تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: فرق کارت گرافیک xfx 5850 black edition و xfx 5850 چیه؟

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درباره پردازنده های نسل جدید که خیلی امیدوار نباشید
    چون قیمتهاش تو ایران سر به فلک میکشه
    اینجوری که تو فرومهای مختلف اروپایی دیدم قیمت هر پردازنده نسل آینده معادل بستن یه سیستمه ، که دادن یه همچین پولی برای یه تراشه زور داره.......
    اما از گرافیک رسیدیم به cpu
    از اور کردن گرافیکهای ati به اور کردن سی پی یوهای اینتل....
    !!!!

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    عذر میخوام که خودمو قاطی بحثتون میکنم.
    xfx از همون اول (تا اونجا که من یادم میاد) بسیار برند پر طرفداری بود . چون چند فاکتور بسیار مهم داشت.
    بسته بندی زیبا+پکیج بسیار کامل+خنک کننده های عالی+گارانتی معتبر
    این عوامل باعث شده که xfx جزو مطرحترین برند های حال حاضر هست و من با قسمت اول این جمله مخالفم. ( xfx دقت کافی رو نداره و یه کمی مرجوعی داره ) ولی در مورد قسمت دوم باید بگم تمامی برند ها حتی sapphire هم مرجوعی دارند درکل گویا مدل 5850 sapphire در ایجاد توازن حرارتی ضعیفتر از xfx عمل کرده و به نظر من در صورت تفاوت قیمت نه چندان زیاد خرید xfx 5850 توصیه میشه.

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

صحبتهای شما قویا رد میشه
    یعنی چه که xfx دقت کافی رو نداره و یه کمی مرجوعی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کی گفته xfx مشکل داره شما؟؟؟؟؟
    و اینکه باز کی میگه که خدماتش ضعیفه؟؟؟؟؟
    sapphire چه خدماتی میده که xfx نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد کارایی کارتهای sapphire صحبت و شکی نیست
    اما قیمت بالای سری toxic برای مدلی مثل 5850 بی معناست
    xfx تو این زمینه هوشمندانه تر عمل کرده
    و اما میرسیم به خنک کنندگیه xfx
    من تو تستی که قبلا روی هر دو برند انجام دادم هم xfx هم sapphire البته 5850 از هر کدومشون، تو بازی هایی مثل crysis ,dirt1 & dirt 2 دما تو هر دو برند به بالای 90 هم میرسه
    خنک کنندگی xfx محشره
    دمای کارت من تو حالت نرمال بین 37 تا 42 هستش
    این یعنی عالی
    حالا sapphire بگیرم با قیمت 400 تومان میخواد چه گلی به سرم بزنه مثلا؟ چیزی غیر از این دما رو بمن میده؟؟؟؟؟
    در مورد مرجوعی کارتهای xfx هم باید بگم این حرف از اون حرفهای نا پخته و خامه
    با سند حرف بزنید تا مقبول واقع بشه
    سند من هم تستی هست که خودم به چشم دیدم و برام حجت شد روی هر دو کارت انجام دادم در بالاترین تنظیمات و نتیجه کارکرد هر دو برند xfx و sapphire رو مطلوب تشخیص دادم
    هیچ احتیاجی هم به آوردن دلیل تو این محیط ندارم
    اما اینکه یه بارکی میگید مشکل داره و خدماتش ضعیفه و خنک کنندگیش فلانه و... این دیگه از اون حرفهاست
    ببین دوست عزیز مدرک من هم خودم هستم که تا حالا 4 تا مرجوعی داشتم از 28 تا سیستمی که بستم اونم از xfx و هر چهار تا هم مال خود xfx بود.یکی 5770 و دو تا 5850 و یکی 5870 که آبروم رو در خطر انداخت ولی از جیفورساش مشکلی ندیدم و با دمای عالی کار کرد.تازه عزیز من با این کارت ها دمای بالای 96 الی102 اونم تو چهارتاش و روی پلتفرم های مختلف تست زدم.در ضمن من مدل toxic رو تایید نکردم چون اینقدر گرونه که آدم میره یه سری بالاترش رو میخره.در ضمن گرافیک های ساپ فایر که خنک کننده ی vapor-x دارند انحصاری مال ساپ فایر است و خنک کنندگیش بیشتر و دماش از مدل معمولیش هم پایین تره. به صورتی که من 12% مدل 5870 که خودش هم اور بود رو باز اور کردم و دماش بیشتر از 76 الی 82 درجه نشد چه برسه به xfx که تا 102 درجه تجربش کردم.(( البته این دما ها همه تو لود 100% است )) نمیشه بگی مال سیستم است چون رو هر سیستمی تست کردم همینجوری بود و خدمات xfx هم با گردن کج عیب کارتاش رو پذیرفت.من هم از رو تجربه ای که تا حالا بیستا از انواع کارت های سریه 5000 اونم در انواع برند ها رو تست زدم دارم بهت میگم و تا حالا بهتر از ساپ فایر ندیدم.حالا میل خودت هست که کدوم برند رو انتخاب کنی من راهنماییت کردم و اصل قضیه رو بهت گفتم چون وظیفه ی خودم دونستم. دیگه میل خودته.

این حرف هم از من داشته باش:
    ((( کسی که میاد تو این فروم باید از تجربه ی دیگران استفاده کنه تا دوباره یک اشتباه رو تکرار نکنه. )))

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام

عذر میخوام که خودمو قاطی بحثتون میکنم.
    xfx از همون اول (تا اونجا که من یادم میاد) بسیار برند پر طرفداری بود . چون چند فاکتور بسیار مهم داشت.
    بسته بندی زیبا+پکیج بسیار کامل+خنک کننده های عالی+گارانتی معتبر
    این عوامل باعث شده که xfx جزو مطرحترین برند های حال حاضر هست و من با قسمت اول این جمله مخالفم. ( xfx دقت کافی رو نداره و یه کمی مرجوعی داره ) ولی در مورد قسمت دوم باید بگم تمامی برند ها حتی sapphire هم مرجوعی دارند درکل گویا مدل 5850 sapphire در ایجاد توازن حرارتی ضعیفتر از xfx عمل کرده و به نظر من در صورت تفاوت قیمت نه چندان زیاد خرید xfx 5850 توصیه میشه.

من گفتم تو ati دقت کافی نداره نه تمام محصولات.

در ضمن منظورم از مرجوعی اینکه اگه به عنوان مثال مرجوعیه ساپ فایر در سال 2% باشه مال xfx از جانب سریه ati حدود 8% است.

تازه از گرافیک های ساپ فایری که من تو این دو سال اونم به تعداد 12 تا داشتم هیچ کدوم مشکل سخت افزار.نرم افزار. دما و معیوب بودن رو نداشته و تازگیا 3 تا دیگه هم گرفتم که همین جوری بوده ولی چهار تا xfx اونم بطور متوالی دیگه فکر میکنید چه معنی ای میده.

آقا xfx فقط و فقط انویدیاش مرغوب و عالیه و به هر حال هر شرکتی تو یه ضمینه تخصص بیشتر داره.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

حالا sapphire بگیرم با قیمت 400 تومان میخواد چه گلی به سرم بزنه مثلا؟ چیزی غیر از این دما رو بمن میده؟؟؟؟؟
    در ضمن مدل vapor-x 5850 حدود 315 الی 325 تومنه نه 400 تومن.

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در ضمن منظورم از مرجوعی اینکه اگه به عنوان مثال مرجوعیه ساپ فایر در سال 2% باشه مال xfx از جانب سریه ati حدود 8% است.

تازه از گرافیک های ساپ فایری که من تو این دو سال اونم به تعداد 12 تا داشتم هیچ کدوم مشکل سخت افزار.نرم افزار. دما و معیوب بودن رو نداشته و تازگیا 3 تا دیگه هم گرفتم که همین جوری بوده ولی چهار تا xfx اونم بطور متوالی دیگه فکر میکنید چه معنی ای میده.

آقا xfx فقط و فقط انویدیاش مرغوب و عالیه و به هر حال هر شرکتی تو یه ضمینه تخصص بیشتر داره.
    سلام
    در کل با شما مواقم.
    sapphire که فقط روی ati داره به شکل تخصصی کار میکنه موفق تر از بقیه هست.
    و xfx از قدیم الایام بیش تر انرژیشو صرف nvidia کرده ودر این زمینه بیشتر مو فق بوده.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن مدل vapor-x 5850 حدود 315 الی 325 تومنه نه 400 تومن.
    من مدل toxic رو گفتم نه vapor-x 5850

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست عزیز مدرک من هم خودم هستم که تا حالا 4 تا مرجوعی داشتم از 28 تا سیستمی که بستم اونم از xfx و هر چهار تا هم مال خود xfx بود.یکی 5770 و دو تا 5850 و یکی 5870 که آبروم رو در خطر انداخت ولی از جیفورساش مشکلی ندیدم و با دمای عالی کار کرد.تازه عزیز من با این کارت ها دمای بالای 96 الی102 اونم تو چهارتاش و روی پلتفرم های مختلف تست زدم.در ضمن من مدل toxic رو تایید نکردم چون اینقدر گرونه که آدم میره یه سری بالاترش رو میخره.در ضمن گرافیک های ساپ فایر که خنک کننده ی vapor-x دارند انحصاری مال ساپ فایر است و خنک کنندگیش بیشتر و دماش از مدل معمولیش هم پایین تره. به صورتی که من 12% مدل 5870 که خودش هم اور بود رو باز اور کردم و دماش بیشتر از 76 الی 82 درجه نشد چه برسه به xfx که تا 102 درجه تجربش کردم.(( البته این دما ها همه تو لود 100% است )) نمیشه بگی مال سیستم است چون رو هر سیستمی تست کردم همینجوری بود و خدمات xfx هم با گردن کج عیب کارتاش رو پذیرفت.من هم از رو تجربه ای که تا حالا بیستا از انواع کارت های سریه 5000 اونم در انواع برند ها رو تست زدم دارم بهت میگم و تا حالا بهتر از ساپ فایر ندیدم.حالا میل خودت هست که کدوم برند رو انتخاب کنی من راهنماییت کردم و اصل قضیه رو بهت گفتم چون وظیفه ی خودم دونستم. دیگه میل خودته.

این حرف هم از من داشته باش:
    ((( کسی که میاد تو این فروم باید از تجربه ی دیگران استفاده کنه تا دوباره یک اشتباه رو تکرار نکنه. )))
    من کارت xfx رو مدتهاست خریدم و در حال استفاده ست
    باز تکرار میکنم
    دمای کارتهای تست شده توسط من تا 90 هم بالا رفته
    xfx دماش از 92 تجاوز نمیکنه
    نمیدونم چطور میگید 76 درجه؟
    چیپ هر دو کارت ati هستش میمونه خنک کنندگیشون که مفصل توضیح دادم
    اگر شما سخت افزار کار میکنی و سیستم میبندی بنده هم همینطور دستم تو کاره باید بدونید که بحث طرفداری از جنس خودمون نیست که. شما بگید فلان خوبه من بگم نه، بصار خوبه....
    تجربه شخصی من xfx و sapphire رو تایید میکنه
    در نهایت برای استفاده شخصی خودم من xfx رو گرفتم و بستم
    در ضمن کی گفته خرید xfx اشتباهه؟
    Last edited by alpha007; 15-03-2010 at 23:45.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درباره مرجوعی خوب آمار دستته؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
    این اعداد و ارقام (2% و 8% ) رو که به عنوان مثال اوردید از کجا در آوردید اونوقت؟؟؟؟؟؟؟
    هنوز یه سال نشده کارتهای ati از xfx اومده بیرون ،اونوقت چطور این 8% درصد فرضی بوجود اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    برای کارتهای xfx همینکه گارانتیش سازگاره کافیه
    همینو بس
    اگه اینطوریه که شما میگید کارت 4850 رفیقم ویه کارت دیگه از سری 4000 sapphire هم که بهمن امسال رفت گارانتی و دیگه بر نگشت هم باید بگیم که پس فاتحه sapphire خونده ست نه؟
    اینطوریا نیست دوست عزیز
    دیدتو به xfx عوض کن

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

درباره مرجوعی خوب آمار دستته؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
    این اعداد و ارقام (2% و 8% ) رو که به عنوان مثال اوردید از کجا در آوردید اونوقت؟؟؟؟؟؟؟
    هنوز یه سال نشده کارتهای ati از xfx اومده بیرون ،اونوقت چطور این 8% درصد فرضی بوجود اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    برای کارتهای xfx همینکه گارانتیش سازگاره کافیه
    همینو بس
    اگه اینطوریه که شما میگید کارت 4850 رفیقم ویه کارت دیگه از سری 4000 sapphire هم که بهمن امسال رفت گارانتی و دیگه بر نگشت هم باید بگیم که پس فاتحه sapphire خونده ست نه؟
    اینطوریا نیست دوست عزیز
    دیدتو به xfx عوض کن
    من با دو برند موافقم.گفتم که ati فقط ساپ فایر و انویدیا فقط xfx.

در ضمن در بالا ذکر شد که از انواع کارت ها استفاده کردم نه فقط از سریه 5000.اعداد و ارقام هم مال آمار خودم هست که در یک سال از 46 نفر به اضافه ی خودم در آوردم و حساب کردم.دقت کن تمام سری های ATI را گفتم نه فقط سریه 5000 اون چهار تا که واسه خودم بود و بس 10 تا دیگه که دیده بودم 2 تاش مرجوعی در اومد و سریه 4800 که دیگه اصلا بحثش رو نکن که جایی برای حرف نگذاشته و تکلیفش روشنه.

مگه من گفتم از xfx بدم میاد گفتم آدم باید تو هر رشته ای بره سراغ تخصص او شرکت تا جنس بهتر با معایب کمتر گیرش بیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •