اشتباه این دوستمون که میگه کسپرسکی انتظاراتش رو بر آورده نکرده اینه که اصلا اون رو فعال نکرده.
کسپرسکی تا وقتی که فعال نشه عمل نمیکنه
نکته بعدی اینه که اگر می خواهید شخصا انتی ویروس رو چک کنید باید اولا نسخه درست و دست کاری نشده رو استفاده کنید که فقط این نسخه رو باید از سایت خود شرکت دانلود کنید و همیشه از یک لایسنس معتبر مثلا برای کسپرسکی ( key معتبر )
و در آخر قطعا باید اپدیت باشه. برنامه امنیتی بدون اپدیت رو که نمیشه امتحان و تست کرد
چون من خودم چندین ساله از کسپر استفاده میکنم در مورد پیام هاش این هارو هم به ایشون بگم که:
وقتی ویروسی رو پیدا میکنه کاملا اون رو پاک میکنه و بدون در خواست اجازه. اون پیامی که میده ریپورت اون ویروس هست نه اجازه.
وقتی برنامه ی مخرب روی سیستم نشسته باشه اون موقع یک پیغام میده که این برنامه مخربه ولی شما اینستال کردین و اجازه می خواد ( چون شاید شما بهش احتیاج داشته باشید )
وقتی برنامه می خواهد نصب کنید که روی ریجستری های ویندوز یک سری دست کاری هایی رو می خواد بکنه هم یک پیام اجازه میخواد که بنا براون تغیرات رنگ پیام هم مشخص شده کمی مشکوک زرد رنگ و مشکوک قرمز رنگ
شما که اون محصول سیمانتک رو خوشتون اومده بخاطر اینکه رایگان هست و بدون لایسنس کار میکنه.
موفق باشید.