تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: اينتل يا AMD

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هر کجا که نظری بدن اخر صف :دی

پيش فرض

از دوست عزیزم 3jokes_x مثالتون خیلی باحال بود

و
    BLACK-BLACK

به نظر من نمیشه گفت intel یا amd تو همین سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی دو مدل را با هم مقایسه میکنیم که از لحاظ ساختار به هم نزدیک ان ( نه قیمت ) میبینیم تو بعضی از نرم افزار ها amd بهتره بعضی نرم افزار دیگه intel

باید بستگی به نوع نیازمون انتخاب کنیم با استفاده از benchmark های معتبر...

مثلا : Intel Core 2 Quad Q8200 Box که تو بازار 154 تومانه

و CPU AMD PHENOM 9750/2.4GHz تو بازار 133 تومانه

مشخصات و benchmark قیمت AMD خیلی خب بهتره اما خب تو کارایی تو صفحه زیر نگاه کنید

کد:
    بعضی جاها و یا کاربردها AMD بهتره بعضی کاربردها intel

واقعا باید بر اساس پول و نیاز طبق benchmark مقایسه کرد و چون نسل cpu ها طی این چند ساله متحول شده کسی تجربه زمانی نداره و نخواهد هم داشت چون های نسل بهتر و جدید تر میاد فقط اگر از مغازه داره بپرسی طبق ایکه جنس تو انبار خودش داره یا نداره میگه خوبه یا بده

همین benchmark باید اکتفاکنی طول عمرش هم با خداست ( البته کارخانه یه حدس هایی زده ... که به واقعیت نزدیکه ( البته باز هم دوست خوبم گفت تا 7 سال دیگه انقده نرم افزار سنگین تره میاد که این cpu ها یا سایر قطعات دیگه جواب گو نیست )
    Last edited by xxa; 01-01-2010 at 20:25.

2. این کاربر از xxa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان اگه میخان بیان تو این تاپیک که از کسی غلط گیری کنن بیزحمت دمشونو بذارن رو کولشون برگردن اینجا جای راهنمایی کردنه
    و این هم خارج از بحث اضافه کنم :

اگر ما همه چیز خوب دقیق و کافی میدونستیم دیگه احتیاج نبود بیام همچین جاهایی میرفتیم جای خدا میشستیم

اومدیم 4 تاچیز یاد بگیریم 4 تا چیز یاد بدیم
    اگه درست بود اساتید اعتبار میدن اگه نادرست بود عیبشو میگیرن ( البته اینو بگم اساتید نه جوجه 2 هفته ایی )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

میگم یه چیزی:حالا که معتبر ترین سایت خارجی تست قطعات کامپیوتر نمیتونه با یه مادربرد هم سی پی یو رو تست کنه هم سی پی یو ای ام دی بهتره که شما به عنوان اولین نفر انجامش بدی، خوب بید؟
    اصلا نگرفتی من چی میگم.

من می گم سی پی یو اینتل رو با یه مادربورد خیلی قوی اینتل (که گلوگاهی برای سی پی یو ایجاد نکنه) تست می کنیم. حالا گلوگاه این سیستم سی پی یو هست و سرعت تست محدود می شه به سرعت سی پی یو. یعنی سرعتی که از اینجا به دست میاد سرعت خود سی پی یو اینتل هست مستقل از مادربورد.

یک بار هم سی پی یو ای ام دی رو با یه مادربورد خیلی قوی ای ام دی (که گلوگاهی برای سی پی یو ایجاد نکنه) تست می کنیم، حالا گلوگاه این سیستم سی پی یو هست و سرعت تست محدود می شه به سرعت سی پی یو. یعنی سرعتی که از اینجا به دست میاد سرعت خود سی پی یو ای ام دی هست مستقل از مادربورد.

حالا نتیجه این دو تست رو مقایسه می کنیم و تفاوت کارایی دو پردازنده رو مشاهده می کنیم. اگر هم کسی پرسید مادربوردها مشابه نبوده اند، بهش می گیم مادربورد در محاسبه ما اصلا نقشی نداشته. نمی گیم چون مادربوردها تقریبا مشابه هستند پس نتیجه تست تقریبا درسته. می گیم مهم نیست که مادربورد چی بوده باشه، نتایج تست ما کاملا دقیقه.

توی اون مثال لوله ها، لوله های 6 اینچی نقشی توی میزان انتقال آب ندارن: تا وقتی که اندازه شون بزرگتر از اون لوله 1 اینچی باشه، هر اندازه ای که می خوان می تونن داشته باشن چه 6 اینچ، چه 60 اینچ، چه 2 اینچ... مقدار آب منتقل شده در هر حالت همون 1 اینچ خواهد بود. حالا توی مثال ما، مادربورد همون لوله های 6 اینچی هست و سی پی یو، اون لوله ی 1 اینچیه. فرقی نداره که مادربورد چی باشه (6 یا 60 یا 2) در هر حال جواب ما دقیقا 1 می شه. پس ما سرعت سی پی یو رو مستقل از مادربورد حساب کردیم.

اگر متوجه نشدی من دیگه جور دیگه ای بلد نیستم توضیح بدم، بهتره بی خیال ادامه بحث بشیم! راستی الان یادم اومد اساتید دانشگاه وقتی می خوان برای اولین بار مبحث خازن رو درس بدن، خازن رو تشبیه می کنند به یه گودال... که آب (=جریان الکتریسیته) وقتی میاد به این گودال می رسه اول گودال رو پر می کنه و بعد از این که گودال پر شد جریان ادامه پیدا می کنه خلاصه این هم برای دفاع از مثالم!
    Last edited by 3jokes_x; 01-01-2010 at 20:25.

5. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xxa

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اصلا نگرفتی من چی میگم.

من می گم سی پی یو اینتل رو با یه مادربورد خیلی قوی اینتل (که گلوگاهی برای سی پی یو ایجاد نکنه) تست می کنیم. حالا گلوگاه این سیستم سی پی یو هست و سرعت تست محدود می شه به سرعت سی پی یو. یعنی سرعتی که از اینجا به دست میاد سرعت خود سی پی یو اینتل هست مستقل از مادربورد.

یک بار هم سی پی یو ای ام دی رو با یه مادربورد خیلی قوی ای ام دی (که گلوگاهی برای سی پی یو ایجاد نکنه) تست می کنیم، حالا گلوگاه این سیستم سی پی یو هست و سرعت تست محدود می شه به سرعت سی پی یو. یعنی سرعتی که از اینجا به دست میاد سرعت خود سی پی یو ای ام دی هست مستقل از مادربورد.

حالا نتیجه این دو تست رو مقایسه می کنیم و تفاوت کارایی دو پردازنده رو مشاهده می کنیم. اگر هم کسی پرسید مادربوردها مشابه نبوده اند، بهش می گیم مادربورد در محاسبه ما اصلا نقشی نداشته. نمی گیم چون مادربوردها تقریبا مشابه هستند پس نتیجه تست تقریبا درسته. می گیم مهم نیست که مادربورد چی بوده باشه، نتایج تست ما کاملا دقیقه.

توی اون مثال لوله ها، لوله های 6 اینچی نقشی توی میزان انتقال آب ندارن: تا وقتی که اندازه شون بزرگتر از اون لوله 1 اینچی باشه، هر اندازه ای که می خوان می تونن داشته باشن چه 6 اینچ، چه 60 اینچ، چه 2 اینچ... مقدار آب منتقل شده در هر حالت همون 1 اینچ خواهد بود. حالا توی مثال ما، مادربورد همون لوله های 6 اینچی هست و سی پی یو، اون لوله ی 1 اینچیه. فرقی نداره که مادربورد چی باشه (6 یا 60 یا 2) در هر حال جواب ما دقیقا 1 می شه. پس ما سرعت سی پی یو رو مستقل از مادربورد حساب کردیم.
    اینطور که من برداشت کردم که میشه گفت مادربرد کلا میشه گفت جنس اون لوله هست که زیاد مهم نیست ؟
    Last edited by xxa; 01-01-2010 at 20:26.

داره خودمونی میشه tiia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ISFAHAN

1

سلام
    یه سوال شما گلوگاه ندارید. آیا جنس گذرگاها یا کیفیت ساخت آنها اثر نمی ذاره. ولی حتی اثر بذاره فکر کنم بشه ازش صرف نظر کرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اینطور که من برداشت کردم که میشه گفت مادربرد کلا میشه گفت جنس اون لوله هست که زیاد مهم نیست ؟
    فکر کنم اینو اشتباه متوجه شدید: این اینج هایی که من می گم منظور فضای خالی داخل لوله هست که آب می تونه ازش عبور کنه و هر چی بیشتر باشه مقدار آب بیشتری می تونه منتقل بشه. منظور من از اینچ، کلفتی دیواره لوله نیست. پس یه مادربورد خوب مثل لوله 6 اینچیه و یه مادربورد معمولی مثل لوله 2 اینچی.

یه سوال شما گلوگاه ندارید. آیا جنس گذرگاها یا کیفیت ساخت آنها اثر نمی ذاره. ولی حتی اثر بذاره فکر کنم بشه ازش صرف نظر کرد.
    جنس لوله هم مهمه. اگر داخل لوله زبر باشه، اصطکاک زیاد می شه و این روی سرعت انتقال آب تاثیر منفی می ذاره. ولی وقتی ما می خواهیم لوله 1 اینچی رو تست کنیم، از لوله های 6 اینچی با جنس بسیار مرغوب (با دیواره داخلی صیقلی) استفاده می کنیم تا تاثیر چنین مسائلی مینیمم بشه. >>> شرکت های سخت افزاری هم میان از مادربوردهای خیلی خفن استفاده می کنند برای تست سی پی یو ها.

ضمنا شرکت های سازنده مادربورد، هم مادربورد ای ام دی می سازن و هم مادربورد اینتل. پس اگر تست ها رو با مادربوردهای ساخت یک شرکت واحد انجام بدیم، کیفیت ساختشون هم مشابه می شه. هر چند با توجه به پاراگراف قبلی تاثیر کیفیت ساخت مادربورد رو روی تست سی پی یو مینیمم کردیم و دقت محاسبه بسیار بالاست و نیازی به این کار هم نیست. ولی اگر خیلی بخوای وسواس نشون بدی می تونی این مورد رو هم رعایت کنی.
    Last edited by 3jokes_x; 01-01-2010 at 20:54.

9. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فکر کنم اینو اشتباه متوجه شدید: این اینج هایی که من می گم منظور فضای خالی داخل لوله هست که آب می تونه ازش عبور کنه و هر چی بیشتر باشه مقدار آب بیشتری می تونه منتقل بشه. منظور من از اینچ، کلفتی دیواره لوله نیست. پس یه مادربورد خوب مثل لوله 6 اینچیه و یه مادربورد معمولی مثل لوله 2 اینچی.
    شناخت یک مادر برد خوب فقط تکه بر چیپی که بر روی ان استفاده شده ؟

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

و این هم خارج از بحث اضافه کنم :

اگر ما همه چیز خوب دقیق و کافی میدونستیم دیگه احتیاج نبود بیام همچین جاهایی میرفتیم جای خدا میشستیم

اومدیم 4 تاچیز یاد بگیریم 4 تا چیز یاد بدیم
    اگه درست بود اساتید اعتبار میدن اگه نادرست بود عیبشو میگیرن ( البته اینو بگم اساتید نه جوجه 2 هفته ایی )
    کاملا تائید میشه و ممنون

و یه سوال پس اشتباه نیست که واسه ی ( برای مثال ) یه پردازنده ی 200 تومنی یه مادربورد 200 تومنی برداریم و نریم مثلا یه مین با قیمن 100 انتخاب کنیم چوون صدیه ممکنه حداکثر قدرت پردازندمونو بهمون نده . درست متوجه شدم ؟
    Last edited by pourya_bo2pmc; 01-01-2010 at 21:40.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شناخت یک مادر برد خوب فقط تکه بر چیپی که بر روی ان استفاده شده ؟
    البته چیپست مهم ترین عامل هست ولی تنها عامل نیست.

بقیه قطعاتی هم که استفاده می شن مهم هستند. مثلا یه مادربوردی که سیستم خنک کننده خوبی داره، دمای قطعات رو پایین تر نگه می داره و در نتیجه کارایی و عمر اونها بیشتر می شه. (+ قابلیت اورکلاک بالاتر)

یا یه مادربوردی که فقط از رم DDR2 پشتیبانی می کنه، (رم DDR3 بهش نمی خوره) یه گلوگاه برای پردازنده های AMD یا پردازنده های جدید اینتل به حساب میاد.

یا استفاده از خارن های جامد عمر مادربورد رو بالا می بره...

یا مثلا اگر تبلیغات مادربوردهای گیگابایت رو دیده باشید،
    کد:
    نوشته به دلیل استفاده از 2oz Copper PCB هم دمای مادربورد پایین تر میاد هم قابلیت اورکلاک بیشتر می شه، هم EMI (تاثیر سیگنالهای الکترونیکی روی لوازم الکتریکی اطراف) کمتر می شه و...

خلاصه عوامل زیادی دخیل هستند. این فقط چند نمونه بود که من آشنایی داشتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

و یه سوال پس اشتباه نیست که واسه ی ( برای مثال ) یه پردازنده ی 200 تومنی یه مادربورد 200 تومنی برداریم و نریم مثلا یه مین با قیمن 100 انتخاب کنیم چوون صدیه ممکنه حداکثر قدرت پردازندمونو بهمون نده . درست متوجه شدم ؟
    نمی شه 100% اینو گفت.
    با توجه به این موضوع که پردازنده رو می شه اورکلاک کرد، معمولا مادربوردهای گران قیمت طوری ساخته می شن که بتونن خیلی بیشتر از توانایی فعلی پردازنده شما بار تحمل کنند.

مثلا اگر پردازنده شما یه لوله 1 اینچی باشه، پردازنده 100 تومانی هم یه لوله 1 اینچیه و پردازنده 200 تومانی لوله 2 اینچی. یعنی لزوما این ارزان بودن قیمت مادربورد 100تومانی دلیلی بر گلوگاه بودنش نیست.

یه مثال خیلی روشنش اینه: مادربورد ارزان قیمت شما ممکنه حداکثر از FSB 1333 پشتیبانی کنه، حالا اگر شما یه پردازنده FSB 1333 هم بخری، مادربوردت هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه، ولی اگر بخوای پردازنده رو اورکلاک کنی تا در FSB 1600 کار کنه، اون موقع این مادربورد نمی تونه در FSB 1600 کار کنه و عملا نمی شه پردازنده رو اورکلاک کرد. ولی اگر مادربورد گران قیمتی خریده باشی مشکلی نخواهی داشت.

در نتیجه: فقط از روی قیمت نمی شه قضاوت کرد. گاهی بالا بودن قیمت به دلیل قابلیت های اضافه ی مادربورد هست (اورکلاک / USB3 / RAID و...) و کسی که به این قابلیت ها نیازی نداشته باشه، لازم نیست بی خودی خرج اضافه بکنه.

ولی در کل، مادربوردی که قابلیت اورکلاک بالایی داره، یعنی توانایی تحمل بار خیلی زیادتر از حالت نرمال رو داره و این یعنی کیفیت قطعاتی که در ساختش به کار رفته بسیار بالا هست. حالا این کیفیت بالا به همراه همون پردازنده معمولی اورکلاک نشده هم باعث می شه که کارایی کل سیستم یه کم بهتر بشه. ولی این بهتر شدنش خیلی کم هست و ارزش اون همه هزینه رو نداره. یعنی مادربورد 200 تومانی (+سی پی یو اور نشده) مطمئن باشید کارایی سیستم رو به اندازه 2 برابر مادربورد 100 تومانی (با همان سی پی یو) بالا نمی بره. 2 برابر پول می دی، ولی بعد می بینی مثلا کارایی سیستم 2% بالاتر رفت! نمی ارزه دیگه! فقط اگر بخوای از اون قابلیت های ویژه مادربورد گران قیمت استفاده کنی، ارزش هزینه کردن رو داره.
    Last edited by 3jokes_x; 01-01-2010 at 23:06.

14. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •