تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 64

نام تاپيک: مساله اين است : PC يا سيستمهاي صوتي تصويري

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اون اسپیکری که شما نوشتید 100 تومان به درد گیم هم نمی خوره چه برسه به دالبی
    تازه مادربردها هم خروجی اپتیکال دارن تا به اسپیکری که ورودی اپتیکال داشته باشه وصل بشن نه ورودی اپتیکال
    یه چیزی هم در بالا یادم رفت بگم که مصرف برق این کامپیوتر با یک اسپیکر خوب خیلی بیشتر از سینما خانگی است
    ولی کامپیوتر یا لپتاپ به جای بلوری یا اچ دی پلیر به نظرم عقلانی است اگر ps3 نداشته باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منم با pc کنار سینما خانگیموافقم مخصوصا پی سی خودم که عکسشو پایین میبینید فقط خیلی خوب نیوفتاده

مشخصاته سیستم من :
    cpu i7 920
    main msi eclipse plus
    ram g skill 6 gb
    vga 2* hd5870 crossfire
    psu enermax revoulation 1250 w
    case haf 932
    یادم رفت بگم مادربوردم رو خودش یه گرافیک نیمه حرفه ای از کریتیو داره که واقعا صدای فوق العاده ای داره
    واقعا وقتی وصل میشه به v10 50 اینچم کولاک میکنه

3. 2 کاربر از amirspl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منم با pc کنار سینما خانگیموافقم مخصوصا پی سی خودم که عکسشو پایین میبینید فقط خیلی خوب نیوفتاده

مشخصاته سیستم من :
    cpu i7 920
    main msi eclipse plus
    ram g skill 6 gb
    vga 2* hd5870 crossfire
    psu enermax revoulation 1250 w
    case haf 932
    یادم رفت بگم مادربوردم رو خودش یه گرافیک نیمه حرفه ای از کریتیو داره که واقعا صدای فوق العاده ای داره
    واقعا وقتی وصل میشه به v10 50 اینچم کولاک میکنه

سيستم جالبيه.

ولي اين سيستم كامپيوتري خيلي قويه و احتياجي به اين CPU , VGA قوي نيست.

همون سيستمي كه چند پست قبل معرفي كردم، اقتصادي تره .

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اولا سيستمي كه من بالا معرفي كردم ، اسپيكر هم روش هست . شما يه بار با دقت بخون ، ميبيني.

ثانيا اپتيكال و HDMI رو هم الان بسياري از مادربردها دارن.

روي مادربردهاي الان كارت صداهاي بسيار خوبي هستش .

اين خروجي هاي يه مادربرد گيگابايت هستش كه قيمتش حدود 100 تومنه. نگاه كن. اكثر پورتهاي مورد نياز براي يه سيستم صوتي تصويري رو داره.HDMI 1.3 رو داره. خروجي 7.1 كانال داره. ديكد كننده صداي دالبي داره.

مادربرد خودم همين چيپست صدا رو داره . واقعا صداي شفاف و بي نقصي داره.

HDMI 1.3* certification, support Full HD 1080P
    HDMI is able to provide up to 5Gb/s video transmitting bandwidth and multi-channel high quality audio all through a single cable. Able to transmit superior, uncompressed digital video and audio, HDMI ensures the crispest rendering of digital content up to 1080p without the quality losses associated with analog interfaces and their digital-to-analog conversion. GA-MA780G-UD3H has obtained the latest HDMI 1.3* certification, able to support Full HD 1080p multi-media and HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) which allowing Blu-ray/ HD DVD and other protected contents playback.
    * HDMI 1.3 certified in video spec only

Dolby Home Theater® - Enjoy a Rich Home Theater Surround Sound Experience
    Dolby Home Theater places listeners in the middle of the action, giving their PCs a powerful set of tools to deliver a cinema-style experience in vivid surround sound.

• Delivers vivid surround sound for music, movies, and games, using two to eight speakers or any set of headphones
    • Designed to automatically deliver the best possible listening experience.

ALC889A Enables a Superior Audio Experience

Excellent Audio Performance
    High-performance DAC (Digital-Analog Converter) with 106 dB Signal-to-Noise ratio playback quality, designed especially for Windows Vista Premium PCs.

Blu-ray/HD DVD Full Rate Audio Support
    The ALC889A enables high quality Full Rate Lossless Audio for content protected media and support for both Blu-ray and HD DVD formats for an exhilarating home theater entertainment experience.

7.1+2 Channel High Definition Output
    The ALC889A provides support for 7.1 sound playback, plus 2 channels of independent stereo output (multiple streaming) through the front panel stereo outputs.

خلاصه كلام اينكه الان كامپيوترها از نظر تكنولوژي هاي صوتي تصويري هيچي كم ندارن و از نظر كارايي و عملكرد حتي بهتر از بهترين سينماهاي خانگي هستن.

در طي ساليان سال ما به اين دستگاه هاي صوتي تصويري بي مصرف عادت كرديم و پذيرش يه دستگاه همه كاره برامون سخته ! اما فقط كافيه كه يكبار PC رو در مركز سرگرمي هاي خونگي قرار بديد ، تازه ميفهميد چقدر پولتون الكي براي خريد سيستمهاي صوتي تصويري هدر داديد..
    سيستم جالبيه.

ولي اين سيستم كامپيوتري خيلي قويه و احتياجي به اين CPU , VGA قوي نيست.

همون سيستمي كه چند پست قبل معرفي كردم، اقتصادي تره .
    به نظرت بهتر نیست از سینما به عنوان پخش کننده صدا استفاده کرد و رابط hdmi پی سی یا لپتاپ رو بزنیم به تلویزیون و بعد با استفاده از قابلیت انتقال صدا توسط hdmi و استفاده از خروجی صدای toslink از تلویزیون به سینما صدا رو منتقل کنیم ؟ اینجوری بنظرم باسه کسایی که قبلا سینما داشتن و نمی خوان هزینه باسه خرید مجدد بلندگو بدن و همچنین صداهایی که از منابع دیگر ( مثل کنسول های بازی ) میاد و با رابطhdmi به تلویزیون وصل هستن می تونن بدون هیچ کاری صدارو به سینما منتقل کنن بجای اینکه از تلویزیون پخش کنن. و از تمام تکنولوژی ها صدا هم پشتیبانی می شه )

6. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

راستش به دنبال صحبت دوستان، من واسه تست و خرید یه سیستم دوم، امروز کامپیوترمو با کابل HDMI به تلوزیون 40b690 سامسونگ وصل کردم. کارت گرافیک من GF8400-512 هست.

رزلوشون رو رو آخرین درجه یعنی 1920x1080 – 60Hz گذاشتم و یه فیلم HD واسه تست گذاشتم. اما راستش نتیجه زیاد جالب نبود. البته اگه کسی تا حالا تصویر HD ندیده نباشه کیفیت به نظرش خیلی خوب میاد، اما وقتی همین فیلمو از طریف USB تلوزیون تماشا میکنم کیفیت به مراتب بهتره .

کامپیوتر تصویر رو مقداری روشنتر و رنگها رو کمی گرمتر نشون میده که حالا زیاد مهم نیست و شاید بشه تنظیمش کرد اما مشکل اصلی یه حالت دون دون بودن تصویر کامپیوتره که تو عکسهای ثابت بیشتر خودشو نشون میداد. این موضوع باعث شد که اولویت رو به خرید یه هارد اکسترنال واسه تلوزیون بدم .

8. 3 کاربر از kaveh_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کلا ایده جالبیه
    اما خوب زیاد منطقی نیست از لحاظ دکور میگم شاید استفاده از لپ تاپ بهتر باشه فکر کنم بشه از طریق dlna با استفاده از لپ تاپ رویه پنل فیلم رو مشاهده کرد اما خدا وکیلی خیلی از ماها این جور چیزا رو بیشتر برایه دکور یا برایه اینکه از تکنولوژی عقب نباشیم میگیریم و از این وسایل استفاده نمیکنیم
    به نظرت بهتر نیست از سینما به عنوان پخش کننده صدا استفاده کرد و رابط hdmi پی سی یا لپتاپ رو بزنیم به تلویزیون و بعد با استفاده از قابلیت انتقال صدا توسط hdmi و استفاده از خروجی صدای toslink از تلویزیون به سینما صدا رو منتقل کنیم ؟ اینجوری بنظرم باسه کسایی که قبلا سینما داشتن و نمی خوان هزینه باسه خرید مجدد بلندگو بدن و همچنین صداهایی که از منابع دیگر ( مثل کنسول های بازی ) میاد و با رابطhdmi به تلویزیون وصل هستن می تونن بدون هیچ کاری صدارو به سینما منتقل کنن بجای اینکه از تلویزیون پخش کنن. و از تمام تکنولوژی ها صدا هم پشتیبانی می شه )
    شما هم ایده تون جالبه به شرطی که کسی سینمایه خانگی داشته باشه

10. 2 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستش به دنبال صحبت دوستان، من واسه تست و خرید یه سیستم دوم، امروز کامپیوترمو با کابل HDMI به تلوزیون 40b690 سامسونگ وصل کردم. کارت گرافیک من GF8400-512 هست.

رزلوشون رو رو آخرین درجه یعنی 1920x1080 – 60Hz گذاشتم و یه فیلم HD واسه تست گذاشتم. اما راستش نتیجه زیاد جالب نبود. البته اگه کسی تا حالا تصویر HD ندیده نباشه کیفیت به نظرش خیلی خوب میاد، اما وقتی همین فیلمو از طریف USB تلوزیون تماشا میکنم کیفیت به مراتب بهتره .

کامپیوتر تصویر رو مقداری روشنتر و رنگها رو کمی گرمتر نشون میده که حالا زیاد مهم نیست و شاید بشه تنظیمش کرد اما مشکل اصلی یه حالت دون دون بودن تصویر کامپیوتره که تو عکسهای ثابت بیشتر خودشو نشون میداد. این موضوع باعث شد که اولویت رو به خرید یه هارد اکسترنال واسه تلوزیون بدم .

منظروت از دون دون شدن چی هست؟ میشه بهتر توضیح بدی؟ می خوام رو تصویر خودم هم بررسی کنم ببینم رخ میده یا نه.....
    از چه پلیری تو سیستم استفاده کردی باسه پخش؟؟؟ می تونی از مشخصات کدک های ویدیو و صدایی که استفاده شده در فیلمت و بیترت و .... هم یکم اطلاعات بزاری؟( باسه برسی)

کلا ایده جالبیه
    اما خوب زیاد منطقی نیست از لحاظ دکور میگم شاید استفاده از لپ تاپ بهتر باشه فکر کنم بشه از طریق dlna با استفاده از لپ تاپ رویه پنل فیلم رو مشاهده کرد اما خدا وکیلی خیلی از ماها این جور چیزا رو بیشتر برایه دکور یا برایه اینکه از تکنولوژی عقب نباشیم میگیریم و از این وسایل استفاده نمیکنیم

شما هم ایده تون جالبه به شرطی که کسی سینمایه خانگی داشته باشه
    خوب منم تو اولین شرط این حالت رو گفته بودم.
    ولی من تصمیم دارم از این روش برم چون دیدم هم برام به صرفه تره هم بازدهی اش بیشتره و دستم هم در اینده بازتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منظروت از دون دون شدن چی هست؟ میشه بهتر توضیح بدی؟ می خوام رو تصویر خودم هم بررسی کنم ببینم رخ میده یا نه.....
    از چه پلیری تو سیستم استفاده کردی باسه پخش؟؟؟ می تونی از مشخصات کدک های ویدیو و صدایی که استفاده شده در فیلمت و بیترت و .... هم یکم اطلاعات بزاری؟( باسه برسی)
    نمیدونم با ادیتور ACDSEE تا حالا سعی کردید یه عکسی رو شارپ کنید؟ چندبار که این فیلتر رو رو عکس اعمال کنید، هرچند که عکس واضح تر میشه اما حالت نقطه نقطه شدن و یا هون دون دون بودن تو عکس ظاهر میشه. این بهترین مثالیه که میتونم بزنم.

فکر نمیکنم این موضوع به پلیر و کدک ربطی داشته باشه، چون همونطور که گفتم تو تماشای عکس ثابت هم خودشو نشون میده. همون عکسهای نمونه ای که تو حافظه تلوزیون هست و رزولوشن 1920x1080 داره، وقتی با کامپیوتر نگاه میکنی تو بعضی از قسمتهاش که رنگها یه دست تره این حالت نقطه نقطه وجود داره.
    لازم به توضیحه که وقتی رزلوشن کامپیوتر رو کم میکنم، مثلا رو 1024x768 میذارم این مسئله رو ندارم اما خب تصویر دیگه اون کیفیت اولیه رو نداره و ماته.

من فیلما رو با KMPlayer تماشا میکنم. یه نمونه اشم این مشخصات روداره:

D:\Movie\HD\Coraline.mp4
    Format : MPEG-4
    Codec ID : avc1
    Codec ID/Info : Advanced Video Coding
    Duration : 2mn 26s
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 9 801 Kbps
    Maximum bit rate : 55.1 Mbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 1 036 pixels
    Display aspect ratio : 1.853
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 23.976 fps
    Resolution : 24 bits
    Colorimetry : 40
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.206

Audio #2
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 188 Kbps
    Maximum bit rate : 344 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Channel positions : L R
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Resolution : 16 bits

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

منم فيلم ترنسفورمرز(فول اچ دي با بيتريت حدود 40) رو با لپتاپ وصل كرده بودم به ال سي دي و تصوير دقيقا همينطوري دون دون داشت و خيلي ضدحال خورده بودم، ولي بعدش پلير رو عوض كردم(فكر كنم اول km بود بعد گذاشتم رو powerdvd 9) تصوير شفاف شد بدون هيچ دون دوني خيلي خوب شده بود. شمام پلير رو عوض كن بايد خوب شه.
    ---------------------------------

لپتاپي وجود داره كه بشه ازش صداي چند كاناله خروجي گرفت؟ خروجي اپتيكال صدا دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون از شما. powerdvd 9 ندارم. پیداش میکنم با اونم تست میکنم ببینم چطوریه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •