در ضمن خدا خیرتون بده 790 که خیلی بهترهGIGA GA-MA 790FXT-UD5P
در ضمن خدا خیرتون بده 790 که خیلی بهترهGIGA GA-MA 790FXT-UD5P
این هم یه لینک در مورد nlhd hdk n, ;hvj
4770
4850(برد جدید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه که 4770 در لود معمولی 54 درجه است و در لود سنگین 76د درجه
ولی برد ایسوس که تغییر یافته است ، دارای دمایی به ترتیب 59 درجه و 74 درجه هست که در لود سنگین از 4770 خنکتره
این نشون دهنده ی اینه که برد تغییر یافته ی 4850 تفاوت دمایی زیادی با 4770 نداره و اگر هم از خنک کننده هایی که برد ایسوس استفاده کرده بی بهره باشه اونوقت باز هم تفاوت زیادی با 4770 نخواهد داشت(چون این خنک کننده ها حداکثر 2 تا 5 درجه تفاوت ایجاد می کنند)
درخواستم در مورد "نظرت در مورد رم اصلاح" پس گرفته میشه
ببخشید اون قسمت پستت رو نخونده بودم![]()
راستی AMD RADEON کسی تو بازار دیده؟
بنچمارک ها رو در مورد مقایسه دمایی دیدم اما من از کجا بفهمم اونی که قراره بخرم برد قدیمه یا جدید؟
البته ناگفته نمونه که 4770 هم با 2 برد متفاوت و دو فن متفاوت از طرف سافایر معرفی شده
که در مورد 4770 از ظاهر کاملا مشخصه ، آیا در مورد 4850 هم همینطوره ؟؟
در مورد مادربورد بخاطر پشتیبانی از رم ddr3 1600 (اونم بدون هیچ مشکلی) و احتمال خیلی زیاد پشتیبانی از cl 7 این فرکانس ، من خودم گیگا رو ترجیح میدم
ضمن اینکه توی اون لینکی که گذاشتم گیگا تا حدودی توی اورکلاک بهتر عمل کرده(البته نباید ایراد بایوس msi رو نادیده بگیریم)
پیشنهاد دیگه ی من 2 گیگ رم 1600 مگاهرتز با c l 7 هست که یکی از دوستان 70 تا 75 تومن قیمت دادن(یا آقای ess 1362 یا آقای ultra black) (البته دیدم در مورد رم سوالتون رو پس گرفتید )
چون بعدا هم می تونید 2 گیگ اضافه کنید چراکه کاری که شما با سیستم می خواین انجام بدین بیش از 2 گیگ رم لازم نداره(فعلا بسته به نرم افزار های امروزی) و در گیم هم فقط کرایسیس در رزولیشن بالا همراه با جزئیات بالا به بیش از 2 گیگ رم احتیاج پیدا می کنه که اون هم با مانیتور شما منتفیه
در مورد کیس هم از برند perfect مدل viper رو با قیمت 33 تومن پیشنهاد می کنم که دارای نمایشگر + چراغ هارد مجزا(که خیلی بدرد می خوره چون اگه برنامه یا گیم در هنگام بالا اومدن تاخیر داشته باشه شما از چراغ هارد متوجه میشید که آیا این برنامه به رم برده میشه برای پردازش یا خیر)+ حداقل جای 1 فن 12 سانتی و حداکثر 2 تا+ 1 فن 8 سانتی(همین فن های معمولیمد نظرمه)+جای هارد و.. هم دیگه زشته برای کیس های امروزی بشمریم![]()
Last edited by nikaan; 25-01-2010 at 21:08.
این تصویر مدل قدیمی کارت 4850 هست(البته تصویر اون خانومه رو حذف کنید)
حالا مدل های تغییر یافته کلا از نظر فن و روکش با این فرق دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم امشب همچی مشخص بشه تا صبح برم بازار اما دیگه فکر کنم کامل بیشتر تکمیل شده:
مادر بورد ، سی پی یو ، هارد ، پاور که 100% شد
رم منتظر MAGIDIYUM میشم ببینم امشب میاد و میتونه جواب منو بده
گرافیک هم همونجا یه پرس و جو میکنم و تصمیم میگیرم
کیس هم باز بیشتر فکر میکنم
نیکان جان دست گلت درد نکنه دیگه نمیخوام مزاحمت تو بشم ، خیلی بامعرفتی داداش
این عکس رم ها .از هردو نوع استفاده کردم چه 2 گیگ یا 4 گیگ. هر دوشون عالیند . با توجه به تجربه. بالایی رو بگیری بهتره چون هیت سینک دارش با بدون هیت سینک هیچ فرقی نداره و فقط بابت هیت سینک پایینه که ظاهرش گول زننده است پول بیشتری پیاده میشی.
اگه برند گیگا گیر نیاوردی .اول برند ایسوز و بعد سافایر و بعد کلاب مد نظرت باشه.
من خودم از اینجا خرید میکنم. نمایندگی گیگا است.طرف مطمئنه.مغازه بقلیش هم 3 تومن میگیره قطعه تست میکنه.هر قطعه ای هم که بخوای داره.
خیابان ولیعصر - مرکز کامپیوتر ایران - طبقه ی اول ( منظور اینکه از پله برقی باید بالا بری اونجا طبقه ی اوله )- واحد 174 .
تلفن:88892389 ( کامپیوتر فیض )
فقط توجه داشته باش یه برچسب هلوگرم لیزری هم روش چسبیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)