تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: [درخواست] مراحل ساخت بازی ؟!

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

خیلی ممنونم از راهنماییتون ......مرسی

داره خودمونی میشه eaw_Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تقاطع هنر، دات نت و ایساتیس

پيش فرض منم گفتم نظر بدم

با سلام

اگر جداٌ مي خواي بازي ساز حرفه اي بشي

بايد تريدي مكس رو رها كني
    بايد اصلاٌ دور سه بعدي خط بكشي

و فقط و فقط بچسبي به ويژوال سي ++ (ترجيحاٌ دات نت) و اصول و مفاهيم برنامه نويسي رو كامل ياد بگيري كه 4 سال كار ميبره( نگي برنامه نويسي بري بشيني بانك اطلاعاتي بنويسي نه ، مسلط به برنامه نويسي بشي مخصوصاٌ برنامه نويسي شيئي گرا) و بعد از تسلط 2 سال وقت مي خواي واسه درگير شدن با دايركت ايكس (ترجيحاٌ دنبال XNA نرو چون لايه دات نت ميشه ميز كارت و نمي توني فراتر بنويسي) اگر درست هدفتو روشن كني بعد 8 سال مي توني بازي ساز حرفه اي بشي

2 سال از 8 سال هم وابسته به 2 سال دايركت ايكسه كه بايد روي رياضيات و سه بعدي كار كني

3. 2 کاربر از eaw_Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

و فقط و فقط بچسبي به ويژوال سي ++ (ترجيحاٌ دات نت) و اصول و مفاهيم برنامه نويسي رو كامل ياد بگيري كه 4 سال كار ميبره( نگي برنامه نويسي بري بشيني بانك اطلاعاتي بنويسي نه ، مسلط به برنامه نويسي بشي مخصوصاٌ برنامه نويسي شيئي گرا) و بعد از تسلط 2 سال وقت مي خواي واسه درگير شدن با دايركت ايكس (ترجيحاٌ دنبال XNA نرو چون لايه دات نت ميشه ميز كارت و نمي توني فراتر بنويسي) اگر درست هدفتو روشن كني بعد 8 سال مي توني بازي ساز حرفه اي بشي

2 سال از 8 سال هم وابسته به 2 سال دايركت ايكسه كه بايد روي رياضيات و سه بعدي كار كني
    من حرفاي اين دوستمو بهت پيش نهاد نمي كنم تو اگه 3دي ساختن رو بلد نباشي نمي توني درك كني كه حجم چيه برنامه نويسي روي حجم يعني چي
    c++ خوبه اما ديگه از دوره افتاده بايد بري تو كار VC++++ يا همون C#
    اين زماني هم كه دوستمون ميگه يك هزارمشم طول نمي كشه ايشون شايد ماهي يك روز تميرن ميكردند
    xna رو باهاش موافقم
    اما در مورد دايركت ايكس سعي كن رو دايركت ايكس روز سال كار كني نري رو دايركت ايكس 9 يا قديمي تر كار كني

5. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eaw_Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تقاطع هنر، دات نت و ایساتیس

پيش فرض

c++ خوبه اما ديگه از دوره افتاده بايد بري تو كار VC++++ يا همون C#
    اين زماني هم كه دوستمون ميگه يك هزارمشم طول نمي كشه ايشون شايد ماهي يك روز تميرن ميكردند
    xna رو باهاش موافقم
    در نسخه جديد ويژوال سي با نام سي شارپ عرضه نشده دوست عزيز سي شارپ يه زبانه و ويژوال سي ++ يه زبان قدرتمند ديگر
    به اين دليل من ويژوال سي++ رو توصيه كردم كه مي تونه خارج از محيط دات نت نيز برنامه نويسي كنه و محدود به پلاتيفرم دات نت نشه
    دوما ايشون تازه شروع كرده + اينكه
    شايد شما يه هزارمو واسه كد نويس شدن در نظر گرفتين

اول بايد كد نويسي يابد بگيره، بعد بايد برنامه نويسي ياد بگيره، بعد بايد بره سر برنامه نويسي شئي گرا

كه به نظر من اين سه تا كاملاٌ جدا گانه و هركدام هزينه زماني خاص خودش رو مي خواد
    جهت درك بهتر موضوع
    كد نويس = خوانابودن كد ها لايه بندي كد ها و دسته بندي كه اگر احياناٌ بعد دو سال يهو رفت سراغ يه سورس برنامه مخش واويلا نشه
    برنامه نويسي = بفهمه زبان برنامه نويسي كه باهاش كار ميكنه چه امكاناتي از قبيل كتابخانه ها و اشياء و دستورات براش فراهم كرده تا بتونه بهتر و سريع تر برنامه اي رو تهيه كنه
    برنامه نويسي شئي گرا = درك برنامه نويسي شئي گرا و رور زدن مسير هاي طولاني با استفاده از اين تكنولوژي

بازم من زياد حاليم نيست حتماٌ حرف شما درسته

7. 2 کاربر از eaw_Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام مجدد
    این تاپیک به نظرم کمی طولانی شد، و جناب f.lampard هم به نظر میرسد ابهاماتشان برطرف شده ولی با اجازه دوستان و اساتید یک نکته همگانی و ظریف دیگر را هم یاد آوری کنم ... حیف است.

شاید دوستمان که این تاپیک را زده یا سایرین که علاقه ای به شاخه های مختلف برنامه نویسی دارند با این مطلب روبرو شوند (که در این تاپیک هنوز مطرح نشده) و این پست من بیشتر جنبه واکسیناسیون دارد ... !

این مطلب که خیلی به شروع کنندگان برنامه نویسی گفته میشود:
    اگر شما میخواهید در نهایت زبانX را یاد بگیرید، اول زبانY را یادبگیر تا بعد زبانX را راحت تر یاد بگیرید ... !
    هر زبان برنامه نویسی میخواهد باشد، من با این نظریه به شدت مخالف هستم و دلایل این استدلال منطقی ام را پیش تر در پست زیر بیان کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(یادگیری ابتدایی مسائل دیگر مثل الگوریتم خوب است ولی یادگیری یک زبان دیگر برای یک زبان دیگر به نظر من بی منطقی است.)
    پیشنهاد میکنم اگر با این موضوع اول زبانY و بعد زبانX مواجه شدید، استدلال های حقیر در لینک فوق را هم مطالعه کنید.
    موفق باشید.
    Last edited by _H2_; 22-02-2010 at 14:20.

9. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

من هم مثل دوست خوبمونf.lampardعلاقه زیادی به بازی سازی دارم تا حالا3d game
    ,game maker رو هم دارم. و از سی پلاس پلاس هم چیزهایی میدونم اما تنها مشکلم اینه که میترسم آینده و درآمد خوبی نداشته باشه تنها هدفم هم خدمت به کشورم است و هر چقدر پول هم بدن من به قدری که زندگیم بچرخه قانعم.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اگه هدف بازی تجاری باشه برو تیم دست و پا کن چرابلاخره هرکس تو چیزی ضعف داره مثلا خودم الان دارم سرباز وطن رو رایگان بزارم برای دنلود . حالا فکرش بکنید حالا اگه این بازی برای فروش بزارم چی میشه ؟حتما میان با یه بازی مثل Call Of Duty و Solder of Fortine مقایسه می کنه که در نتیجه بازی من تو اون وسط آب میشه!!!!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •