عزیزان قاطی نکنید 3 روز هم نمیشه که این قانون لعنتی رو واسه ی ما ایرانیان عزیییییییییییییییییز گذاشتن
عزیزان قاطی نکنید 3 روز هم نمیشه که این قانون لعنتی رو واسه ی ما ایرانیان عزیییییییییییییییییز گذاشتن
کدوم قانون؟
ما که بدون مشکل Gmail می سازیم
آیا دیگر نمیتوان اکانت جیمیل ساخت ؟ زیرا در موقع ساخت شماره موبایل میخواهد برای ارسال یک کد که ایران هم ساپورت نمیشود. چرا اینطور شده ؟ واویلا شده !. جیمیل بازان کجایید که ببینید چه بر سرمان آمده..![]()
شما که میگی بدون هیچ مشکلی داری اکانت میسازی لینک ساخت رو بزار تا ما هم بتونیم بسازیم و از چه مرورگری استفاده میکنی ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرورگر فرقی نمی کنه با FF ، Opera ، Chrome مشکلی نداشت
شما یک ایمیل جدید کی ساختی؟
گوگل چند وقتيه مرحله وريفاي (Verify) رو به مراحل ساخت جميل اضافه كرده ،كه به گفته بعضي دوستان به صورت رندوم در طول شبانه روز اضافه ميشه ، يا از طريق چك كردن كوكي مرورگرتون اين بخش اضافه ميشه.
اگر به اين مشكل برخورديد(مرحله وريفاي) چند راه داريد:
پاك كردن كوكي مرورگر
عوض كردن مرورگر
به تعويق انداختن زمان ساخت جميل
ساخت اكانت با استفاده از نرم افزار AOL
فعلا همينارو پيدا كردم
سلام
همین الان یکی برای تست ساختم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pass:behnam22
من چند روز پیش مشکل وارد شدن به جیمیل برام پیش اومد که میگفت باید با اس ام اس فعالش کنی . یکی پیدا کردم اونور آب موبایلشو داد کد فعال سازی رو برام فرستاد. اینم عکس ارور که نمیتونستم وارد جیمیل بشم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم الان ساختم نمیدونم چرا فقط قر اومدنش مال اون روز بود؟1
شاید تست بود بعدا دوباره اجراییش کنند
واسه این که دروغ نگفتم دلیل دارم و این !:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)