در پیتی خودتی !!!همینجاست که فرق بازیکن های بزرگ با درپیتی ها مشخص میشه
درس صحبت کن!!همین مهاجم درپیتی دو تا گل از اقای گل اسپانیا کمتر داره!!!
در پیتی خودتی !!!همینجاست که فرق بازیکن های بزرگ با درپیتی ها مشخص میشه
درس صحبت کن!!همین مهاجم درپیتی دو تا گل از اقای گل اسپانیا کمتر داره!!!
رفیق امپر چسبوندیا.وایسا با هم بریمدر پیتی خودتی !!!
درس صحبت کن!!همین مهاجم درپیتی دو تا گل از اقای گل اسپانیا کمتر داره!!!![]()
با احترام به تمام دوستان
حذف شکوهمندانه و مقتدرانه ی کهکشانی های مادرید را به تمامی هواداران عزیز این تیم تبریک میگم![]()
خیلی حیف شد... دوست نداشتم رئال حذف بشه...![]()
رئال هر دفعه با اقتدار از گروهش صعود میکنه و بعد تو یک هشتم حذف میشه. نمیکنه تو مرحله ی گروهی حذف بشه تا لااقل تو لیگ اروپا (جام یوفا) حرفی برای گفتن داشته باشه.
رئال مادرید به رغم تساوی دیشب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو از راهیابی به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بازماند.
سایت گل - با توجه به نتیجه ای که در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به دست آمد، تیم لیون توانست با نتیجه 1-2 مقابل کهکشانی ها به برتری دست یافته و راهی مرحله یک چهارم پایانی شود.اکنون پیگرینی تمام مسئولیتها را برگردن گرفته و در گفتگوی کوتاهی از شکست دیشب گفته است:
* فکر می کنید تیم از نظر فیزیکی کم آورد؟
- به نظر من این مشکل اصلی تیم ما نبود. در نیمه اول بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و در نیمه دوم، به نظر خسته تر می رسیدیم.در نیمه دوم گویی تیم ما متلاشی شده بود و همه چیز براساس حرکات فردی انجام می گرفت. در نیمه اول فرصتهای زیادی داشتیم تا بازی را 0-2 کنیم که این اتفاق نیفتاد.
* آیا به ارائه استعفای خود فکر می کنید؟
- نه .من به خاطر پروژه ای که اکنون شروع شده، استعفا نمی دهم. این یک لغزش و سکندری بزرگ بود و همه ما از این بابت به شدت ناراحت هستیم. این سوال را باید از اعضای مدیریتی تیم پرسید. این رویای همه ما بود و زمانی که چنین اتفاقاتی رخ می دهد، مسئول اصلی مربی تیم است.
* فکر نمی کنید که گوتی بیش از حد خسته بود؟
- اکنون زمان صحبت کردن در این رابطه نیست. همه ما می دانستیم که گوتی اندکی با گوتی همیشگی فاصله دارد و به همین دلیل فان در فارت قبراق را برای نیمه دوم برروی نیمکت ذخیره کرده بودیم. علاوه بر خستگی، قربانی حرکات فردی نیز شدیم. من تیمی را وارد زمین کردم که فکر می کردم در کنار هم راحت هستند.
* اوضاع رختکن تیم چطور است؟
- همه ضربه بدی خورده اند،چرا که همه ما رویاهای فراوانی در این رقابتها داشتیم و به رسیدن به مراحل نهایی رقابتها فکر می کردیم.اکنون می بایست هم و غم خود را برای قهرمانی در لالیگا به کار بگیریم و به تلاش ادامه دهیم. پروژه ما پروژه ای بلند مدت است و مربوط به یک سال نیست.
2010/3/11کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدافع جوان باشگاه مادریدی ازحذف تیمش از گردونه رقابتهای اروپایی به شدت ناراحت است.
سایت گل - سرخیو راموس در پایان دیدار دیشب ورزشگاه برنابئو ناراحت بود و در گفتگوی کوتاهی با روزنامه آ.اس از شرایط حاکم بر این دیدار صحبت کرده که متن این گفتگو را با هم می خوانیم:
* چهارشنبه شب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو چه اتفاقی رخ داد؟
- روز بسیار دردناکی بود. ما ازاینکه نتوانستیم رویای هوادارانمان را محقق کنیم، به شدت آزرده خاطر هستیم. لحظات بسیار سختی بود. اکنون می بایست متحد باشیم که چنین اتفاقی در رقابتهای لالیگا تکرار نشود.تیم ما در طول 90 دقیقه موقعیتهای متعددی را خلق می کرد. موقعیت ایگواین کاملا بارز بود و ما در آستانه شادی کردن بودیم.در ابتدا بازی را کاملا متمرکز آغاز کردیم ولی در نهایت حس می کنیم که به هواداران تیم بدهکاریم.
* بدین ترتیب اکنون 6 فصل است که تیم مادریدی نتوانسته از مرحله یک هشتم پایانی به دور بعدی صعود کند.این یک طلسم است.نه؟
- نه ، طلسم نیست و امیدواریم که این روند هرچه سریعتر از بین برود.مطمئنیم که سال آینده با صعود به مرحله یک چهارم پایانی طعم تلخ ناکامی های اخیر را به دست فراموشی خواهیم سپرد.
* عواقب احتمالی این حذف را چه می دانی؟
- به نظر من الان اصلا زمان مناسبی برای آنکه تقصیرها را برگردن مربی یا بازیکن خاصی بیندازیم نیست.
* چه صحبتی با هواداران تیم دارید؟
- به نظر من اکنون زمان آن است که همگی با هم متحد باشیم و رو به جلو حرکت کنیم. باید از هواداران عذرخواهی کرد ولی ما اولین کسانی هستیم که ضربه خورده ایم و از این حذف بیش از سایرین ناراحت هستیم. رویاهای زیادی را برای رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا در سر می پروراندیم.
زننده تک گل لیون در دیدار 4شنبه شب در صحبتهایی اعلام کرده که آنچه در مطبوعات در مورد رئال به گوش می رسید، آنها را به واکنش واداشته و عامل اصلی تزریق انگیزه به اردوی لیون بوده است.
سایت گل - میرالم ژانیک، ستاره بوسنیایی المپیک لیون شبی رویایی را در سانتیاگو برنابئو تجربه کرد. او توانست گلی را به ثمر برساند که تیمش با عبور از سد رئال، رهسپار دور بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شود.
شانیک در صحبتهایی اعلام کرد که انتشار اخبار متعدد در مورد رئال، باعث شد تا تیمش خود را برای واکنش مقابل کهکشانی ها آماده کند.
در روزهای گذشته سرخیو راموس از پیروزی 0-3 تیم اسپانیایی در دیدار برگشت صحبت می کرد ولی این دیدار درنهایت با تساوی 1-1 به پایان رسید تا تیم فرانسوی بتواند به لطف پیروزی در دیدار رفت، کوله بار خود را برای مرحله بعدی ببندد. تک گل ژانیک در دقیقه 75 بازی چهارشنبه شب، کلیدی ترین عامل صعود این تیم به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بود.
این ستاره 19 ساله بوسنیایی در پایان این دیدار به تی اف 1 گفت:« صعود به دور بعدی بسیار خوب است، به ویژه با در نظر داشتن این نکته که پیش از آغاز دیدار بازیکنان تیم مادریدی صحبتهای زیادی را انجام می دادند که ما را به شدت ناراحت کرده بود. اکنون ما منتظر دور بعدی رقابتها هستیم، چرا که رقابتهای لیگ قهرمانان برای ما تمام نشده است.»
البته هنوز این احتمال وجود دارد که لیون بار دیگر به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو بازگردد ولی این اتفاق در صورتی رخ خواهد داد که این تیم روانه دیدار فینال شود.
با عرض معذرت از هوادارای رئال .
واقعا دلم خنک شد ...
تا اینا باشن دیگه دنبال ستاره های تیمهای دیگه نرن و مثل بچه آدم خودشون ستاره تربیت کنن .
ستاره برزیلی باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش در نیمه اول موقعیتهای فراوانی برای گلزنی داشته ولی بهره نبردن از همین موقعیتها در رقابتهای لیگ قهرمانان گران تمام می شود.
سایت گل - کاکا،ستاره برزیلی باشگاه مادریدی پس از حذف این تیم از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از هواداران این تیم عذرخواهی کرده و در صحبتهایی اعلام کرد که عصبانیت او از تعویضش نبوده و به خاطر شرایط بازی عصبانی بوده است.
کاکا در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« ضربه بسیارسختی بود. لحظات بسیار سختی برای ما و هواداران تیم است و تنها کاری که اکنون می توانیم انجام دهیم این است که از هواداران تیم عذرخواهی کنیم. همه ما رویای بزرگی داشتیم که در دیدار فینال رقابتهای این فصل که در برنابئو برگزار می شود حاضر باشیم ولی در نهایت نتوانستیم آن را محقق کنیم.»
کاکا در ادامه با اشاره به شرایط دردناک حاکم بررختکن رئال گفت:« روزهای سختی را در کارنامه ورزشی ام پشت سر گذاشته ام و همیشه در کنار هم تیمی هایم از این روزها عبور کرده ایم. اکنون هم می بایست بار دیگر با هم تیمی هایم از این روزهای سخت عبور کنیم.»
این ستاره برزیلی معتقد است که دلیل حذف رئال مقابل لیون، در مرحله یک هشتم پایانی و برای ششمین سال متوالی، از دست دادن موقعیتهای متعدد گلزنی در نیمه اول بازی بود. کاکا در این رابطه گفت:« ما موقعیتهای فراوانی برای گلزنی داشتیم و نتوانستیم سرنوشت بازی را رقم بزنیم.چنین اشتباهاتی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا قابل بخشش نیست.»
کاکا در پایان صحبتهایش با تکذیب عصبانیت به خاطر تعویضش گفت:« شرایط بازی اصلا برایم خوشایند نبود. از اینکه تعویض شدم، عصبانی نشدم و عصبانیتم به دلیل اتفاقاتی که در جریان بازی می افتاد بود. به علاوه به جای من بازیکنی مثل رائول روانه میدان شد که تجربه فراوانی در گلزنی دارد. پس چرا باید عصبانی شوم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)