وقتی یه بیسواد رو کاره ای میکنن همین میشه...
وقتی یه بیسواد رو کاره ای میکنن همین میشه...
ننگ ما ننگ ما اینترنت الدنگ ما![]()
معلوم شد تو هم زیاد چت میکنی!!![]()
به خدا سوگند که یکی از بدترین توهین ها به من, چت کردن هست. اگر کسی به من بگه چت میکنی, منفجر میشم.
مذخرفترین کار, چت کردن هست. اینا هم همینطور دارن به ملت توهین میکنن. مثل این میمونه که بگن: همه ملت خر هستن. خر که نیازی به اینترنت نداره داره؟ کجای دنیا خر میره اینترنت؟
حالا شما بیاین به جای بعضی چیزا چت کردنو ببرین زیر سوال...شما مگه با تلفن صحبت نمیکنین؟مگه اس ام اس نمیدین؟؟؟خوب چرا چت کردن واستون شده یه کار نجس؟؟؟!!
چت یه قسمت از پیشرفت تکنولوژیه که بعضیا درست استفاده نمیکنن ازش...ولی من خودم به جای این که 100 هزار تومن پول تلفن بدم با فامیلم که تو سوئده چت میکنم و حرف میزنم با همین یاهو مسنجری که شما کم مونده اسم نجسو روش بذارید....چرا صورت مساله رو پاک میکنید؟؟ما فرهنگمون ایراد داره...چت کردن مشکل نیست مشکل ما فرهنگمونه و کسایی که این فرهنگو به ما تحمیل میکنن...
اصلا ما سرعت 10 گیگابیتم داشته باشیم با این فیل ترینگ میخوایم چی کار کنیم؟؟اینا از راههای تبادل اطلاعات میترسن...شما گول سیاستای اینارو نخورید
موفق باشید
تنها محدودیت ها در چت زیر سوال میره به خاطــر همین جواب ها چت می کنند !
اما چت فضاییست تنها برای هماهنگی اگه اینو رعایت کنند 10% هم از مسنجر ها استفاده نمی کنند !![]()
اینطور که بر میاد یا منظورم از چت رو نفهمیدی یا علاقه وافری به این کار داری.
آدم بی کار باشه بره چت کنه.
من همین الان یاهو مسنجر دارم و نصب هست ولی کارم که چت کردن نیست. نصب هست برای موقعی که یکی از اون ور آب یا همین ور آب با من کار داره یا یکی از کاربرا یا برای کارهای آنلاین ....
من نصب نکردم که برم تو Room های اون بشینم چت کنم. وقتی به یکی میگن تو چت میکنی, یعنی منظورش اینه که تو کارت فقط و فقط چت کردن هست. یعنی تو اینترنت گرفتی فقط برای چت کردن. برای تو چت روم که فقط و فقط به جز بحث های مبتذل هیچی دیگه رو نداره. خواهشا انکار نکن. یا فحش مینویسن یا دنبال ....
به هر حال همینه. اگر این آمار راست باشه, وافعا ایران باید بره بمیره.
من الان بیش از 5 سال هست که وارد چت روم نشدم. و یه بار که شنیدم برای وارد شدن باید یه کدی رو وارد کنی کلی تعجب کردم![]()
مشكل فقط اينجاست كه هر چي اپيدمي مي شه، ما فكر مي كنيم حتما يه مشكلي داره يا زبونم لالنا مشروعه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)