والا مهندس من خودمم میخواستم بایوس رو یه آپدیت بکنم چون یه سری از خارجکیا با این روش مشکلشون حل شده بود. رم هام رو تست کردم سالمه- هارد سالمه. بعنوان تیر آخر بایوس رو هم یه ارتقا اگه پیدا کنم میدم...
والا مهندس من خودمم میخواستم بایوس رو یه آپدیت بکنم چون یه سری از خارجکیا با این روش مشکلشون حل شده بود. رم هام رو تست کردم سالمه- هارد سالمه. بعنوان تیر آخر بایوس رو هم یه ارتقا اگه پیدا کنم میدم...
سلام دوستان بلاخره راهی برای برطرف کردن این مشکل پیداشد بنده هم گرفتارش شدم
سلام دوستان مشکل گرافیک بنده به دلیل دمای حرارت بالا و استفاده زیاد و کشیدن کار از کارت گرافیک هست که باعث بوجوداومدن ایراد در رم کارت شده واین مشکل متأسفانه تا الان در حال حاظر در ایران با خرید یک کارت جدید یا تعویض اون ازطریق گارانتی برطرف میشه و در زمینه تعمیرات باید اونو به کارخانه سازنده اش فرستاد که با وجود هزینه حمل و نقل وتعمیرات روی هم رفته ارزشی نداره وبصرفه نیست
خسته نباشید
سلام دوستان من این مشکل صفحه ابی به همراه بزرگ شدن بیدلیل پوینتر موس رو با دل۱۵۵۷ دارم تا حالا هم ۴ بار وینهای مختلف عوض کردم آخرین درایورهاشو نصب کردم حتی بایوس رو نیز با همون نرمافزاری که تو سایت دل هست آپدیت کردم هنوز همچنان این مشکلات رو دارم معمولا هم این مشکلها که گفتم بعد از اینکه لپتاپ یه ۶-۷ ساعتی کار میکنه اتفاق میافته گارانتیم بردم سردر نمیارند یکی کمک کنه
This was likely caused by the following module: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bugcheck code: 0x116 (0x8A47F510, 0x93E115BC, 0x0, 0x2)
Error: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dump file: C:\Windows\Minidump\100110-25911-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\drivers\atikmdag.sys
product: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
company: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
description: ATI Radeon Kernel Mode Driver
This was likely caused by the following module: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bugcheck code: 0x9C (0x0, 0x9050894C, 0x0, 0x0)
Error: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dump file: C:\Windows\Minidump\093010-32073-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
product: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
company: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
description: NT Kernel & System
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect, possibly the culprit is in another driver on your system which cannot be identified at this time.
Last edited by sheri_matrix; 01-10-2010 at 01:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)