تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: بهترین برنامه امنیتی اینترنتی را معرفی کنید

داره خودمونی میشه Master_Pa80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزيز.
    اينجوري نشد ها ، من رو از گود ميندازيد بيرون خودتون بحث رو ادامه ميديد !!! خيلي باحاليد ...
    نه شوخي كردم ، خوب خدا رو شكر مثل اينكه جا براي بحث در مورد Internet Security ها خيلي زياده ، با حضور پيدا كردن جناب Mafia عزيز ديگه ميشه بحث رو تا بينهايت پيش برد ( اگر قرار بود اتفاقي بيفته ايشون اول از همه تاپيك رو منقضي اعلام ميكردن ... ).
    پس بريم سر بحثمون ، بينيد دوستان به نظر من نصب ست هاي Internet Security‌خيلي بهتر از نصب تك به تك نرم افزارها است ، چرا ؟ الآن ميگم ...
    وقتي كه ما يك ست Internet Security‌رو نصب ميكنيم به ويندوز امكان ميديم تا دستشو ببره توي يك كيسه و از همون يك كيسه استفاده كنه و اون يك كيسه رو با خودش اينور و اونور ببره ( كيسه يك مثالي از ست هست ) به جاي اينكه يك كوله پشتي از انواع خرت و پرت ها رو دنبالش بكشه اينور و اونور ، اين كار چه محاسني داره ؟
    باعث ميشه كه ويندوز فشار خيلي كمتري رو در هنگام شروع و بالا اومدن متحمل بشه و در نتيجه سرعت بوت معمولا زياد كم نميشه ، چون ويندوز فقط فايل كلي ست رو در استارت آپش اجرا ميكنه ...
    باعث ميشه در حين كار با ويندوز و اجراي برنامه ها ، سرعت كاهش پيدا نكنه ...
    و موارد خيلي بيشتري كه همه ميدونن ...
    قبول دارم كه قدرت برنامه هاي انفرادي ممكنه تا حدي ( نه خيلي ) بيشتر از ست باشه ، اما در عوضش شما با نصب مثلا يك فايروال و يك آنتي ويروس بلايي سر ويندوز مياريد كه خدا عالمه ...
    انواع و اقسام كليدهاي رجيستري و فايلهاي مختلف در گوشه و كنار ويندوز و ... سبب ميشه كارايي ويندوز و حتي هارد ديسك كم كم و به مرور كاهش پيدا كنه ...
    زمان بسيار طولاني تري براي شروع ويندوز و بوت اون صرف ميشه ، چون آيكن و اجراي برنامه ها بايد به صورت انفرادي صورت بگيره ...
    در زمان اجراي يك برنامه مدت بيشتري براي اجراش زمان صرف ميشه ، چون بايد دو نرم افزار مختلف اون رو مورد بررسي قرار بدن ...
    در كل اينكه ست Internet Security بسيار بسيار ايده خوبي بوده و قابل تحسين است ...
    اما در مورد بهترين ها داره صحبت ميشه ...
    من همين چند وقت پيش يه جايي خوندم تو مجموعه Internet Security نرم افزار Zone Alarm Pro‌ بهترين و قدرتمندترين گزينه شناخته شده ... خيلي ها Zone Alarm رو فقط براي فايروالش ميشناسن اما نسخه Pro اش علاوه بر فايروال تمام امكانات Internet Security رو هم داره ...
    نميدونم درسته يا نه اما يه جايي ديدم صحبت از اين بود كه موتور آنتي ويروس Zone Alarm كار شركت Kaspersky هست ، اگر درست باشه كه معركه است ... آنتي اسپم و آنتي اسپاي و Privacy Control و خلاصه همه چيز داره ...
    اما خودم به شخصه زياد با Zone Alarm Pro راحت نبودم چون گيرهاي بيخودي ميداد و البته سرعت سيستم رو هم بيشتر از اين مواردي كه الآن دارم ميگيرفت ( البته نه به اندازه مك آفي و نورتون ).
    خلاصه اينكه بد نيست در مورد اين برنامه هم بحث بشه ، البته ورژنيش كه همه امكانات رو داره ( نه فقط فايروالش ) .
    از دوستاني كه اطلاعات بيشتري در موردش دارن ميخوام همين جا بقيه دوستان رو هم آگاه كنن .
    بازم ممنون كه توجه كرديد .
    موفق و مويد باشيد.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای master_pa80 واقعا از توضیحات شما ممنونم
    فکرش رو بکنید که شما یه آنتی ویروس کاسپر نصب کردید با یه فایروال زون آلارم و در کنارشون یه آنتی اسپم و.....

وقتی ویندوز میخواد بیاد بالا بیچاره چه زوری باید بزنه
    چند تا آیکن اون گوشه تو taskbar ظاهر میشه هرکدوم یه پیغام میدن برای تنظیمات هر کدوم باید یه برنامه دیگه رو بست و یکی دیگه باز کرد تازه فکر میکنم اگه همه مال یه شرکت باشن ولی ورژن جدا جدا بازم همین مشکل باشه
    خوب تا ابنجاحدثم درست بود و تقریبا همه کاسپر رو به عنوان بهترین پیشنهاد کردن منم حتما باید امتحانش کنم ولی هنوز یه سوالم بی جواب مونده و اینه که این intrnet security کاسپر چیزی به عنوان فابروال داره؟ چون اکثر بچه ها اونو به همراه به فایروال دیگه معرفی کردن
    در آخر هم پیشنهاد میکنم اونایی که علاقه به کسب تجربه با نرم افزارها رو دارن حتما bitdefender 9 professional plus رو امتحان کنن خیلی عالیه یعنی آدم واقعا میفهمه که چی به چیه(کار کردن باهاش ساده ست)
    موفق باشید
    Last edited by ebinem173; 01-04-2006 at 11:13.

داره خودمونی میشه Master_Pa80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز.
    دقيقا منظور من هم همين بود ، با اين كار عملا ويندوز به يك باربر بين شهري تبديل ميشه ... اونم با دوشيفت كار !!!
    من همون طور كه گفتم از ست Kaspersky Internet Security استفاده ميكنم ...
    اين ست ابزار Kaspersky Anti-Hacker در خودش داره كه يك فايروال قوي هست ، ظاهر بسيار ساده اي داره ، اما به خوبي شما رو در برابر حملات حفظ ميكنه ، بايد امتحانش كني تا متوجه بشي چي ميگم ، در عين سادگي قدرت بسيار بالايي داره و اينقدر امكانات توش هست كه در باطن چنين ظاهر ساده اي تصورش كمي مشكله .
    شما تا ستش رو نصب نكنيد متوجه منظور من و دوستان نميشيد ... در كل امتحانش ضرر نداره ...
    اما در مورد Bidefender ، من قبل از ست كسپر اونو امتحان كردم ، سرعت ويندوز رو اصلا كاهش نميده و همون طور كه گفتيد كار باهاش خيلي راحته ، همه چيزش جمع و جور و عاليه ...
    اما متاسفانه اشكالاتي داره كه كمي براي سيستم ميتونه خطر آفرين باشه ، مخصوصا در قسمت آنتي ويروسش ...
    توضيحات اين اشكالات در تاپيك مخصوصش داده شده ، ولي اگر توي ورژن 10 اش كه قراره در آينده بياد رفع بشه ، عالي ميشه و من حتما اونو در انتخابهاي اولم قرار ميدم ...
    در هر حال اميدوارم همين جوري بشه ...
    اميدوارم شما هم با نصب كسپر ازش راضي باشي ، مطمئن باش بعد از نصبش نيازي به تنظيمات آنچناني نداري ، خودش مسئوليت همه چيز رو به عهده ميگيره و بدون درد سر ميتوني باهاش كار كني .
    موفق و مويد باشي دوست من.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از توضیحات خوب شما میرم که دانلودش کنم

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

7

yek kalam norton ya macafi

پروفشنال ali_golden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    درون سیب گاز زده شرکت سیب (همون Apple سابق)

10

آقا منم از بيت ديفندر استفاده مي كنم و خيلي هم راضي هستم
    چند ماه پيش هم از كسپر اسكاي استفاده مي كردم و اونم خيلي عاليه ولي به دليل اين كه با زون آلارم سازگاري نداشت مجبور شدم حذفش كنم و بيت ديفندر رو با زون آلارم اسپاي وار نصب كردم و خيلي هم راضي هستم ولي سرعت سيستم رو يه مقدار كه نه خيلي پايين آورده

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

فقط كاسپرسكي آخرشه update ش هم مسخره بازي نداره
    همشم گير نميده كه فلان شدو فلان وفلان... ودر حين سادگي در تحقيقاتي كه اخيرا بين بهترين برنامه هاي امنيتي انجام شده

از خيلي برنامه هاي مثل خودش پيشي گرفته باي...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •