بچه ها Zune HD چجوریاست ؟؟!!!!
چه خوشگله ! .. اسمشو شنیده بودم ولی ندیده بودمش ..
قیمت دلاریش که نسبت به این اس9 ما پایین تره ..
یعنی کیفیتشم پایین تره ؟ !
میشه یه توضیح کوتاه و کلی بدید ؟
چندتا نظر خوندم که از اس9 بهتر میدونستنش !!
:(
بچه ها Zune HD چجوریاست ؟؟!!!!
چه خوشگله ! .. اسمشو شنیده بودم ولی ندیده بودمش ..
قیمت دلاریش که نسبت به این اس9 ما پایین تره ..
یعنی کیفیتشم پایین تره ؟ !
میشه یه توضیح کوتاه و کلی بدید ؟
چندتا نظر خوندم که از اس9 بهتر میدونستنش !!
:(
من 16 گیگ xfi رو دارم بعدش خواستم x-fi 2 بگیرم که پشیمون شدم، به نظر من هم اگر می تونی s9 بگیر حتما هم 32 گیگ بگیر چون مثلا یکی از دلایلی که من خواستم پلیرمو عوض کنم این بود که پر شد!
ضمنا x-fi خودش یه هدفون 40-50 تومی روشه که کیفیتش خیلی خوبه ولی برای S9 باید یه هدفون بخری.
یه مشکل دیگه x-fi هم اینه که اگر آهنگ بریزی رو کارت sd باید بری از توی همون کارت اجراش کنی یعنی فرض کن از یه خواننده چند تا آلبوم داری بعد از همون خواننده یه آلبوم دیگه میریزی توی SD بعد وقتی میری توی قسمت آلبوما فقط اون آلبومایی که روی حافظه اصلیه دستگاس میاد و برای اون آلبوم جدید که روی sd ریختی باید بری از یه جا دیگه بازش کنی که خیلی ضد حاله که شنیدم در مورد محصولات cowon این طوری نیست.
در کل اگر نظر منو بخوای برو s9 بگیر.
خودم دیدم : دی ... یه پست از محمد عزیز ..
محمد تو ایران هست حالا یا نه ؟ .. میشه بهش فکر کرد ؟ .. یا مثل آیپاده تقریبا ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست من .. استفاده کردم ..
آره منم تقریبا به همین نتایج رسیدم ..
لطف کردی نظرتو گفتی
![]()
Last edited by ElmO; 10-03-2010 at 12:53.
سلام
اه مجتبی چقدر بچه ها را اذیت میکنی. بیا برو بخر دیگه دستگاهتو
بحثهای جالبی شد ! ولی من یه نظریه ای میخواستم بدم
من میگم دستگاههای قدیمی یه کم خرکارتر بودند جدیدیها یه ذره سوسلند! شما حساب کن من یه کریتیو زن ویژن (معمولی 30 گیگ) دارم الآن دیگه تقریبا داره وارد سال 4 ام میشه و آخ نگفته!این دستگاه جیگره منه! و انصافا به زمون خودش امکانات توپی داره. این مشکله کلید را هم درک میکنم که با یه کنترلی که به قیمت 47 هزار تومان اون هم 3سال پیش! تهیه شده حل کردم! آخ که چه حالی میده این دستگاه ها با یه کنترل !
![]()
ولی خیلی باید مواظب بود! یه مرتبه تو اتوبوس بین شهری کنترل را جا گذاشتمبا چه بد بختی ای پیداش کردم
![]()
خدا را شکر دستگاه توپیه جوابگوی نیازهای من هست ! و یعنی اگر هم نباشه با یه تبدیل و اینها جوابگو میشه آخه تو ویدئوش یه ذره محدودیتهای اون زمانو داره.
حالا شما الآن یه دستگاه تو رنج این دستگاهی که من دارم میتونید معرفی کنید ؟!
این مجتبی را هم قاطعانه به توصیه کنید این همه شک نکنه !![]()
میشه گفت همینطوره که شما گفتی .. PMP های نسل قبلی، به قول یکی از دوستان "مرد" بودند و به این راحتی ها آخ نمی گفتند .. همین سری ویژن کریتیو (حالا چه ویژن - چه W - چه M) یکی از بهترین سری های PMP بود و قبلاً هم من گفته ام که vision:M هنوز هم بعنوان یک پلیر کامل شناخته میشه و بعد از این همه سال هنوز در ریویوها بهش اقتدا میشه (چه از نظر کیفیت - چه اینترفیس - چه امکانات)
گذشت زمان، عوض شدن سیاست های کمپانی ها، عوض شدن گرایش های (trend های) کاربرها، باز شدن رقابت و البته مساله کپی رایت، خیلی نقش داشت روی اینکه کمپانی ها برن سمت پلیرهای رده متوسط و اصلاً برای مدتی رده بالا از پلیرهای خوب خالی شده ..
شما اگه میخوای یه PMP بگیری، توصیه من اینه که اگه با دستگاه فعلی ات مشکلی نداری عوض نکن!! ... اما بهرحال الان cowon در این رده حرف اول رو می زنه .. O2 -- سری A که هنوزم گیر میاد - Q5 ..
همونطور که گفتی zune بیشتر برای رقابت با آیپاد بیرون اومده .. یعنی تاکید روی ارتباط بیسیم ، خرید انلاین و ...
باز اگه دوست داشتی بیشتر مطالعه کنی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.
بله - میتونی حتی خطرناک باشه ..
بله - پیشنهاد من اینه که حتی الامکان با PC شارژ باشه ... و اگه شرایطی هستی که دسترسی نداری، شارژ با شارژرهای متفرقه برای مدتهای کوتاه انجام بشه (کمتر از 1 ساعت) و در طول اون مدت هم سر بهش بزنی...
شارژ کامل: اغلب در دفترچه راهنما ذکر میشه .. عددی درحدود 5-3 ساعت باید باشه برای شارژ اول و در شارژهای بعدی شاید 2 ساعت هم کافی باشه.
Last edited by seymour; 12-03-2010 at 20:27.
خیلی خیلی ممنون از نظرات حرفه ای تون
دقیقا با حفهاتون موافقم ! نه من که غلط بکنم این دستگاه را از دست بدمولی گفتم اگر یکی ازم پرسید تو این رده چی بهش معرفی کنم که با حرفهای شما تقریبا از توصیه پشیمون شدم !
یعنی تو حد دستگاه من نیست
مثلا یکیش همین شارژ کردن ! الآن این دستگاههای با برق شارژ میشه مشتی ! حالا اومدیم و یکی پی سی نداشت مثلا تو مسافرت ! این میشه میشه دردسر!
مشکل که ندارم هیچی چاکرشم هستمحرف نداره ! 12 ساعت مداوم دوام میاره باطریش ! (تجربه عینی بارها و بارها) اگر ویدئو ببینم راحت 3 ساعت دووم میاره البته که کمی هم روشنایی را میارم پایین که بازدهی بهتر بشه.
این جدیدیها کمی پیشرفته شده ! فرمت بیشتری قبول میکنند و تاچ شدند و اینها ولی واقعا به قول شما مثل سریهای قدیمی مرد نیستند.
باز هم ممنون از مباحثت!![]()
سلام
به تو چه : دی .. میخوام اذیت کنم : دی
حالا اومدی اینجا پز دستگاهتو بدی ؟ : دی .. اه اه : دی
ضمنا این تاپیک سندش به اسم خودمه.. سوال داری تو تاپیک من نپرس جام تنگه
در مورد دستگاهت! : دی قبلا صحبت کرده بودیم .. ولی نگفته بودی جیگرته !
ممنون از پست پر از کمکت ( آقا یکی پست اینو حذف کنه آخه چه ربطی به تاپیک داشت پستش)
مصطفی منم تایـید میکنم این مواردی رو که محمد گفت...
آره محمد رفتم کلی تحقیقات کردم بعد از اون پستم : دی
پی سی رو هم زیر و رو کردم و اون تاپیک رو هم کامل خوندم ..
نه خوشم نیومد .. فقط خوشگله .. مثل آیپاد .. همین ..
که اینطور..
خوب.. اگه قیمت شارژر مناسب باشه شاید یه شارژر هم خریدم واسه ش ! ..
راستی محافظ صفحه نمایش هم لازمه به نظرت ؟
آره توی مشخصاتش که رفتم خوندم نوشته بود با برق 3 ساعت و با پی سی 5 ساعت .. حدس میزدم اینجوری باشه
چون گوشی هم همین نسب رو داره ..
یعنی منظورش این بوده که فقط دفعه ی اول 5 ساعت طول میکشه ؟ .. دفعه های بعد دو ساعت ؟ .. خوبه که اینجوری ..
حالا یه تاپیک بود توی فروم iA با عنوان Beginner's Guide to the Cowon S9 ..
پرینتشو گرفتم که بخونم .. در مورد شارژ باتری هم توضیحات کاملی داده بود ..
دیدی گفتم محمد حرفه ای ه ؟
آخه اون نیم وجبی چیه که بخوای باهاش ویدیو هم ببینی !.. والا به خدا
هه
=-=
ممنون از همه دوستان
![]()
شارژر حدود 20 تومنه اغلب ..
//
بحث محافظ صفحه نمایش و شیلد و اینا سلیقه اس .. درسته که کارش رو خوب انجام میده و از بدنه و صفحه محافظت می کنه، اما خیلی ها ممکنه نپسندن و یه ارتباط عاطفی و بی واسطه با دستگاه رو ترجیح بدن! ... مثلاً در تاپیک آیپاد تاچ این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و صفحه بعدش دوستان تبادل نظر خوبی در این زمینه کرده ان.
//
بله - شارژ برق شهری زودتر انجام میشه به نسبت شارژ با PC ...
//
درسته - شارژ اول کاملتر و عمیق تر = طولانی تر هستش .. شارژهای بعدی کوتاه تر خواهد بود و این مساله در واقع یه توصیه اس ... یعنی شارژهای بعدی رو کوتاه تر در نظر بگیرید و از شارژ عمیق خودداری کنید تا عمر باتری طولانی تر بشه..
کسی با من کاری داشت..!!!؟؟؟؟؟؟؟
اگه میدونستم این یوزر ما اینهمه مشکل ساز میشه یه چیز دیگه انتخاب میکردم....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)