حضور بچه های جدیدتر باشیم و صد البته پدیده های جدیدتر.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

وقتی باند بازی تا این حد تو تلویزیون ایران باشه همین میشه
    چه دلیلی داره هر سال یک داور و یک مجری که هر دو تا هم مردم به ضعیف بودنشون معترفن حضور داشته باشن
    اینا حتی نرفتن قوی ترین مردان جهان را ببینن
    یکم الگو برداری کنن
    یادمه 7-8 پیش قوی ترین مردان جهان را دیدم کفم برید الان اینا واقعا مسخره اش کردن احتمالا از سال بعد شاید دیگه برگزار نشه اگه خدا بخواد
    همین سریال های دیگه را هم نگاه کنید همه همون هایی بودن که سال های قبل هم بازیگر سریال های نوروزی بودن اگه کسی سریال های طنز خارجی را نگاه کرده باشه اصلا این سریال های اب دو خیاری حالش را بهم میزنه
    مشکل مردم ما اینه که محدود به همین صدا و سیما هستن و برنامه واقعی ندیدن که سطحشون بره بالا

5. 2 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آخه یکی نیست بگه اون دختر بچه دبستانی چی میفهمه که آوردی نشوندی اونجا ! خجالت هم نمیکشن
    اینو هم دیگه همه میدونن (اسم نمیبرم) مجری و داور و چندتا از گنده ها که سال های پیش قهرمان میشدن چطوری مقام میاوردن و امسال خوشبختانه اکثرا تو دور مقدماتی حذف شدن . (دست هایی پشت پرده است)

داره خودمونی میشه shiraz13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بچه ها من کالبد شکافی کردم دیدم آهنی در وجود بچه های عزیز نیست بیشتر هورمون هست
    رضا قرایی مصدوم شد

8. این کاربر از shiraz13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

واقعا امسال خيلي به دردنخور شده.
    مخصوصا با تماشاشي ها.قبلنا گردش علمي يا تفريحي يا سيرك و پارك ميبردند الان ميبرند ديدن گنده بك ها.
    همونطور هم كه قبلا گفتند روح اله قهرمان ميشه.در خونشون پارچه تبريك زده بودند. جالبه كه پارسال تو محلشون پارچه زده بودند و تبريك نايب قهرماني رقيبش رو گفته بودند :دي

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

واقعا بايد تبريك گفت به اين ورزشكاران مثلا حرفه اي كه به راحتي مصدوم ميشن يكي انصراف ميده يكي حال نميكنه ادامه بده يكي خسته ميشه ول ميكنه !
    كلا برنامه مضخرفيه .

11. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آره قبول دارم مجریش با دکورش افتضاحه
    ولی کل برنامه بد نیست - اینقد گیر ندین دیگه !

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چند قسمت قبل همون آیتم آخری که باید وزنه روی زمین میکشیدن هیچکی کفش مخصوص آیتم رو نداشت . قرائی که داداشش تو همه آیتما آخر شده بود سریع رفت یه کفش آورد مخصوص همون آیتم : دی
    خیلی راحت وزنه رو میکشید بدون اینکه سر بخوره ولی بازم نتونست تو اون آیتم اول شه
    یکی قدرت و استعدادشو داره ولی پول و تجهیزات نداره یکی هم مثل اینا ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •