نه امنیا این چیزارو نداره
یه بدیش اینه که فلشش سفیده و عکسش با فلش بد میشه .. البته راه حلش اینه که بزاریش رو daylight ... فلشش خیلی قوی نیست
تو روز مشکلی نداره و خوبه
اگه دوربین عالی میخای پیکسون بگیر خب !
نه امنیا این چیزارو نداره
یه بدیش اینه که فلشش سفیده و عکسش با فلش بد میشه .. البته راه حلش اینه که بزاریش رو daylight ... فلشش خیلی قوی نیست
تو روز مشکلی نداره و خوبه
اگه دوربین عالی میخای پیکسون بگیر خب !
این عکس قبلیه که گذاشتی خیلی تابلو میزنه که ادیت شده ! احیانا با نرو هم ادیت نشده ؟!
میشه سایز اصلیش رو هم بذاری؟
اگه واقعا اینجور گرفته باشه خداییش خیلی خوب و بی نویز گرفته ..
ولی یه جورایی فک میکنم نویز گیری شده !
کدومشو میگی ؟
این فول سایز بچهه :
واسه چی ادیت بشه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت سامسونگه دیگه
خودش سیستم حذف نویز عالی داره
خوبیه دیگش اینه که exposure time ش از 1/33 بالاتر نمیره واسه همین لرزش نداره اصلاً
البته رو نایت بزاریش میاد رو 1/2
این سیستم خذف نویزش حتا ایزو بزاری رو 800 هم اصلاً نویز نداره
ولی ساتیو با ایزو 80 تو روز نویز داره
با ایزو 200 که دیگه اینجوری میشه :
علتش اینه که سونی اریکسون حذف نویزش خیلی ضعیفه
کیفیت لنزشم که پایینتره
حالا پیکسون با ایزو 1600 از این کمتر نویز داره
Last edited by hasanmotori; 19-03-2010 at 12:57.
میگم سامسونگ با NERO هم قرارداد بسته !
نه که سیستم حذف نویزش عالی کار میکنه یا فوکوسش شده مثه این دوربینای SLR ! دلیلش اینه !
اینم همین عکس بچه :
راستی این واسه کسایی که نمیدونن NERO SNAP PHOTO چیکار میکنه !
Nero Snap Photo
دوستان به عکسا توجه نکنین ! همه دستکاری شدس !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن فیلم ستیو هم آپ شده توسایت هست ! میتونین خودتون نگاه کنین ! فک کنم مانیتور دوستمون سامسونگه ماله سونی رو تیکه تیکه نشون میده و فیلمای اس8500 و اس8300 رو بصورت FULL HD نشون میده !
چه میشه کرد ! سامسونگه دیگه ! به کیفیت می اندیشه !
در کل جالبه.
![]()
سلام .
باو( به قول خودت بهراد
) شاید با این نرم افزار ریسایز شده باشه !
حالا کدوم عکس رو میگی ؟![]()
مخلصیم .
سلام
البته حرف شما هم ممکنه درست باشه
باید عکس با سایز اصلی رو دید.
بگردید پیدا کنید منبعشو شاید با سایز اصلی داشته باشه.
آقا کسایی که میان تو بخش مشاوره پست میدن و مشاوره میخوان از چرب زبونی های کاسبای بازار فرار میکنن و میان اینجا و گرنه میتونن 1روز وقت بزارن برن تو بازار بگردن و حرف فروشنده هارو گوش بدن و گوشی رو بخرن.
هر جایی میخواید از برند مورد علاقتون دفاع کنید بکنید جز تو بخش مشاوره. مثلا این بابا بره پیکسون یا ستیو بگیره چی منو شما میرسه؟ پس خواهشا تقلب بازی در نیارید.
سلام
جونه امیر این ریسایز شده یا بلور کرده
در ضمن عکسه فول سایزو مگه ریسایز میکنن ؟؟
اینم لینک فو سایزش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگه حرمت نگه نمیداری حداقل حرفات رو با منطق بزن !
این عکس طبیعی هستش که کوچیکتر از سایز باشه ! نکنه فکر کردی این سایز همون سایزی هستش که M8910 میندازه؟ اره ؟ خوب باید با یه نرم افزاری کوچیک شده باشه یا نه ؟
نه تایید میکنم اینجا نه رد ! اما اینکه یه نفر بیاد سریعا بگه همه عکسها دستکاری شدست و ... خیلی زشته ..حداقل قبلش درخواست میکردی که فول سایز رو بزاره ... دفعه دیگه هم تکرار بشه گزارش رو رد میکنم اقا بهراد
شاهد اینجور بحث به هم ریزی ها از شما و دوستانتون کم نبودیم !!
سایت gsm arena کیفیت لنز رو هم دستکاری کرده ! یا فلشی که تو اون سایت زده رو هم ما دستکاری کردیم میخوای تاپیکش رو معرفی کنم؟ یا قبلا دیدی؟
فیلم اس 8500 رو اصلا تونستی ببینی ؟! چه ربطی داره اخه ! 720 p با 30 فریم با بیت ریت 14000 هزار رو با پردازشگر و سنسوری که توان پردازش فول اچ دی رو هم داره با ساتیو مقایسه میکنی؟!با بیت ریت 6000! با اپدیت و رزولوشن زورکی و 24 فریم !
فیلم اس 8300 720*480 هستش ! بیشتر هم نیست فیلمبرداریش هم بسیار عالی هستش در رده خودش !حرفی داری در این مورد ؟ بفرما میشنویم ... وگرنه تیکه انداختن و متلک گویی رو همه بلدن !
فیلماش هم همه تو این فروم هستش ! ... هم با صدا هم بدون صدا هم در شب هم در روز هم با سرعت هم اروم و ... دیگه مشکلت چیه !
سایت gsm هم که گفته بهترین در رده گوشیهاست و چند جا هم اشاره شده ... غیر اونایی که اچ دی میگیرن ... لطفا اگه میخوای بدونی کجا برو خودت ریویو رو بخون چون الان میگی کجا مجبور میشم برم برات بیارم بعدشم باز تو یه تاپیک دیگه میای همین حرفارو تکرار میکنی !
رو برندی ه دوست داری غیرت داشته باش ! رو هر چیزی که دوست داری غیرت داشته باش ! اما تعصب نداشته باش که چشمات کور بشه ...اکثر شماهایی که از سامسونگ بد میگین بدون دلیل ! دستتون گوشیهای سامسونگ هستش ! اما به بقیه میگین گوشی فلان بگیرند ! این چه معنی میده اگه سامسونگ بده و دروغ میگه خواهشی که دارم اینه که فردا بفروشین ! تا وقتی به بقیه پیشنهاد میدین حداقل کمی منطقی به نظر برسه ..
با تشکر
Last edited by pulp_152; 19-03-2010 at 23:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)