من هم با این دوستمون موافقم از نظر من هم تلویزیون خوبی هستش ، البته صداش یک کمی کم هستش ولی برای من اصلا مهم نیست ، بستگی داره بخوای باهاش چیکار بکنی اگر بخوای دیسکو راه بندازی ، اره صداش کمه ولی در حد یک تلویزیون خوبه
من هم با این دوستمون موافقم از نظر من هم تلویزیون خوبی هستش ، البته صداش یک کمی کم هستش ولی برای من اصلا مهم نیست ، بستگی داره بخوای باهاش چیکار بکنی اگر بخوای دیسکو راه بندازی ، اره صداش کمه ولی در حد یک تلویزیون خوبه
یک سوال از روی کنجکاوی چون فرصت نکردم فضولی کنم
وقتی روی صفحه ال سی دی دست میکشم رد انگشتم میافته و تا یکی دو ثانیه مشخصه و یک جورایی حالت نرم داره
حالا سوالم اینه که در مورد ال ای دی هم همینطوره؟ یا مثل G10 پاناسونیک سفت و حالت شیشه ای داره؟
مثل ال سی دی هستش
سامسونگ قراره که 26 فوریه یعنی یک هفته دیگه LED های سه بعدی 3D خودش رو برای ماه مارس پیش فروش کنه
قیمتهاش هم مناسبه
به طور مثال مدل 40C7000 اون فقط 1999 دلار خواهد بود
و مدل 46 اینچ اون 2599 دلار خواهد بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامسونگ قراره که 26 فوریه یعنی یک هفته دیگه LED های سه بعدی 3D خودش رو برای ماه مارس پیش فروش کنه
قیمتهاش هم مناسبه
به طور مثال مدل 40C7000 اون فقط 1999 دلار خواهد بود
و مدل 46 اینچ اون 2599 دلار خواهد بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
کسی bluetooth رو روی این سری امتحان کرده ببینه جواب یه یا نه ؟
من led 7000 گرفتم واقعا بی نظیره ... قبلش یه b580 ال سی دی گرفته بودم یه موردی توش دیدم اومدن عوض کردن به جاش 7000 برداشتم ... باور کنید هزینه ای که میکنید ارزشش رو داره با 690 هم مقایسه کردم تفاوت از زمین تا اسمونه
دوستان چه طوری میشه wi fi رو در سری 7 فعال کرد آیا باید یک دستگاه جانبی بخرم یا اینکه نیاز نیست خلاصه چطوری می تونم بدون سیم به پی سی وصل کنم
برای وصل کردن بیسیم باید آداپتور بیسیم خود سامسونگ رو تهیه کنین.
تيونر داخلي كه سامسونگ تبليغ ميكنه يعني چي ؟؟؟ -در LED B7000
یعنی همون کاره ----- های دیجیتال رو میکنه ؟ اگه آنتن معمولی بهش وصل کنیم میتونیم تصویر دیجیتال ازش بگیریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)