تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 57

نام تاپيک: مشاوره درمورد کیس با قطعات زیر

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

در ضمن خدا خیرتون بده 790 که خیلی بهتره GIGA GA-MA 790FXT-UD5P

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم یه لینک در مورد nlhd hdk n, ;hvj

4770

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4850(برد جدید)

کد:

جالبه که 4770 در لود معمولی 54 درجه است و در لود سنگین 76د درجه

ولی برد ایسوس که تغییر یافته است ، دارای دمایی به ترتیب 59 درجه و 74 درجه هست که در لود سنگین از 4770 خنکتره

این نشون دهنده ی اینه که برد تغییر یافته ی 4850 تفاوت دمایی زیادی با 4770 نداره و اگر هم از خنک کننده هایی که برد ایسوس استفاده کرده بی بهره باشه اونوقت باز هم تفاوت زیادی با 4770 نخواهد داشت(چون این خنک کننده ها حداکثر 2 تا 5 درجه تفاوت ایجاد می کنند)

3. 3 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

درخواستم در مورد "نظرت در مورد رم اصلاح" پس گرفته میشه
    ببخشید اون قسمت پستت رو نخونده بودم

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

راستی AMD RADEON کسی تو بازار دیده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بنچمارک ها رو در مورد مقایسه دمایی دیدم اما من از کجا بفهمم اونی که قراره بخرم برد قدیمه یا جدید؟
    البته ناگفته نمونه که 4770 هم با 2 برد متفاوت و دو فن متفاوت از طرف سافایر معرفی شده
    که در مورد 4770 از ظاهر کاملا مشخصه ، آیا در مورد 4850 هم همینطوره ؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیکان جان واقعا فقط میتونم بگم شرمنده کردی و فکر نمیکنم بشه زحماتت رو جبران کرد

در مورد گرافیک یه نکته رو یادم رفت بگم که من اگه بازی کنم حداکثر میتونم تو رزولوشن 1280*1024 بازی کنم (بخاطر داشتن یه مانیتور 17 و اینکه فعلا اصلا قصد تعویضش رو ندارم) و طبق بنچمارکها 4850 و 4770 تو این رزولوشن تفاوت نهایت 4-5 فریمی دارند.
    البته طبق بنچمارکهای toms گرافیک 4830 به نسبت تفاوت 4770 و 4850 ضعیفتر از بقیه ظاهرشده و کلا اختلاف بین 4770 و 4830 بیشتر از اختلاف بین 4770 و 4850 هست .
    بهرحال این کارت خیلی کم گیر میاد و برای همین هم قیمت درستی ازش ندارم. اما در مورد 4850 به روی چشم بیشتر فکر میکنم.

در مورد رم هم اگه یه نظر دیگه ممنون میشم
    (البته خواهشا بدون اینکه وقت خودت رو صرف این مسئله کنی و کلی تو نت بگزدی چون اصلا راضی نیستم)

و مورد آخر در مورد مادربورد میخواستم بگم که گیگا خیلی چشمم رو گرفته اما آیا به نظر خودت این تفاوت 10.000 تومانی قابل توجیهه؟؟ یعنی خودت بودی این ورخرید میکردی و ارزشش رو داشت ؟؟

یک دنیا تشکر و شرمندگی
    در مورد مادربورد بخاطر پشتیبانی از رم ddr3 1600 (اونم بدون هیچ مشکلی) و احتمال خیلی زیاد پشتیبانی از cl 7 این فرکانس ، من خودم گیگا رو ترجیح میدم

ضمن اینکه توی اون لینکی که گذاشتم گیگا تا حدودی توی اورکلاک بهتر عمل کرده(البته نباید ایراد بایوس msi رو نادیده بگیریم)

پیشنهاد دیگه ی من 2 گیگ رم 1600 مگاهرتز با c l 7 هست که یکی از دوستان 70 تا 75 تومن قیمت دادن(یا آقای ess 1362 یا آقای ultra black) (البته دیدم در مورد رم سوالتون رو پس گرفتید )

چون بعدا هم می تونید 2 گیگ اضافه کنید چراکه کاری که شما با سیستم می خواین انجام بدین بیش از 2 گیگ رم لازم نداره(فعلا بسته به نرم افزار های امروزی) و در گیم هم فقط کرایسیس در رزولیشن بالا همراه با جزئیات بالا به بیش از 2 گیگ رم احتیاج پیدا می کنه که اون هم با مانیتور شما منتفیه

در مورد کیس هم از برند perfect مدل viper رو با قیمت 33 تومن پیشنهاد می کنم که دارای نمایشگر + چراغ هارد مجزا(که خیلی بدرد می خوره چون اگه برنامه یا گیم در هنگام بالا اومدن تاخیر داشته باشه شما از چراغ هارد متوجه میشید که آیا این برنامه به رم برده میشه برای پردازش یا خیر)+ حداقل جای 1 فن 12 سانتی و حداکثر 2 تا+ 1 فن 8 سانتی(همین فن های معمولیمد نظرمه)+جای هارد و.. هم دیگه زشته برای کیس های امروزی بشمریم
    Last edited by nikaan; 25-01-2010 at 21:08.

8. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنچمارک ها رو در مورد مقایسه دمایی دیدم اما من از کجا بفهمم اونی که قراره بخرم برد قدیمه یا جدید؟
    البته ناگفته نمونه که 4770 هم با 2 برد متفاوت و دو فن متفاوت از طرف سافایر معرفی شده
    که در مورد 4770 از ظاهر کاملا مشخصه ، آیا در مورد 4850 هم همینطوره ؟؟

این تصویر مدل قدیمی کارت 4850 هست(البته تصویر اون خانومه رو حذف کنید)

کد:
    حالا مدل های تغییر یافته کلا از نظر فن و روکش با این فرق دارن

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

میخواستم امشب همچی مشخص بشه تا صبح برم بازار اما دیگه فکر کنم کامل بیشتر تکمیل شده:
    مادر بورد ، سی پی یو ، هارد ، پاور که 100% شد
    رم منتظر MAGIDIYUM میشم ببینم امشب میاد و میتونه جواب منو بده
    گرافیک هم همونجا یه پرس و جو میکنم و تصمیم میگیرم
    کیس هم باز بیشتر فکر میکنم

نیکان جان دست گلت درد نکنه دیگه نمیخوام مزاحمت تو بشم ، خیلی بامعرفتی داداش

11. این کاربر از NELLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اول تشکر دوم 3 تا سوال از شما:

1- تنها کسی که دیدم این رم پاتریوت رو پیشنهاد میکنه شمائید ، اگه تصویری از بسته بندیش با همون مشخصات داری لطفا برام بگذار و اگه جای خاصی رو میشناسی که اصلش رو میفروشه یا پی ام بزار یا همین جا بگو

2- 4770 با این برند در حال حاضر در بازار موجود نیست فقط سافایر و کلاب و ایسوز ، جائی رو سراغ داری به همراه قیمت بگو

3- کیسی که معرفی کردی خیلی خوبه ولی من اصلا نمیخوام اینقدر پای کیس هزینه کنم

ضمنا در مورد لایت اسکریپت ها شنیده بودم اما گفتم شاید اشتباه میکنم و اگه اینجا بگم جالب نباشه ، بهرحال مممون از راهنمائیت ، من احتمالا هر برندی بگیرم با قابلیت لابپ اسکریپت میگیرم.
    این عکس رم ها .از هردو نوع استفاده کردم چه 2 گیگ یا 4 گیگ. هر دوشون عالیند . با توجه به تجربه. بالایی رو بگیری بهتره چون هیت سینک دارش با بدون هیت سینک هیچ فرقی نداره و فقط بابت هیت سینک پایینه که ظاهرش گول زننده است پول بیشتری پیاده میشی.

اگه برند گیگا گیر نیاوردی .اول برند ایسوز و بعد سافایر و بعد کلاب مد نظرت باشه.

من خودم از اینجا خرید میکنم. نمایندگی گیگا است.طرف مطمئنه.مغازه بقلیش هم 3 تومن میگیره قطعه تست میکنه.هر قطعه ای هم که بخوای داره.

خیابان ولیعصر - مرکز کامپیوتر ایران - طبقه ی اول ( منظور اینکه از پله برقی باید بالا بری اونجا طبقه ی اوله )- واحد 174 .

تلفن:88892389 ( کامپیوتر فیض )

13. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

فقط توجه داشته باش یه برچسب هلوگرم لیزری هم روش چسبیده

15. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •