البته كيفيت هردو خوبه....
نظرتون راجع به 2770H چيه...
البته كيفيت هردو خوبه....
نظرتون راجع به 2770H چيه...
مشخصاتش روی کاغذ خوبه باید ببنیم واقعا همین طوریه ، تا حالا تصویرشرو از نزدیک ندیدم....
22700 مانیتور خوبی هست مشخصات خوبی داره مثل 2261 هست؟ ساسونگ الان مانیتور هاش قابل اطمینان هست؟ زود خراب نشه؟
Last edited by vahidsport; 26-02-2010 at 19:22.
من تصويرش را در شيراز از پشت ويترين ديدم
چيز جالبي بود رنگهاش هم بد نبود ولي چون پشت ويترين بود نتونستم دقيق بررسي كنم (تصويرش را)
قيمتش هم فكر كنم حدود 380 زده بود
مانیتور خوبی هست22700 مانیتور خوبی هست مشخصات خوبی داره مثل 2261 هست؟
مشخصاتش مثل W2261VP هست فقط Brightness کمتری داره(250Cd2)
سامسونگ یکی از بزرگترین تولید کننده LCD در دنیاستساسونگ الان مانیتور هاش قابل اطمینان هست؟ زود خراب نشه؟
مسلما قابل اطمینان هست!
امروز تو بازار ایران 2261 رو دیدم تصویرش خوب بود زاویه دیدشم خوب فقط یکم خیلی جزئی نسبت به سامسونگ کمتر بود ولی اصلا اذیت نمیکرد ولی از زیر اصلا نشون نیمداد ولی سامسونگ رو هم دیدم(همه مدل هاشو) اونم دقیقا مثل 2261 از زیر اصلا نشون نمیداد
2261 رو در کنار 2286L دیدم بنظرم تصویر 2261 از 2286 روشنتر بود نمیدونم چرا
واسه تنظيماتشه 100%. 2286 خيلي تصوير واضح و شفافي داره . حتي نسبت به 2261 كه جزو بهترين مانيتور هاست.
در مورد پنل هاي سمسونگ: پنل هاي سامسونگ خيلي خوبن. به شرطي كه واقعا سامسونگ باشن.
فكر ميكنين علت اين همه اعتراض به مانيتور هاي سامسونگ چيه؟
پنل هاي موجود در ايران متاسفانه چيني هستن . اين لينكو ببينيد:
كلا لينكاي ديگه اي هم هستن تو همين فروم كه ميگن مانيتورمون مشكل داره (بيشتر هم 20500 هست مشكلاشون)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من كه كيفيتاي سامسونگ متاسفانه اومده پايين. من قبلا رو سيستم هايي كه ميبستم CRT ال جي ميذاشتم ولي اگر كسي نميخواست براش سامسونگ هم ميبستم. مشكلي نداشتن. حتي زيبا تر هم بودن از CRT ال جي. بعد كه LCD اومد رفتم سراغ سامسونگ . اولش خوب بود ولي يكم كه گذشت شكايتا بالا گرفت . حالا ديگه فقط با ال حي كار ميكنم براي مانيتور. هم قيمتشا بهتره هم گارانتيش اذيت نميكنه و هم كيفيتاش بهتره به نظرم
مدل W2262TQ چه طور خوبه ؟ کسی تا حالا استفاده کرده؟ مشکل پودری بودن رو داره؟ برای چشم چه طوره؟ تو فیلم چه طوره و اینکه 16:9 یا 16:10
پجشنبه و جمعه ایران باز میشه؟
Last edited by vahidsport; 02-03-2010 at 23:26.
مدل W2262TQ چه طور خوبه ؟ کسی تا حالا استفاده کرده؟ مشکل پودری بودن رو داره؟ برای چشم چه طوره؟ تو فیلم چه طوره و اینکه 16:9 یا 16:10
کسی نبود....
این حقیقت داره که هرچی کنتراست و برایتنس کمتر باشه برای کار با متن و سرچ بهتره؟
من 80 درصد کار با متن دارم و 20 درصد بازی میکنم
نمیشه مثلا 2261vp رو طوری تنظیم کرد که برای کار با متن هم مثل مانیتورهای ارزونتر که کنتراست پایین دارند چشم رو اذیت نکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)