تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: برای ساخت بازی 3d max یا maya ?

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیگه دوره udk و... تموم شد.
    unity تمام بازار گیم سازی رو مال خودش کرده وخواهد کرد.
    برا خودش یه معجزه به حساب میاد
    خوب من در این مورد با شما موافق نیستم. Unity موتور خیلی خوبیه ولی Unreal Engine 3 موتوریه که بیشتر استودیوهای بازی سازی بزرگ دارن ازش استفاده میکنن. تقریبا هیچ استودیوی تجاری رو نمی تونی پیدا کنی که یک بازی بزرگ با Unreal نداشته باشه. دلیلش هم اینه که این موتور 12 ساله که داره توسعه پیدا میکنه اونم توسط Epic Games که خودش یکی از بزرگترین استودیوهای بازی سازی دنیاست. الته بازیهای iPhone بیشتر با Unity ساخته شده دلیلش هم اینه که تا چند وقت پیش Unreal اصلا iPhone رو پشتیبانی نمی کرد. در ضمن امروزه تو بیشتر کالج ها و دانشگاه های دنیا در علوم مرتبط با بازیهای ویدئویی Unreal Engine تدریس میشه و بسیاری از شرکتهای بزرگ مثل 3D Buzz,Eat3D, Gnomone براش پکیجهای آموزشی تولید می کنن. بخاطر همین منابع خیلی زیادی براش هست. خود Epic Game هم یه شبکه آموزشی بسیار غنی براش درست کرده(مثل MSDN مایکروسافت).

البته برای شروع کار Unity بهتره چون محیط ساده تر و کاربرپسندتری داره و خروجی گرفتن ازش هم ساده تره. ولی توصیه من به دلیل پیشرفته تر بودن ، استاندارد تر بودن و کامل تر بودن ابزارها در UDk هستش. مثل وقتی که یکی از من بپرسه میخواد شروع به یادگیری انیمیشن کنه و من با این که می دونم محیط مکس ساده تر و کاربر پسند تره بهش توصیه می کنم بره سراغ مایا. چون تو مایا یک سری استانداردها به کاربر ارائه میشه که برای یک هنرمند گرافیک دیجیتالی لازمه و تو نرم افزارهای دیگه هم از همون استانداردها استفاده میشه. مثلا تو مایا اگه بخوای یه ماده بسازی باید کلی Node رو به هم وصل کنی و چند تا Editor رو بالا پایین کنی تا نتیجه خودتو بگیری ولی تو مکس از همون ابزارهای ساده اش می تونی استفاده کنی و نتیجه خوبی هم میده. تا اینجا کار کردن با مکس بهتره دیگه ولی اگه کارت خیلی پیچیده بشه همون ساختار پر دردسر Node های مایا چنان کارتو راه میندازه که تصورش رو هم نمیشه کرد و تو مکس باید با کلی پلاگین همون کارو بکنی. در ضمن اگه بخوای با نرم افزارهای جانبی دیگه مثل Nuke, Combustion, MatchMover و... کار کنی و قبلش مایا رو کار کرده باشی به دلیل همون استانداردی که گفتم یادگیریشون ساده تر میشه. ولی تو مکس این یکپارچگی رو نمیبنی . حتی در برخی موارد بخشهای مختلف خود مکس هم از استانداردهای رابط کاربری مختلفی استفاده میکنن .من نمیدونم مکس کجا داره میره به سلامتی جدیدا هم که شبیه Office شده.
    UDK هم یه همچین حالتی داره تو موتورهای پایه بازی.

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

اینو هم من اضافه میکنم،در تری دی مکس 2011 تو قسمت تکسچر Node اضافه شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aaeiria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب من در این مورد با شما موافق نیستم. Unity موتور خیلی خوبیه ولی Unreal Engine 3 موتوریه که بیشتر استودیوهای بازی سازی بزرگ دارن ازش استفاده میکنن.
    به همین گفته اکتفا می کنم که تابستون unity3 میاد و قبل از اون (الان) بری توی فروم ها میبینی که 50 درصد از کسائی که با udk کار می کردن اومدن به سمت unity . اگه قابلیت ها و قیمتهاشون رو کنار هم بذاری اونوقت بهتر می تونی قضاوت کنی. شما اول یه سر به unity3d بزن!
    یه روزی ایران هم امپراطوری بود.

4. این کاربر از aaeiria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به همین گفته اکتفا می کنم که تابستون unity3 میاد و قبل از اون (الان) بری توی فروم ها میبینی که 50 درصد از کسائی که با udk کار می کردن اومدن به سمت unity . اگه قابلیت ها و قیمتهاشون رو کنار هم بذاری اونوقت بهتر می تونی قضاوت کنی. شما اول یه سر به unity3d بزن!
    یه روزی ایران هم امپراطوری بود.
    با عرض پوزش که تاپیک کمی به تاپیک مقایسه ای کشیده شده.
    من هم نمیگم UDK وحی منزله و هیچوقت هیچ نرم افزار بهتری ازش ساخته نمیشه. من فقط تجربه خودمو تو کار با هر دو تای این موتورها گفتم. در حال حاضر من با Unity 2.6 کا میکنم و UDK Feb 2010 . به نظر خودم UDK بهتر اومد. شاید هم به خاطر همون شباهتش با مایا باشه. از لحاظ امکانات هم هر دو نرم افزارهای بسیار کاملی هستند. به نظر من مقایسه شون دقیقا مثل مقایسه بین مکس و مایا میشه و هیچ برنده ای هم نخواهد داشت. در نهایت هر کس باید با توجه به انتظارات و امکاناتش نرم افزارها رو انتخاب کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aaeiria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از لحاظ امکانات هم هر دو نرم افزارهای بسیار کاملی هستند. به نظر من مقایسه شون دقیقا مثل مقایسه بین مکس و مایا میشه و هیچ برنده ای هم نخواهد داشت. در نهایت هر کس باید با توجه به انتظارات و امکاناتش نرم افزارها رو انتخاب کنه.
    چون اینجا جاش نیست این آخرین حرفمه:
    اتفاقا از نظر امکانات فرق می کنن
    خروجی هاشون، از دو بعدی سازی تا 3بعدی unity و فقط 3بعدی udk و ...
    قیمت هاشون
    پیشرفت unity تو این چند وقته و در آینده (به نسبت udk وبقیه موتورها)
    زبان برنامه تویسی خاص udk
    ساپورت فوق العاده unity
    و ...
    من هم یک ماه وقت گذاشتم تا یکیشون رو انتخاب کنم و با وجود اینکه کارم بیشتر با udk همخوانی داشت unity رو انتخاب کردم چون مطمئنم آینده از آن یونیتیه...
    از تبادل نظراتت ممنون
    موفق باشی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •