تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 74

نام تاپيک: کدام pmp بهتره ؟ (تا 250 تومن -- iPod Touch یا Cowon S9)

داره خودمونی میشه hooligan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

Zune HD چطوره +قیمتش چنده+تو ایران هست؟...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون تصویر مهم نیست صدا ی خوب و حافظه ی مناسب نمی گم 160 گیگ آیپاد به اندازه ی کار راه انداز کیفیت آیپادم هم خوبه ولی به نظر من در حد افکتها و کیفیتهای سونی نیست نظرت راجه به سونی ها چیه من صداش برام خیلی مهمتر از تصویر خودت باشی محدودیتتم تا 300 350 باشی کدومو می گیری؟ چه برندی؟
    اگه بخوای تا 300 تومن و قدری بالاتر خرج کنی، بدون شک سری X سونی که بسیار تحسین شده این مدتی که اومده از نظر کیفیت صدا .. اما توجه کن که کاراس سونی از flac حمایت نمی کنن .. من مدلهایی که در پست قبلی ام بهت پیشنهاد دادم با توجه به حمایت از flac بود ..

اگه flac مطرح باشه s9 رو میتونی بگیری که 32 گیگش هم ظاهراً وارد ایران شده .. بهترین گزینه با توجه به نیازهای تو به نظر می رسه ... 32 گیگش هم ظاهرا اومده 380 تومن .. 16 گیگش حدود 300 تومن
    Zune HD چطوره +قیمتش چنده+تو ایران هست؟...
    Zune HD در بازار ایران دیده نشده هنوز (حالا من فردا دارم پاساژ پایتخت سر می زنم یه آمار می گیرم .. و اگه یه جا هم داشته باشه همین پاساژه)

کیفیت اش هم بسیار خوبه و رقابت می کنه با رقبا ... یه سرچ توی تالار بزن بحث های خوبی در مورد این مدل شده .. مثلاً اینجا

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

5. 3 کاربر از POROMA2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

9

اگه بخوای تا 300 تومن و قدری بالاتر خرج کنی، بدون شک سری X سونی که بسیار تحسین شده این مدتی که اومده از نظر کیفیت صدا .. اما توجه کن که کاراس سونی از flac حمایت نمی کنن .. من مدلهایی که در پست قبلی ام بهت پیشنهاد دادم با توجه به حمایت از flac بود ..

اگه flac مطرح باشه s9 رو میتونی بگیری که 32 گیگش هم ظاهراً وارد ایران شده .. بهترین گزینه با توجه به نیازهای تو به نظر می رسه ... 32 گیگش هم ظاهرا اومده 380 تومن .. 16 گیگش حدود 300 تومن

Zune HD در بازار ایران دیده نشده هنوز (حالا من فردا دارم پاساژ پایتخت سر می زنم یه آمار می گیرم .. و اگه یه جا هم داشته باشه همین پاساژه)

کیفیت اش هم بسیار خوبه و رقابت می کنه با رقبا ... یه سرچ توی تالار بزن بحث های خوبی در مورد این مدل شده .. مثلاً اینجا
    سیمور جان قیمت zune hd دستت امد؟اگر نه حدود قیمتو بگو ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا ببخشید غیر از سوال بالایی یه سوال دیگه هم داشتم!میخواستم بپرسم که اثلا پلیری هست که دسترسی به اینترنت داشته باشه و هر کجا که بخوای بشه باهاش بهش وصل شد ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیمور جان قیمت zune hd دستت امد؟اگر نه حدود قیمتو بگو ممنون میشم
    موجود نیست همونطور که گفتم ... اما میدونی سیستمش "گشتیم نبود، نگرد نیست" نیست! .. یعنی شانسه: یه وقت دیدی یه مغازه آورد یه دونه (دقیقا یک دونه!!) ... کما اینکه در مورد نسل های قبلی zune این اتفاق افتاده .. یه نفر رو می طلبه که بره پاساژ پایتخت و بپرسه یا پاپیچ بشه و ته و توش رو در بیاره ..
    آقا ببخشید غیر از سوال بالایی یه سوال دیگه هم داشتم!میخواستم بپرسم که اثلا پلیری هست که دسترسی به اینترنت داشته باشه و هر کجا که بخوای بشه باهاش بهش وصل شد ؟
    هیچ پلیری در ایران نیست که دسترسی در همه جا به وب داشته باشه ... آیپاد تاچ رو میشه نزدیکترین گزینه به چنین فرضی دونست .. هرچند باز به معنای دسترسی همه جا نیست .. صرفاً جایی که Wifi مجانی بده ... این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو بخون اگه دوست داشتی.

برای اون کار باید بری موبایل بگیری .. (شوخی می کنم البته -- اما اشاره ام به اینه که کاربر ایرانی معمولاً قابلیت های موبایل رو انتظار داره دقیقاً توی پلیر ببینه که اصلاً عملی نیست)

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

12

دوباره چند تا سوال دارم تا دیگه برم بگیرم یکی از پلیرهارومن چهارشنبه دارم میرم بگیرم چند تا سوال قبل از رفتن داشتم میخواستم بپرسم اگر ipod touch 8 گیگ بگیرم نسل 2 بگیرم یا 3 میدونم فرقی ندارن ولی کدومش بهتره و از کجا بفهمم کدوم نسل 3 هستن؟قیمت shield چقدره؟ و خوب هست؟شارژر که نداره اگر بگیرم چقدر میشه قیمتش ؟و یه سوال دیگه این سامسونگ p3 کیفیت صداش چطوره ؟ (راستی کسی اثلا دیده تو ایران؟)راستی یه سوال دیگه البته برای من نه برای دوستم اون میخواد یه pmp بگیره تا 100 تومن که رم بخوره و صفحه ی لمسی باشه چیزی سراغ دارن شما ؟ (یه مودل دیده TEAC MP-540 چطوره؟)ممنون...
    و میخواستم یه کارت وایرلس به من پیشنهاد کنید و قیمتشم بگین . کارت وایرلس رو میتونم از همون آدرسهایی که به من دادین برای خرید ipod تهیه کنم؟
    Last edited by hooligan; 05-02-2010 at 23:09.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوباره چند تا سوال دارم تا دیگه برم بگیرم یکی از پلیرهارومن چهارشنبه دارم میرم بگیرم چند تا سوال قبل از رفتن داشتم میخواستم بپرسم اگر ipod touch 8 گیگ بگیرم نسل 2 بگیرم یا 3 میدونم فرقی ندارن ولی کدومش بهتره و از کجا بفهمم کدوم نسل 3 هستن؟قیمت shield چقدره؟ و خوب هست؟شارژر که نداره اگر بگیرم چقدر میشه قیمتش ؟و یه سوال دیگه این سامسونگ p3 کیفیت صداش چطوره ؟ (راستی کسی اثلا دیده تو ایران؟)راستی یه سوال دیگه البته برای من نه برای دوستم اون میخواد یه pmp بگیره تا 100 تومن که رم بخوره و صفحه ی لمسی باشه چیزی سراغ دارن شما ؟ (یه مودل دیده TEAC MP-540 چطوره؟)ممنون...
    و میخواستم یه کارت وایرلس به من پیشنهاد کنید و قیمتشم بگین . کارت وایرلس رو میتونم از همون آدرسهایی که به من دادین برای خرید ipod تهیه کنم؟
    الان کلاً نسل سوم باید گیر بیاد و شما هم توصیه میشه که فقط نسل سوم بخری ... نسل سوم 32 گیگ و 64 گیگ داره فقط ... شماره سریالشون هم با MC شروع میشه ... البته 8 گیگ نسل دوم هم هنوز گیر میاد که اون هم گزینه خوبیه ..

//

شیلد تاچ حدود 30 تومن قیمت داره. چیز خوبیه .. بدون اون هم میشه زنده موند البته!

//

قیمت شارژر جدا هم باید حدود 20 تومن و بالاتر باشه.

//

P3 کیفیت صدای خیلی خوبی داره .. از تاچ بهتر و از کریتیو و cowon اندکی پایین تر ..بله - ظاهراً اخیراً در ایران هم وارد شده.

//

با 100 تومن من گزینه صفحه لمسی از مارک های معتبر به ذهنم نمیاد ... باید بودجه رو تا 120 تومن ببری بالا مثلاً تا YP-P2 سامسونگ بتونی بگیری حداقل.

//

کارت وایرلس با 20-22 تومن میتونی یه کارت مارک معتبر بخری ... چون عملکردشون چیز عجیبی نیست، فرق چندانی نداره چه مارکی بگیری ... مثلاً D link خوبه ... برو پاساژ ایران بخر ..

12. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مرسی از جوابت سیمور جان این عکسو ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قابی که روی Ipod هست خیلی خوبه هم پشتشو میپوشونه هم خیلی از زیباییش کم نمیکنه اگر اسم خاصی داره بگو و حدود قیمتشم بگو دارم میرم بگیرم اسمشو چی بگم و فکر کنم از شیلد هم بهتره نیست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

12

اون YP-P2 سامسونگ رو که شما گفتین به دوستم نشون دادم خوشش اومد چند تا سوال ازم پرسیم یکی اینکه صفحش لمسیه؟و اینکه کیفیت صداش چطوره و قیمت دقیقش چقدره (8 گیگ ) و اسپیکر داره یا نه؟
    Last edited by hooligan; 07-02-2010 at 18:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •