تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید سیستم نیمه حرفه ای

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اسمتو نمیدونم ولی مارتیکس جان داداشم
    سرخود چیه !! این بار داری مشورت میکنی دوستان که گفتند سیستم خوبی جمع میشه ولی با این تغییرات من به خدا زیاد سررشته ندارم توی یستم جمع کردن فناوری خوندم نمیدونم چی به چیه کلا تعیین قطعات یه هنره ولی دوستانی که اینجا هستند کاربلد هستند من زیر نظر گرفتم لیست نهایی رو ببند بده به نیکان خودش میاد و نیگاه میکنه و نظر میده یه چیزی هم بگم قطعات الان دیگه مثل قدیم نیست من الان یه پنتیوم 4 دارم مثل ساعت کار میکنه
    همه قطعات وضعشون بهتر شده .مثل روال سابق نیست که مشکل داشته باشند درصدشون 1 به هزار هست که خراب باشند
    بد به دلت راه نده اگه دوست داشتی بیا سیستم منو ببین از همون قطعات بگیر که ادرسوش دادم ( ماجرای خرید کیس 300 تومنی..) قطعاتی که بچه ها گفتن ببین چی بوده از همونها بردار چون تضمینی هست همه تستسش کردن و میدونن چی به چیه
    امیدوارم چیز خوبی نصیبت بشه

2. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MATRIX reloaded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فعلا تو http://www.elmik.ir

پيش فرض

شما هم طوری جواب آدمو می دید که یعنی دیگه سوال نکن ! من آخرین سوالم فکر کنم این بود که خرید سی پی یو core i5 750 به صرفه است یا phenom II x4 965 ولی شما هی می گی حساسیت نشون نده!
    دوست عزیز ناراحت نشی ولی یکم داری بحث رو منحرف می کنی به نصیحت و پند و اندرز های بی مورد. من 4 بار از 8 سال پیش تا بحال خودم سیستممو عوض کردم ولی هر بار بخاطر عدم اطلاعات فنی در مورد قطعات ، یا قطعه رو انداختن و یا گرون خریدم و یا با سیستم مچ نشده.
    کینگ جان من بخاطر ریپلی های شما کلی چیز یاد گرفتم ولی کافی نیست. من تاپیک های زیادی تو این فروم دیدم که دوستان سوال کردند و اساتید عزیزی مثل شما بخوبی جوابشونو دادند و من هم با استناد به همین تاپیک ها و اطلاعات آنها این قطعات رو جور کردم و در حین بحث هم به سوالاتی برخوردم که دوست دارم کاربرای متعددی نظراتشونو بگند، شاید فردا یکی پیدا بشه که سیستمی مثل سیستم با همین خواص بخواد، بالاخره کمکی هم به اون فرد میشه.

من انتظارم از این تاپیک راهنمایی حرفه ای در مورد قطعات هست نه این که همه بیان بگن که بابا همه قطعات خوبن بالاخره یکیشو بردار چون 3 سال بعد یه سیستم دیگه می خری!
    درسته 3 سال بعد سیستممو عوض می کنم ولی می خوام این 3 سال رو با خوشی سپری کنم ولی انتخاب ناآگاهانه این حق رو از من می گیره، مطمئنم.

و شما هم می گی توی سیستم جمع کردن سررشته ندارم، پس من چطوری می تونم رو حرفات حساب کنم؟؟
    ناراحت نشی ها

4. این کاربر از MATRIX reloaded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اضافی بود پاکش کردم.....
    Last edited by KING_DESIGNER; 01-01-2010 at 03:42. دليل: اضافی بود پاکش کردم.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اضافی بود پاکش کردم.....
    Last edited by KING_DESIGNER; 01-01-2010 at 03:47. دليل: اضافی بود پاکش کردم.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آقا من با اطمینان بهت میگم AMd تا یه حدی خوبه !! نه صد در صد
    اگه بخوای اونو جا بزاری باید اینتل بخری چون دیگه آخرین مدل AMD همین 965 هستش اگه اشتباه نکنم!
    ولی تفاوت بین AMD و اینتل حدود 100 تومن هست حداقل 70 تومن برای مادربورد و 30 تومن برای سی پی یو
    که اگه دوست دارین میتونین بپردازین ولی من میگم ارزش نداره چرا ؟ چون که تفاوتشون اینقدر چشمگیر نیست که بخواید 100 تومن بدید و پلتفرم سیستم رو عوض کنید همون کارایی رو یه خورده کمتر با AMD انجام بدید و 100 تومن رو بزارید بانک برای روزی که میخواین ارتقا بدید به مشکل مالی نخورین البته این نظر منه واگه بخوام به این سیستمAMD امتیاز بدم این سیستم در حال حاضر در چهار حالت حداقل- معمولی و خوب و خیلی خوب در حالت خوب نزدیک به خیلی خوب هست اینو باتوجه به دیدن بنچمارکها میگم و اینتل خیلی خوب هست وفرق انچنانی با این سیستم AMd نداره نهایتش چند فریم بیشتر در بازیها میبینید ولی ارزش 100 تومن رو نداره اگه تا 30 و چهل تومن بود عاقلانه تر بود ولی 100 تومن زیاده اگه مایلید که میتونید بگیرید و خرید اون توصیه میشه
    در ضمن من کی قصد بی احترامی به شما داشتم
    مشکل اینه که در متن نمیشه حس رو منتقل کرد داداش گلم من نه پدر روحانی هستم نه چیز دیگه و قصد نصیحت و اندرز و این چیزا رو هم ندارم هدفم دلسوزی و من دوست دارم شما بهترین قطعات رو جمع کنید و وقتی خرید کردید بیاید اینحا و تعریفشو بکنید تا ما هم بخریم و به دوستانمون سفارش کنیم تهیه کنند همون کاری که بقیه کردند و به ما لیست قطعاتشون رو گفتند و ما هم انتقال میدیم به شما !
    من کی ادعای استادی داشتم هزارن نفر هستند که از من بهتر بلدند و در این فروم هستند و افتخار میکنم چندتاشون هم در تاپیک من به بنده راهنمای کردند .
    نظر من اینه که شما مادربورد و قطعات حساس رو از برندهای معتبر بگیر و اصلا سراغ گیگا و...نرو
    حالا من به شخصه میگم کسی که جنسشو گرون میده دلیل داره بی حکمت نیست
    الان مادربوردهای ایسوز واقعا عالی هستند
    خود من به شخصه ابیت رو قبول دارم ولی بعد از ابیت هم ایسوز و بعدش MSI چون کیفیت کاریشون خوب بوده
    خرید فاکسکون و غیره... یه جور ریسکه البته نظر من اینه دوستان نظر دیگری دارند که قابل احترام هست امیدوارم باعث اوقات تلخی نشه .
    در مورد رم به نظرم شما اولین انتخابت رو روی APOGEE و بعدش هم ELEXIER متمرکز کنید چون قطع به یقیین بهتر از کینگستون تقلبی عمر خواهند کرد بقیه رم ها رو نمیشناسم حداقل من نیمشناسم چون رمهای اپاسر و سوزوکی غیره ید طولانی در این سالها در تولید رم داشتند ضمن این که ژل رو هم زیاد شنیدم ولی کارشو ندیدم .
    در مورد کیس هم به نظرم باید کوتاه بیاید یه کیس مناسب با قیمت معقول جدود 50 نهایتا 60 تومن تهیه فرمایید
    برای بقیه قطعات هم نظر دوستان تایید میشه و خرید چندتا فن برای خنک نگهداشتن داخل کیس مخصوصا هارد و رمها اکیدا توصیه میشه ( خودم میخوام چندتا فن 12 بگیرم و روی رمها متمرکزشون کنم برای هارد یک فن باکس مخصوص هارد دارم که فقط زیرش و پوشش میده برای بالای هارد هم میخوام بگیرم که کامل هارد رو تگری کنم
    Last edited by KING_DESIGNER; 01-01-2010 at 04:17. دليل: 21212

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من هم از حرفام منظور بدی نداشتم. ممنون راهنماییت خوب بود تصمیمو در مورد چند قطعه نهایی کردم. تا چند روز لیست نهایی که با کمک تو و دوستان کاملش کردم رو اینجا می ذارم تا اگه کاربرا نظری داشتن بگند.
    من خودمم به مادربورد asus اعتقاد دارم چون مادربورد اولم asus بود واقعا عجیب کار می کرد.

9. این کاربر از MATRIX reloaded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دیدی !!! خودت هم داری به ایسوز اعتراف میکنی ولی اگه بگم ابیت از ایسوز بهتره باور نمیکنی چون حسش کردم !!!
    واقعا مادربورد خوبیه همین الان هم برای این سیستم خودم میخواستم ابیت بگیرم نداشت که لامصب !!!
    فوقش میگرفتم و عمری باهاش بودم و اخرش میفروختمش دیگه بالاتر از این نبود که ولی DDR3 ساپورت نداشت رفتم توی سایتش کلی جستجو کردم فایده نداره نداشت شانس ما
    الان هم لیستتو بچین و بزار اینجا چون میترسم باز بری وسوسه بشی و اغییر بدی ولی من بهت تضمین میدم این سیستم خوبی میشه مادربوردی که ESSS گفت چیز خوبیه هم رده مال منه M4785 V EVO نه از لحاظ سرعت ؟!! فقط کیفیت !
    چون اسوز هرچی زده خوب در اومده
    ولی روی پیشنهاد من فکر کن و نظرتو برای کیس تغییر بده من سیستم پنتیوم 2 داشتم سوخت همه قطعاتش رو دونه دونه فروختم ولی کیسشو هیچکس نخرید ! اگه میگم پول کیس نده برای این میگم چون که هدر میره وقتی دوتا فن بزاری روی قطاعاتت و کیست هم سولاخ سنبه های خوبی داشته باشه دیگه از چی میترسی ؟ من همنی الان در کیسمو باز گشذاتم به خاطر این که اون موقع یه کیس تنگ و کوچیک گرفتم که فقط از قیافش خوشم اومده بود و یه کیس بزگ و جادار ATX رو دادم رفت واقعا الان افسوسشو میخورم چون همون کیس رو میتونستم الان به کار بندازم و الکی هزینه یه کیس جدید رو متحمل نشم.
    به این چیزاش هم فکر کن و بعد انتخاب کن ! چون بعضی از انتخابها موقع فروش و ارتقا خودشونو نشون میدن !
    موفق باشی منم برم لالا ظهر برمیگردم ببینم چی جمع کردی

11. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

فقط می خوام بدونم آیا خرید phenom 2 X4 965 رو پیشنهاد می کنید؟

برای اینکه مغلطه نشه من جواب شما را می دم که دیگه بحث بیخ پیدا نکنه

I5 750 سی پی یو کاملی هست و ایرادی نداره در اکثر تستها هم از 965 بهتر عمل کرده ولی مزیتی که سوکت AM3 داره قابلیت ساپورت 6 هسته ای ها در آینده هست که I5 این قابلیت را نداره

ضمن اینکه در بازی های آینده که به سمت 4 هسته می رن 965 بهتر عمل خواهد کرد (البته این یک حدس هست و باید منتظر بود)

حالا این جواب من بود دیگه انتخاب با خودت هست

13. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

نظر منم مثل دوستمون روی 965 هست به خاطر قابلیت ارتقا بیبشتر am3.

15. 2 کاربر از inno3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

لیست نهایی شده قطعات:

cpu: AMD phenom II X4 965 (200000)
    mb: ASUS M4A79T-DELUXE (200000)
    vga: ATI RADEON HD 5770 - 1GB (205000)
    power: GREEN - GP685B (100000)
    cpu cooler: CoolerMaster V8 (80000)
    ram: 2X2GB elixir 1600MHZ DDR3 (100000)
    case: CM 690 BLACK (100000)
    HDD: 1TB seagate (95000)
    ODD: asus 22x DVD-RW (32000)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •