خوب من در این مورد با شما موافق نیستم. Unity موتور خیلی خوبیه ولی Unreal Engine 3 موتوریه که بیشتر استودیوهای بازی سازی بزرگ دارن ازش استفاده میکنن. تقریبا هیچ استودیوی تجاری رو نمی تونی پیدا کنی که یک بازی بزرگ با Unreal نداشته باشه. دلیلش هم اینه که این موتور 12 ساله که داره توسعه پیدا میکنه اونم توسط Epic Games که خودش یکی از بزرگترین استودیوهای بازی سازی دنیاست. الته بازیهای iPhone بیشتر با Unity ساخته شده دلیلش هم اینه که تا چند وقت پیش Unreal اصلا iPhone رو پشتیبانی نمی کرد. در ضمن امروزه تو بیشتر کالج ها و دانشگاه های دنیا در علوم مرتبط با بازیهای ویدئویی Unreal Engine تدریس میشه و بسیاری از شرکتهای بزرگ مثل 3D Buzz,Eat3D, Gnomone براش پکیجهای آموزشی تولید می کنن. بخاطر همین منابع خیلی زیادی براش هست. خود Epic Game هم یه شبکه آموزشی بسیار غنی براش درست کرده(مثل MSDN مایکروسافت).
البته برای شروع کار Unity بهتره چون محیط ساده تر و کاربرپسندتری داره و خروجی گرفتن ازش هم ساده تره. ولی توصیه من به دلیل پیشرفته تر بودن ، استاندارد تر بودن و کامل تر بودن ابزارها در UDk هستش. مثل وقتی که یکی از من بپرسه میخواد شروع به یادگیری انیمیشن کنه و من با این که می دونم محیط مکس ساده تر و کاربر پسند تره بهش توصیه می کنم بره سراغ مایا. چون تو مایا یک سری استانداردها به کاربر ارائه میشه که برای یک هنرمند گرافیک دیجیتالی لازمه و تو نرم افزارهای دیگه هم از همون استانداردها استفاده میشه. مثلا تو مایا اگه بخوای یه ماده بسازی باید کلی Node رو به هم وصل کنی و چند تا Editor رو بالا پایین کنی تا نتیجه خودتو بگیری ولی تو مکس از همون ابزارهای ساده اش می تونی استفاده کنی و نتیجه خوبی هم میده. تا اینجا کار کردن با مکس بهتره دیگه ولی اگه کارت خیلی پیچیده بشه همون ساختار پر دردسر Node های مایا چنان کارتو راه میندازه که تصورش رو هم نمیشه کرد و تو مکس باید با کلی پلاگین همون کارو بکنی. در ضمن اگه بخوای با نرم افزارهای جانبی دیگه مثل Nuke, Combustion, MatchMover و... کار کنی و قبلش مایا رو کار کرده باشی به دلیل همون استانداردی که گفتم یادگیریشون ساده تر میشه. ولی تو مکس این یکپارچگی رو نمیبنی . حتی در برخی موارد بخشهای مختلف خود مکس هم از استانداردهای رابط کاربری مختلفی استفاده میکنن .من نمیدونم مکس کجا داره میره به سلامتی جدیدا هم که شبیه Office شده.
UDK هم یه همچین حالتی داره تو موتورهای پایه بازی.