تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: منچستر یونایتد 4 - میلان 0 / صعود شیاطین شگفت انگیز

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گالیانی: مقابل یونایتد دفاعی نداشتیم

نایب رئیس باشگاه روسونری در صحبتهایی معتقد است که تیمش بازیکنان فراوانی را در خط دفاعی در اختیار نداشت.

سایت گل - آدریانو گالیانی، نایب رئیس روسونری معتقد است که دلیل اصلی شکست 0-4 این تیم مقابل منچستریونایتد به دلیل غایبان خط دفاعی روسونری بوده است.

اکنون و پس از حذف از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، روسونری تمام تمرکز خود را برروی رقابتهای سری ا قرار خواهد داد، اکنون فاصله 4 امتیازی میان میلان و اینتر صدرنشین وجود دارد.

در پایان دیدار 4شنبه شب گالیانی در صحبتهایی در این رابطه به اسکای گفت:« آنچه رخ داد به این دلیل بود که ما تعداد زیادی از بازیکنان باکیفیتمان، به ویژه در خط دفاعی را دراختیار نداشتیم. بدین ترتیب نمی توان از سد تیم بزرگی مثل یونایتد عبور کرد. ما الساندرو نستا، لوکا آنتونینی و بونرا را آماده نمی دیدیم و این بدان معناست که هیچ دفاعی نداشتیم. اگر این بازیکنان به صورت آماده در اختیار تیم ما بودند، اوضاع به نحو دیگری می بود.»

گالیانی در پایان صحبتهایش گفت:« اکنون تمام تمرکزمان را برروی رقابتهای لیگ قرار خواهیم داد که بدین ترتیب بتوانیم مجوز بازگشت به رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در فصل بعد را کسب نمائیم. تیم ما نتوانست مثل سایر تیمهای اروپایی به مراحل بعدی رفته و به پیشرفت ادامه دهد.ولی من عصبانی نیستم و تنها به لئوناردو و شاگردانش گفتم که نهایت تلاش خود را برروی رقابتهای سری آ متمرکز کنند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/3/11

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض لئوناردو و افسوس از شکست

مربی برزیلی در صحبتهایی اعلام کرده که دیدار 4شنبه شب را آنالیز خواهد کرد و سعی خواهد نمود تا سوالات متعدد در مورد اینکه چرا این شکست سنگین رقم خورد را به زودی پاسخ دهد.

سایت گل - لئوناردو، مربی میلان می داند که صحبتهایش را از کجا شروع کند، او می بایست درمورد شکست سنگین 0-4 تیمش مقابل منچستریونایتد توضیح می دهد ولی این مربی برزیلی در صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که با صحبت از مصدومیت ها برای دفاع از خودش و توجیه شکست تیمش، مناسب نیست، چرا که شیاطین سرخ واقعا فوق العاده بودند.

لئوناردو در صحبتهایی در این رابطه به اسکای گفت:«شاید الان زمان مناسبی برای آنالیز این بازی نباشد.دلایل بسیاری است که چرا ما بدین ترتیب شکست خوردیم و شاید مهمترین دلیل موجود، آمادگی رویایی منچستریونایتد باشد.»

لئوناردو ادامه داد:« ما به کمک تک تک افراد برای پیروزی در چنین دیداری نیاز داشتیم ولی دسترسی به تعدادی از بهترین ستاره های تیممان نداشتیم. فکر می کردیم که بازی به نحو دیگری پیش می رود ولی مصدومیتها باعث شد تا نتیجه دیگری رقم بخورد.»

این مربی برزیلی در پایان صحبتهایش گفت:« زمانی که با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنی، شکست دادن تیمی مثل منچستریونایتد غیرممکن است. این تیم واکنشهای خارق العاده ای برای کسب نتیجه مطلوب انجام داد.میلان برای رسیدن به این مرحله بازیهای زیبای فراوانی را به نمایش گذاشته بود ولی کسب تنها یک نتیجه مطلوب در دیدار چهارشنبه شب کافی بود تا تیم ما از گردونه رقابتها حذف شود.»

کد:
    2010/3/11

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فرگوسن و تمجید از یونایتد رویایی

سرمربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی زبان به تمجید از عملکرد شاگردانش در دیدار دیشب گشوده است.

سایت گل - سرالکس فرگوسن، سرمربی باتجربه منچستر یونایتد در صحبتهایی عملکرد شاگردانش در دیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی مقابل میلان که منجر به حذف روسونری از گردونه این رقابتها شده را تحسین کرده است.

یونایتددر دیدار برگشت و به لطف دو گل رونی،فلچر و پارک جی سونگ و با نتیجه مجموع 2-7 مقابل میلان به برتری رسیدند.

سرالکس فرگوسن در پایان این دیداربه آی تی وی اسپورت گفت که با به ثمررسیدن دومین گل تیمش، حس رقابتی در بازی از میان رفت.

فرگوسن گفت:« در نیمه دوم شاهد عملکرد خارق العاده بازیکنان تیمم بودیم.با گلی که در دقایق ابتدایی نیمه دوم به ثمر رساندیم، میلان واقعا تحت تاثیر قرار گرفت و پس از آن ما خیلی خیلی خوب بازی کردیم.زمانی که ما با این ریتم بازی می کنیم، رویارویی با ما کار بسیار سختی است. شاهد عملکرد بسیار منسجمی از یونایتد بودیم.»

وین رونی بار دیگرستاره تیمش بود و دو گل از 4 گل یونایتد را به ثمر رساند. سرالکس در صحبتهایی اعلام کرده که رونی می تواند رکورد رونالدو که به ثمر رساندن 42 گل در یک فصل است را پشت سر بگذارد.

فرگوسن در پایان صحبتهایش در مورد درخشش رونی گفت:« من زمانی که او سی امین گل را به ثمر رساند، بسیار خوشحال شدم.او تنها می بایست به روند رشد و پیشرفتش ادامه دهد و 4شنبه شب بار دیگر رویایی ظاهر شد.»

این مربی بزرگ در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که برایش اهمیت ندارد که در مرحله یک چهارم پایانی رقابتها، تیمش مقابل کدام تیم قرار بگیرد و گفت:« با در اختیار داشتن چنین تیمی، برایم مهم نیست که حریف بعدی ما چه تیمی باشد.»

کد:
    2010/3/11

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بکام: به رغم شکست،شبی رویایی بود

ستاره سابق یونایتد در بازگشتش به اولدترافورد، مورد استقبال گرم هواداران این تیم قرار گرفت.

سایت گل - دیوید بکام ستاره خط میانی باشگاه میلان شاید از شکست 0-4 تیمش مقابل یونایتد ناامید شده باشد ولی استقبال گرمی که از او در جریان دیدار 4شنبه شب ورزشگاه اولدترافورد به عمل آمد، موجبات خوشحالی بکام را فراهم آورده است.

این ستاره انگلیسی همچنان در مورد شرایط تیم ملی کشورش که یکی از مدعیان قهرمانی در رقابتهای جام جهانی است سخن گفته و حضور رونی را یکی از عوامل موفقیت سه شیرها در رقابتهای آفریقای جنوبی می داند.

بکام در پایان دیدار دیشب در گفتگو با اسکای گفت:« بازگشت به اولدترافورد و مورد استقبال هواداران یونایتد قرار گرفتن،برایم بسیار دلنشین بود و واقعا احساساتی شده بودم.این تشویقها فوق العاده بود و می خواهم از هواداران یونایتد واقعا تشکر کنم. به رغم شکست باید بگویم که شبی رویایی برای من بود. متاسفانه، میلان باخت و ما از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف شدیم و از این بابت واقعا ناامید شدم.»

بکام در ادامه صحبتهایش گفت:« متاسفانه می خواستم 90 دقیقه برای روسونری بازی کنم ، پس نشستن برروی نیمکت ذخیره ها در طول بخشی از مسابقه ناامید کننده بود. ما تیم بسیار قدرتمندی را مقابل خود می دیدیم و با اولین گلی که دریافت کردیم مقابل حریف زانو زدیم. از سوی دیگر وین رونی هم بازیکن بسیار خوبی است.او مهارتهای خارق العاده ای دارد و در کنار مسی و کریس رونالدو می بایست او را یکی از بهترین بازیکنان دنیا دانست.»

کد:
    2010/3/11

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

عشق است منچستر یونایتد و عشق است دیوید بکهام .
    این 4 تا گل واقعا چسبید .
    امسال قهرمان ماییمم .

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

منچستر به هر تیمی بخوره بلای میلانو سرش میاره به جز باسا که ممکنه به مشکل بخوره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض برلوسکونی تلویزیونش را خاموش کرد!

رئیس باشگاه روسونری تنها نیمه اول عملکرد تیمش در دیدار دیشب اولدترافورد را تماشا نمود.

سایت گل - طبق گزارش منتشره در لارپوبلیکا، سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه روسونری از عملکرد دیشب تیمش مقابل منچستریونایتد آنچنان عصبانی شده بود که در بین دو نیمه تلویزیونش را خاموش کرد.

برلوسکونی پس از تماشای گل دوم وین رونی و در حالی که مشغول صرف شام با بیست نفر از سناتورهایش بود، تلویزیون را خاموش نمود.او از تماشای بازی میلان آنچنان مایوس شده بود که در صحبتهایی اعلام کردکه بهتراست چنین بازی ای را تماشا نکرد.

این طور به نظر می رسد که رئیس باشگاه روسونری خونسرد بوده و حتی برای اطلاع از نتیجه پایانی بازی نیز اقدام نکرده است.

میلان پس از تقبل شکست 0-4 مقابل یونایتد و با مجموع کلی2-7 که شکستی تحقیرآمیز برای روسونری محسوب می شود، به ایتالیا بازگشت و از راهیابی به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بازماند.

کد:
    2010/3/11

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض برلوسکونی: برای میلان بد است، اما پول من است

هواداران روسونری از شوخی بی موقع رئیس باشگاهشان راضی نیستند.

سایت گل - سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان پس از شوخی بی موقعی که پس از شکست میلان مقابل منچستریونایتد و حذف این تیم از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، به زبان آورده ، موجبات خشم هواداران روسونری را فراهم آورده و به نحوی خود را به دردسر انداخته است.

طبق گزارشی که در روزنامه گاتزتا دلوسپورت منتشر شده، برلوسکونی در صحبتهایی گفته:« روزی یکی از هواداران میلان به من گفت که من برای شرایط کنونی میلان گریه می کنم.من هم به او گفتم که بله، من برای میلان گریه می کنم ولی این من هستم که پولم را صرف تیم می کنم.»

این در حالی است که هواداران میلان این روزهابه شدت از حذف تیمشان از گردونه رقابتهای اروپایی ناراحت هستند و گزارشها حاکی از آن است که تعدادی از هواداران متعهد و پرو پاقرص میلان اکنون از عملکرد رئیس کنونی این باشگاه ناامید شده است.

علاوه بر این صحبتها، انتشار اخباری مبنی بر اینکه سیلویو برلوسکونی در زمان برگزاری دیدار دو تیم میلان و یونایتد در پایان نیمه اول تلویزیونش را خاموش کرده نیز بیش از پیش هواداران میلان را ناراحت ساخته است و رئیس این باشگاه با این حرکت خود را از چشم طرفداران روسونری انداخته .

این در حالی است که چند روز پیش برلوسکونی که نخست وزیر ایتالیا نیز هست، به دلیل بیرون کردن یک خبرنگار از کنفرانس خبری، به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.

کد:
    2010/3/12

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ونگر: پیروزی یونایتد مقابل میلان غیرمنتظره نبود

مربی توپچی ها عقیده دارد که پیروزی یونایتد مقابل میلان، سورپرایز خاصی نبوده است.

سایت گل - آرسن ونگر مربی آرسنال معتقد است که پس از آنکه یونایتد توانست در دیدار رفت از سد میلان عبور کند، غلبه این تیم بر حریف ایتالیایی و صعود به مرحله بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، امری غیرقابل پیش بینی و تعجب آور نبوده است.

یونایتد در دیدار برتر با نتیجه 0-4 مقابل روسونری به برتری دست یافت و این در حالی بود که در دیدار رفت نیز با نتیجه 2-3 در سن سیرو مقابل میلان به پیروزی رسیده بود.

ونگر روز پنجشنبه در صحبتهایی در این رابطه گفت:« سورپرایز خاصی نبود. پس از نتیجه ای که در دیدار رفت به دست آمده بود، نتیجه بازی چهارشنبه شب ورزشگاه اولدترافورد غیرمنتظره یا غیرقابل پیش بینی نبود. میلان قصد داشت تا در دیدار برگشت قمار بزرگی انجام دهد و البته یونایتد آنها را تنبیه کرده و سرجای خود نشاند. نتیجه تعیین کننده، نتیجه دیدار رفت بود و در ذهن میلانی ها هم همه چیز تمام شده بود.»

آرسنال نیز با درخشش در دیدار برگشت توانست با نتیجه 0-5 از سد پورتو عبور کند و به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یابد.

به رغم آنکه آرسنال در رقابتهای این فصل مقابل یونایتد و چلسی تن به شکست داده، ولی ونگر از رویارویی با هیچ یک از این دو تیم در مرحله یک چهارم پایانی چمپیونز لیگ باکی ندارد.

این مربی فرانسوی در پایان صحبتهایش در این رابطه گفت:«ما در رقابتهای لیگ برتر مقابل یونایتد و چلسی خوب عمل نکردیم و شاید بد نباشد که بار دیگر مقابل آنها قرار بگیریم. ما مدعی قهرمانی نیستیم و فرصت خوبی داریم تا بتوانیم عملکرد به مراتب بهتری را در مقایسه با گذشته به نمایش بگذاریم.»

کد:
    2010/3/12

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

عشق است منچستر یونایتد و عشق است دیوید بکهام .
    این 4 تا گل واقعا چسبید .
    امسال قهرمان ماییمم .
    ارزو بر جوانان عیب نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •